2777
2789
عنوان

کنکور

155 بازدید | 40 پست

سلام دخترا اگه اطلاع کامل دارید ممنون میشم راهنمایی کنید

اینکه در دوران کنکور حتما باید آزمونم کار کرد

یعنی اشکال نداره فقط تو دوران جمع بندی آزمون کار کرد ؟؟

بعد اگه بخوام تو دوران کنکور کار کنم

بنظرتون ماز بهتر یا قلمچی؟!

و سوال بعدیم اینه که لازم هست مشاور بگیرم که پیگیرم باشه استمرار داشته باشم؟

و اینه که با خوندن چطوری فیلم ببینم هم برا نهایی هم کنکور

یعنی همزمان با خوندن فیلم ببینم اصن نمیدونم چطوری چه فیلم هایی ببینم

و اینکه نهایی هارو باید با فرمول ۲۰خوند یا کتاب و نمونه سوال کافی بع تنهایی؟!؟

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

آزمون که حتما باید شرکت کنی قلمچی بهتره برای شرکت کردن اما خب ماز رو هم کار کن سوال های خوبی داره به دردت میخوره و مشاور هم اگر بلد نیستی چطوری برنامه ریزی کنی یا نیاز داری حتما یه نفر پیگیرت باشه بهتره بگیری واسه نهایی هم همزمان میتونی با تست پیش ببری و نمونه سوال تشریحی هم کار کنی یادت باشه تا خوب درس رو نفهمیده باشی و نتونی تشریحی جواب بدی خیلی هم خوب نمیتونی از پس تست بر بیای و اگر واقعا چیزی رو نه از کتاب نه درسنامه یادنمیگری خوبه فیلم هم ببینی فقط حواست بلشه تو این مورد زیاده روی نکنی موفق باشی😊

راجب سوال اولت ک هم زمان با خوندن آزمون بده تو آزمون ک میفهمی کجای کاری و چی باید بخونی

فیلم خیلی واجبه چون احتمالا خودت همه چیو بلد نباشی دیدن فیلم هم اینجوریه

فیلم با دقت ببین نیاز بود چندبار ببین نکته برداری کن هم زمان با فیلم کتابت جلوت باشه و ی جاهایی استپ بزن از کتاب ببین فقط ک آشنایی

بعدش برو خود کتاب مرور کن و تست و اینا

من تعریف ماز شنیدم ولی ی چیزی هست

من رشتم فنیه ولی یکی از سخت ترین و رشته های فنیم

خودم چندتا فقط کتاب از قلمچی گرفتم و افتضاح بود ینی چیزی بود ک من واس تمرین میرفتم سراغش نه یاد گیری چون کمکی نمیکرد

بازم این یدونه ک گفتی ماز یا قلمچی رو نمیتونم بهت بگم چون نمیددنم واس رشتت چی خوبه

سرنوشت شیرین من A❤️🌒 دارم کنکور رشته کامپیوتر رو میخونم و امیدوارم قبول شم 👩💻 تازه عروسم هستم 😁💍 دارم تلاش میکنم که بتونم دوتاشو باهم هندل کنم در کل زندگی همیشه هم زیبا نیست حتی خاطرات خوبم سختی های خودشو داره ولی میتونه یه جاهایی خیلی زیبا باشه🥰میخام پیشرفت هامو توی هر دوره ای بگم اینجا تا بعدا از دیدنش ذوق کنم

سلام

ازمون بشدت مهمه ازمون دوران جمعندی که کنکورای سالای اخیر باید باشا

ازمون بزن ازمون ازمون ازمون

نون و اب و ازمون برای کنکوریه

ماز

اگه میتونی مشاور ولی مشاور الکی نه

فبلمای سالیانه هم دوازدهم و کار میکنه هم کنکورو

برای نخایی جزکه های اساتید خوب کتاب نمونه سوال بیشتر بخصوص نهایی سالای اخیر

اگه تونستی اول نگاه به سوالات کن بعد درس بخون

بدا نهایب رویت عین نهایی باشه

دیدی تو نهایی ۳۵ صدم ۲۵ صدم تو پاسخنامه نمره میدن اونجور بخون

کانون نشخص کن تو ذهنت میمونه و روش خوبیه

آزمون که حتما باید شرکت کنی قلمچی بهتره برای شرکت کردن اما خب ماز رو هم کار کن سوال های خوبی داره به ...

برا آزمون هزینه ندارم پارسال هزینه کردن برام دیگه روم نمیشه بگم

خب آزمون که مهمه اینکه درصد ها و پیشرفتت رو ببینی که بنظرم ماز کامله من خودم داشتمش و هر سری که آزمون میدادی کارنامت رو کامل کامل تحلیل میکرد و بهت نشون میداد

مشاور هم میتونی بگیری چون ماز مشاور نداره و چه خوندی چه نخوندی کاری باهات ندارن، مشاور میتونه توی این مسیر بهت کمک کنه که اگر میخوای هزینه زیاد نکنی بین ماز و مشاور، مشاور خوب بگیر چون مشاور هم آزمون میگیره ازت

ببین خودت با کدوم بهتر درس رو میفهمی، اینکه خودت بخونی یا اینکه فیلم ببینی، اینم در نظر داشته باش که حجم فیلم ها زیاده میتونه وقتت رو بگیره، بجاش سر کلاس پابهپای معلم پیش برو و درس رو بفهم و فقط بخون و تست بزن و اگر بازم بعضی جاهای درس رو متوجه نشدی میتونی بری فیلمش رو ببینی

هیچ باید نیست

نهایی چون تشریحی هست فقط و فقط کتابت رو بخون و نمونه سوالات نهایی سال قبل هم بخون و تحلیل کن چون بشدت تاثیر داره

من سال کنکورم گرونترین مشاور از تهرانم امتحان کردم راضی نبودم ، برنامه هایی که میدن زیاد شخصی سازی شده نیست(شاید مشاور خوب پیدا شه نمیدونم ولی من چنتا امتحان کردم باب دلم نبود) یکی از دلایلی که سال کنکورم به نتیجه دلخواهم نرسیدم و الان بعد چند سال میخوام کنکور بدم همین بود که مشاور گرفتم(شاید برا شما موثر باشه) .

ببین من دوستای زیادی داشتم قبول شدن و ... من خودمم رشته دانشگاهیم متوسط بوده ینی تا حدودی سر درمیارم اینا رو گفتم بدونی همینجوری حرف نمیزنم، یسریا با فیلم دیدن پیشرفت میکنن یسریا با ندیدن . اگه فیلم ببینی باید تاکید می کنم باید تستایی که گفته شده و حل شده رو بزنی اگه عین فیلم سینمایی ببینی و هیچ تستی نزنی سوالی حل نکنی به نتیجه نمیرسی .

راجب ازمونم باید ازمون زیاد بزنی و مهمتر از همه تحلیل کنی نکنی به درد نمیخوره .

دکتر نیما افشار هستم ، روانشناس ساختمان پزشکان

راجب سوال اولت ک هم زمان با خوندن آزمون بده تو آزمون ک میفهمی کجای کاری و چی باید بخونی فیلم خیلی وا ...

اها ممنونم عزیزم که وقت گذاشتی

ولی زمانی که چیزی یاد نمیگیرم فیلم ببینم یا اینکه

واسه همه همزمان با خوندن و هرفصل فیلم ببینم

رشتم تجربیه