2777
2789
عنوان

کنکور

| مشاهده متن کامل بحث + 155 بازدید | 40 پست
برا آزمون هزینه ندارم پارسال هزینه کردن برام دیگه روم نمیشه بگم

اگه واقعا نمیتونی اشکالی نداره یا اگه شرایطش رو داری بورسیه قلمچی شو یا اگه که نه تو خونه با همون زمانبندی ِآزمونش رو بزن اگه چاپش هم کنی که بهتره

آخه پارسال گرفتم بیشتر اذیت شدم و اصلا پیگیرم نبود خیلی هم پول گرفت و تمام وقتم صرف رفت و امد میشد چ ...

اتفاقا من برا دخترم یه مشاور گرفتم خیلی پیگیر و خوب بود . من مادر ازش خیلی راضی بودم چون هم نهایی هاش خوب شدن و هم درصداش نسبتا خوبه.

تو چند تا گروه هم گفتم . میخوای ایدیشو بهت میدم یکماه باهاش بگیر. اگه راضی نبودی ادامه نده ولی مطمئن باش ادامه میدی چون کارش درسته

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

آخه پارسال گرفتم بیشتر اذیت شدم و اصلا پیگیرم نبود خیلی هم پول گرفت و تمام وقتم صرف رفت و امد میشد چ ...

اینهمه مشاور، پرس و جو کن از همکلاسی ها حتی از مدیر مدرسه بپرس ببین جایی رو میشناسن یا نه

و اینکه وقتی ماز ثبت نام کنی یه جلسه رایگان پیش مشاور میفرستنت که من رفتم میخواستم اون مشاور رو بگیرم چون خوب بود ولی خب نمیتونستم ماز رو کنسل کنم و مشاور بگیرم مجبور شدم ماز رو داشته باشم

خب آزمون که مهمه اینکه درصد ها و پیشرفتت رو ببینی که بنظرم ماز کامله من خودم داشتمش و هر سری که آزمو ...

مرسی عزیزم برا وقت گذاشتنت و جواب دادن

فقط اینکه بنظرت چه مشاوری بگیرم ی نفر هست پرستاری قبول شدن و خیلی پیگیرن و هرشب برنامه میدن و بنظرتون خوبه بگیرم؟

اینهمه مشاور، پرس و جو کن از همکلاسی ها حتی از مدیر مدرسه بپرس ببین جایی رو میشناسن یا نه و اینکه وق ...

پارسال یهویی رفتم فقط از ی نفر پرسیدم

بازم مرسی عزیزم بابت جواب دادنت

اگه واقعا نمیتونی اشکالی نداره یا اگه شرایطش رو داری بورسیه قلمچی شو یا اگه که نه تو خونه با همون زم ...

آخه ادم تو گوشی اذیت میشه کپی هم که نمیشه کسی نیست برام بر بگیررخودم هی باید بیوفتم تو راه ها😂

مرسی عزیزم برا وقت گذاشتنت و جواب دادن فقط اینکه بنظرت چه مشاوری بگیرم ی نفر هست پرستاری قبول شدن و ...

خواهش میکنم ♡

مشاوری بگیر که چند سال سابقه کار داشته باشه نه دانشجوی پرستاری که اسمش رو گذاشته مشاور

مشاوری که پیگیر باشه، آزمون حضوری بگیره، تلفنی زنگ بزنه، آخر شب اون چیزایی که در طول روز خوندی رو ازت بخواد، وقتی یکی دوبار نخوندی بیخیال نباشه، برنامه ریزی شخصی بده بهت و مشاوری که توی این راه کمکت کنه و بهت امید بده نه اینکه تو سرت بزنه و بگه هیچی نمیشی و فلان

اها ممنونم عزیزم که وقت گذاشتیولی زمانی که چیزی یاد نمیگیرم فیلم ببینم یا اینکه واسه همه همزمان با خ ...

ب نظر من واسه همش ببین چون اونجوری یادگیریت موقع خوندن خودت آسون تره

سال چندمی

سرنوشت شیرین من A❤️🌒 دارم کنکور رشته کامپیوتر رو میخونم و امیدوارم قبول شم 👩💻 تازه عروسم هستم 😁💍 دارم تلاش میکنم که بتونم دوتاشو باهم هندل کنم در کل زندگی همیشه هم زیبا نیست حتی خاطرات خوبم سختی های خودشو داره ولی میتونه یه جاهایی خیلی زیبا باشه🥰میخام پیشرفت هامو توی هر دوره ای بگم اینجا تا بعدا از دیدنش ذوق کنم