2777
2789
عنوان

21 سالگی

46 بازدید | 12 پست

چه حس بدیه تو این سن هنوز تکلیفت رو ندونی هنوز هیچ موفقیتی نداری

کیا اینجوری مثل من هیچی نشدن هنوز ؟ برنامه تون چیه ؟

تو سیاه زمستون با ی چمدون وسط خیابون آواره بودم جارو زدم جیبمو یه قهوه خریدم تا با گرماش دستامو گرم نگهدارم 

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

اوج جوانی هست ۲۱ سالگی آغاز و شروع

پیشنهادتون به من چیه پشت کنکور برای دومین بار ؟ (سال های پیش کنکور نمیدادم فقط 405 خوندم )

برم سر کار ؟ که نمیدونم چه کاری

برم دوره حسابداری ؟

پول هم ندارم بدبختی اینه

تو سیاه زمستون با ی چمدون وسط خیابون آواره بودم جارو زدم جیبمو یه قهوه خریدم تا با گرماش دستامو گرم نگهدارم 
۲۰تا۳۰سالگی همینه

به نظرت پشت کنکور بمونم اگه بخونم میشه دومین بار یا برم سراغ کار دیگه که بگو چیه اینم بگم پول ندارم برای کنکور ولی کتاب دارم

موفقیت رو تو چی می بینی مثلا؟

یک رشته مشخص بخونی یا یک حرفه و مهارت بلد باشی بتونی باهاش کار کنی

پیشنهادتون به من چیه پشت کنکور برای دومین بار ؟ (سال های پیش کنکور نمیدادم فقط 405 خوندم )برم سر کار ...

بشین با تمام سختی ها درست رو بخون تنبلی نکن ایندت رو بسازم درس بخونم که ایشالا فردا روزی دستت تو جیب خودت باشه و همسری سطح بالا هم ایشالا نصیبت بشه...من اگه برگردم به دوران سن شما بی تردید دریم رو میخوندم تا بهترین رشته و دانشگاه قبول شم..گروه خودم ارشد دارم ولی خیلی کم کاری کردم خیلی

رشتت چیه عزیزم؟اگه تجربی پشت موندن برا پیرا ارزش داره

تجربیم

دامپزشکی و علوم آزمایشگاهی علاقه دارم

کتاب تست هام برای کنکور 405 و استفاده نکردم فقط جزوه کار کرده بودم

بشین با تمام سختی ها درست رو بخون تنبلی نکن ایندت رو بسازم درس بخونم که ایشالا فردا روزی دستت تو جیب ...

پس درس خوندن بهتره خودمم همین فکرو دارم ولی ترس داشتم به خاطر سن

امسال که خوندم واقعا پیشرفت کردم نسبت به زمانی که دوازدهم بودم یعنی توانشو دارم کمکاری هم داشتم پس امسال میشه جبران کرد

خیلی عالیه که ارشد دارید هر رشته ای باشه ارزش داره