2777
2789
عنوان

خیانت❤️‍🩹

| مشاهده متن کامل بحث + 2004 بازدید | 233 پست
نمیتونم بچه هامو نادیده بگیرم

طلاق یعنی بدبخت کردن بچه؟ اگه مستقل باشی و به خوبی حمایت کنی و کار هاتو با کمک مشاور انجام بدی هیچ آسیبی نمیبینن

خانمی که مخالف حضور من تو سایت هستی.هروقت توهینی کردم یا تو تاپیک زنونه بودم حق داری اینو بگی.مزاحم کسی هم نشدم.من اینجام تا تاپیک هامو پاک کنم و برم.

طلاق یعنی بدبخت کردن بچه؟ اگه مستقل باشی و به خوبی حمایت کنی و کار هاتو با کمک مشاور انجام بدی هیچ آ ...

طلاق بدبخت کردن بچه نیس ولی بدونپشتوانه مالی و بدون خونه مستقل جدا شدن بله بدبخت کردن بچه س

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

دقیقا اون هرزه همدو تا بچه داشت شوهر داشت کاش پول داشتم خونه پیتقل داشتم مث سگ مینداختمش بیرون ابرو ...

کاش به روی شوهرت نمیاوردی مدرک جمع میکردی به صورت ناشناس برای شوهر اون خانم میفرستادی

من اگر بودم همون موقع که میدیدم با شاگردش دارن میرن اونجا با ماشین زیرشون میگرفتم

این حرف نزن عزیزم. وقتی پای بچه و آبرو و سرنوشت بچه هات وسط باشه مجبوری صبوری کنی ی فکر درست کنی

طلاق بدبخت کردن بچه نیس ولی بدونپشتوانه مالی و بدون خونه مستقل جدا شدن بله بدبخت کردن بچه س

گفتم دیگه اگه مستقل باشی

خانمی که مخالف حضور من تو سایت هستی.هروقت توهینی کردم یا تو تاپیک زنونه بودم حق داری اینو بگی.مزاحم کسی هم نشدم.من اینجام تا تاپیک هامو پاک کنم و برم.

این حرف نزن عزیزم. وقتی پای بچه و آبرو و سرنوشت بچه هات وسط باشه مجبوری صبوری کنی ی فکر درست کنی

شما تصمیمت چیه

اقایون درخواست ندن عه🫩کبوتر با کبوتر باز با باز، با هیچکدام ندارم حال پرواز

شما تصمیمت چیه

اول قوی بشم بتونم وابستگی بهش داشتم به صفر برسونم. دوم به خودم برسم .شاد باشم اون بمیره برای همیشه تو قلبم. بعد دختر کوچیکم ۹سالش بشه حداقل بخوام طلاق بگیرم بتونه منو انتخاب کنه. چون اصلا بچه هام بهش نمیدم تنها دلیل موندم برای ۳ ۴ سال. فقط بچه هام. پول بگیرم به بهونه های مختلف پسنداز کنم و در آخر طلایی چیزی برام بخره هر چی چند ماه قبل طلاق ی دورغ ساختی که دزد زده خونه رو طلا ها برده. اونام برمیدارم برای خودم. بعدش تهدید به آبرو بردن چون باید مدرک خوبی دستم باشه بدون آبرو ریزی طلاقم بده. این ۳ سال فکر کنم درحال طلاقم ولی باز بهتر از آواره شدن تو خونه خودم کنار بچه هام. بعد بتونم راضیش کنم برم سرکار عالی میشه. اینم بگم فعلا هیچ کدوم از اینایی که گفتم توانش ندارم انجام بدم چون حالم بده روحیه داغونه انقدر گریه میکنم