ببین عزیزم این مسئله ای که گفتی خیلییی از خانمها متاسفانه باهاش درگیرن. تو اون شرایط واقعا انگار دنیا ب اخر رسیده . ب قول خودت دست ادم ب زندگی نمیره، اشتها کور میشه، ادم نمیتونه ب خودش برسه و و و..... .
دو سه تا راه هست جلوی ادم. که باید انتخاب کنه. انتخاب اول یعنی ازدواج اشتباه شده، الان تاوانش رو میدیم. اما این انتخابا باید دقت باشه توش.
یکی اینکه جدا بشی. بزرگ کردن بچه تو این جامعه کمی سخته. تنها زندگی کردن سخته. بازهم بستکی به شرایط زن داره.
راه بعد اینه که بشینی غصه بخوری خودخور ی کنی، پوستت و موهات خراب کنی. روحیه گل دخترتو خراب کنی همش گریه کنی. تو حموم گریه کنی موقع ظرف شستن گریه کنی و حتی اتفاقایی ک نیفتاده هم تجسم کنی.
راه بعد اینه که دیگه بگی همینه که هست. متاسفانه شوهر من اینه.( ن اینکه قدمی برا تغیییرش برنداری، ) و من نمیتونم فعلا جداشم. پس من خودم رو شاد نگه میدارم. ب جهنم ک هر غلطی میکنه. فک میکنم یه کارگر گرفتم که خرج من و دخترمو بده. دیگه اشتباه قدیمو تکرار نمیکنم که از شکمم لباسم بزنم، ب خودم میرسم نه بخاطر به چشم شوهرم اومدن، بخاطر روحیه خودم و دخترم.
ب پوستم میرسم. حتی با هزینه کم. ب موقع میخوابم و غذا میخورم. با دخترم که ماشاءالله بزرگ شده میرم بیرون دور میزنم میرم پارک میرم بازار حتی اگر خرید نکنم.باهاش میخندم که غصه نخوره. اهنگ میذارم برا خودم و دخترم و میرقصیم. ببین اینجوری شوهرت شاخکاش هم میجنبه و حواسش بهتون بیشتر میشه.
چیزی هم از دست ندادی فقط شادی رو اضافه کردی ب خونه ت.
هر فکری اومد سراغت بیرونش کن. خیلی از فکرا هم کار شیطانن و دیگه سراغ هک گوشی شوهرت نرو. با خودت بگو این همه هک کردم چی شد. شیطان وسوسه میکنه که هک کنی .
مراقب دل پاک خودت و بچه ت باش مهربون🫂