2777
2789
عنوان

خیانت❤️‍🩹

| مشاهده متن کامل بحث + 1475 بازدید | 181 پست
بنظرت ارزش داره بزارم برم بچه هام آیندشون خراب میشه برم میدونم

ببین الان که همه میگن طلاق ولی خب توی این شرایط و این سن نمیدونم چی بگم من که شرایط تورو ندارم و نمیدونم خانوادت چطوری هستن و که شرایطی خواهی داشت ولی سکوت بکنی و خودتو داغون کنی هم جواب نیست

حقتو بگیر سعی کن با مشاور و وکیل صحبت کنی ازش مدرک داشته باش که به وقت دستش رو کنی و مهریه و حق طلاق و حضانت رو بگیری

هر چند اونم کم نمیاره قطعا ولی خب با این فرمون بری جلو فقط خودتو نابود میکنی

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

ای بابا حالا زود ازدواج کردید چرا این همه هم زود بچه آوردید

نابودم من ۱۶سالگی انقدر مسئولیت زندگی خسته ام شوهرم هنوزم کودک درونش فعال انگار دارم بچه بزرگ میکنم بشدت ولخرج رفیق باز دلم برای خودم میسوزه میدونم بچه هام گناه ندارن ولی من خودم فدای بچه هام کردم لیاقت من این شوهر نبود

نابودم من ۱۶سالگی انقدر مسئولیت زندگی خسته ام شوهرم هنوزم کودک درونش فعال انگار دارم بچه بزرگ میکنم ...

هیی چی بگم والا ازدواج توی سن پایین اصلا خوب نیست مخصوصا اونم با آدمی که هنوز پخته نیست خدا به دادت برسه

میشه بپرسم کدوم شهر هستید؟

ببین الان که همه میگن طلاق ولی خب توی این شرایط و این سن نمیدونم چی بگم من که شرایط تورو ندارم و نمی ...

باید سکوت کنم که نمیتونم خاک تو سرم همش تیکه میندازم بهش که نکنه خیانت کنی فلان. اون الان زرنگ تر شده. باید لال بشم یکی دو سال بتونم مدرک خوب جور کنم. الانم از چت هاش عکس دارم ولی میدونم زیر بارش نمیره بگم میگه مال شاگردم نوشته باگوشی من

هیی چی بگم والا ازدواج توی سن پایین اصلا خوب نیست مخصوصا اونم با آدمی که هنوز پخته نیست خدا به دادت ...

تهرانم. اصلا پخته نیست بشدت حسود مثل بچه. بخدا ی شال بخرم میره دوتا تیشرت میخره

باید سکوت کنم که نمیتونم خاک تو سرم همش تیکه میندازم بهش که نکنه خیانت کنی فلان. اون الان زرنگ تر شد ...

حتما اول مدارک لازم رو جمع کن با یکی که بلده مشورت کن نه آدم عادی کسی که درسش رو خونده یا حضوری یا اگه شرایط نداری تلفنی یا مجازی

ولی اصلا نذار بو ببره و با سیاست رفتار کن

با مشاور صحبت کن حالت رو خوب کن دیگه عزبزم محکوم به ادامه هستی یا باید جدا بشی یا باید با سیاست ادامه بدی و از غلطش پشیمونش کنی

ولی در کل حواست از بچه هات پرت نشه اونا گناهی دارن

حتما اول مدارک لازم رو جمع کن با یکی که بلده مشورت کن نه آدم عادی کسی که درسش رو خونده یا حضوری یا ا ...

اره باید فیلم بازی کنم کخ دوسش دارم ولی خیلی سخته.شوهرم بهم شک کرده که چیزی فهمیدم یا نه