2777
2789
عنوان

خیانت❤️‍🩹

| مشاهده متن کامل بحث + 1475 بازدید | 181 پست
خدا به دلمون آرامش بده. من امیدم بخداس میدونم نمیزاره حقم ضایع بشه. منم شوهرم بی جنبه در اومد هیچی ...

همشون همینن چه تقاصی پس بدن وقتی دین چنتا زن براشون حلال کرده با صیغه موقتی و داعمی راهو براشون باز کرده حتی مشاوره به من گفت اشکال نداره شوهرت میتونه تا چندتا صیغه کنه پس تا میتونی به خودت برس و خوش باش پول جمع کن برا آیندت چون اگر از قیافه بیفتی همین مرد از خونه پرتت میکنه بیرون

فـــانی دِدُنیــــا🌑پـــس دلـــ نشکـــنیمـــ  💜دیـــنــ ا'نــسانیتــ 💙 شغـــلــ مـــادر💚 زادگـــاهــ دنیـا 💛محکومیتــ زندگیــ کردنـ❤               

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

ممنونم از وقتی که گذاشتی زیاد نوشتم... انشالله از خدا خواستم یا پشیمون بشه برگرده یا از زندگیم جوری ...

خانمه بیزینسی بوده چرا همسرتون شاگردش را با خودش میبرده سر قرار؟

خب اخرش چی بخشیدیش؟ یاچی... چ کردین؟

به روش نیاوردم فعلا الکی گفتم ی خانومی اومده جلو در ادعا داره تو وسط روز میری دختر بازی. بازبون بی زبونی. بهش گفتم اگر من بهت خیانت کنم چیکار میکنی گفت میکشم. گفتم تو کنی چی گفت بکش. منم گفتم من بخاطر ی کثافت زندان نمیرم ولی رسواش میکنم. فعلا همین جوری موندم. چون بچه هام کوچیکن نمیتونم ب روش بیارم. روزی ب روش میارم که بتونم بترسونم چند روزی برم جایی حداقل بچه هام بزرگ باشن بتونن مدرسه اینا برن بیان

خانمه بیزینسی بوده چرا همسرتون شاگردش را با خودش میبرده سر قرار؟

نمیدونم ی دختر ۲۰ساله اس. شاید از همین ها باشه. نمیدونم خدا میدونه. من ف ال موکل دار گرفتم گفتن سک س نداشته ولی لاس زده

من چند سال خودمو گول زدم هردفعه گفت من خیانت نمیکنم اخرین بار گوشی گزاشتم روظبط تو خونه و خودم رفتم بیرون صداش شنیدم با دوستاش و چنتا دخترو زن قرار گزاشتن تو خونه تیمی بازم گفت من نبودم

اخرش جدا شدم ولی فهمیدم همشون همینن هیچ فرقی ندارن

فـــانی دِدُنیــــا🌑پـــس دلـــ نشکـــنیمـــ  💜دیـــنــ ا'نــسانیتــ 💙 شغـــلــ مـــادر💚 زادگـــاهــ دنیـا 💛محکومیتــ زندگیــ کردنـ❤               

سلام گلم تموم چیزایی که گفتی باتک تک سلولهام درکت کردم ومطمئن باش خداتقاص دلتومیگیره ازش فقط صبرکن و هیچوقت ازخداناامیدنشو،منم خیانت دیدم هنوزم میبینم ولی منم بخاطربچهام سوختم و ساختم ومطمئنم یجایی تقاص میده پس ازت خواهش میکنم بسپربخدا،خداخودش میگه به دادت میرسم اگرچه بعداز مدتی باشد

خبرمرگ مراطعنه به یارم بزنید