2777
2789
عنوان

خیانت❤️‍🩹

| مشاهده متن کامل بحث + 1475 بازدید | 181 پست
چی میشه اخه دوست شدن چه ایرادی داره اگه خط قرمز ها حفظ شه دو نفر باید همو بشناسن بعد برن جلو همینجور ...

وسط. راه دختره یا پسره خیانت میکنن تازه با خودت میگی این ک خیلی خوب بوددددد

دخترا من تو این چند سال کلی برای مربی و برنامه‌های مختلف هزینه کردم ولی هیچ‌وقت نتیجه‌ای که میخواستم نگرفتم.

یکی از دوستام فیتامین رو معرفی کرد و الان بعد از ۶ ماه واقعاً تغییر رو حس میکنم، حتی اطرافیانم هم متوجه شدن 😅

خوبیش اینه که هم تو خونه میشه تمرین کرد هم باشگاه. گفتم اینجا معرفی کنم شاید به دردتون بخوره ❤️

اتفاقا قدیم پایدار تر بوده. تا الان تاابدم نمیشناسی چون زرنگن مردا مگ بروز میدن بشناسی. همش خیانت ن ...

نمیدونم چیبگم از کل نگری خوشم نمیاد

خانمی که مخالف حضور من تو سایت هستی.هروقت توهینی کردم یا تو تاپیک زنونه بودم حق داری اینو بگی.مزاحم کسی هم نشدم.من اینجام تا تاپیک هامو پاک کنم و برم.

وسط. راه دختره یا پسره خیانت میکنن تازه با خودت میگی این ک خیلی خوب بوددددد

نباید بکنن خب

خانمی که مخالف حضور من تو سایت هستی.هروقت توهینی کردم یا تو تاپیک زنونه بودم حق داری اینو بگی.مزاحم کسی هم نشدم.من اینجام تا تاپیک هامو پاک کنم و برم.

😭😭😭😭😭دردی دارم که نمیتونم دادبزنم جیغ بزنم درد به کسی بگم خدااااا

شوهرت واون لجنای خانه خراب کن دورت بگردن ومنم فدای دل پرزدردت بشم...گذرزمون خیلی چیزهارومشخص میکنه یه مردی برای فامیل مادرم توشهری دورزن میگیره ومیشه واسطه ومرداین قدقسم وقرآن خورده بود اون فامیل بدبخت ماهم دلش پاک بودومهربان بهش باورمیکنه وزنه رومیگیره گفت بعداذات این زن برام مشخص شدوزنگ ب اون مردزدم گفتم فلانی این زنه دستش کجه بدردزندگی من نمیخوره..مردواسطه درجوابش میگه من ک کمونیستم وب دروغ برات قسم خوردم ونعوذبالله خداوقران روقبول ندارم ..تاوانی ک مردواسطه داد..پارسال زنش توخونه خودش سکته کردودرجافووت وخ دش ۳ماهه داخل حموم خونه خودش برق گرفت واونم درجافوت شد...صبوری کن وبخداواگذارشون کن💔💔

بعدازسالهاخدمت ب بچه های عزیز میهنم .وسرنوشتی ک تنهایی رونصیب من کرد..خداروشاکرم ورضایم ب رضایش..توکارمشاوره ومشکلات زندگی مشترک تجربه های دارم ک اگرمنولایق بدونید حاضرم ب همه راهکاربدم

شوهرت واون لجنای خانه خراب کن دورت بگردن ومنم فدای دل پرزدردت بشم...گذرزمون خیلی چیزهارومشخص میکنه ی ...

من بخدا بشدت اعتقاد دارم. صبر میکنم جواب صبرم پاداش خوبی میگیرم میدونم یا شوهرم آدم میشه یا میره زیر ماشین

ولی صبر خدا زیاده

کلام الله است..ان الله مع الصابرین..قطعاخداباصابران وآرام گیرندگان هست...

بعدازسالهاخدمت ب بچه های عزیز میهنم .وسرنوشتی ک تنهایی رونصیب من کرد..خداروشاکرم ورضایم ب رضایش..توکارمشاوره ومشکلات زندگی مشترک تجربه های دارم ک اگرمنولایق بدونید حاضرم ب همه راهکاربدم

نه اینجوری خونه میدون جنگ میشه بچه ها داغون میشن. میخوام بمونم فعلا تا ۴سال میخوام مدرک داشته باشم ب ...

خیلی سخته وحشتناکه اونم چندسال زندگی

با 4 تا حرف نمیشه درستش کرد روح آدم به معنای واقعی زخمی میشه

خدا بهت صبر بده واقعاااااا اونم هرروز جلو چشمته طرف

کلام الله است..ان الله مع الصابرین..قطعاخداباصابران وآرام گیرندگان هست...

وقتی پیر بشم به دردم نمیخوره که خدا جوابم بده من محرم امسال روز عاشورا در مسجد بستم از خدا خواستم تا سال دیگه این موقع اگر خیانتی بهم میکنه جوابش بده