2777
2789
عنوان

خیانت❤️‍🩹

| مشاهده متن کامل بحث + 1395 بازدید | 181 پست
اون زمان پاک بودن ؟ یا الان شرایط خیانت فراهم شده همینی که گفتی آسون بودنش چت کردن ولی دلیل نمیشه هم ...

خخ جرات داری ب پدربزرگت بگو از او زماناتعریف کنه icon ب دوقسمت مساوی تقسیم میشی. هی میگن ما دختری میخاستیم میرفتیم خاستگاری مثل الان برو بیا نداشتیم رفیق بشیم این حرفا

عزیزم کاملا درکت میکنم نمیتونی کادی بکنی.بلا تشبیه یاد حرف امام علی افتادم که گفتن استخوان در گلو.به ...

قربونت برم چند سال بهش شک داشتم چون اون چشم های کثیفش هیز بود ولی همیشه از خدا میخواستم به راهش بیاره نمیدونم خدا چطوری بهم صبر داده تاالان بهم. بقول شما فقط موضوع پول نیست. اون موقع که کلی طلا و خونه داشتم. میتونستم برم. ولی من باهاش ازدواج کردم برای ساختن😭😭😭 نه نامردی نه این که دوتا بچه به دنیا بیارم بزارم برم تو این زمونه خراب دوتا دختر به کی بسپارم برم هر کسی نمیتونه شرایط منو درک کنه. تو کل فاميل منو همه خوشبخت میدونن چون هیچ وقت قهر نکردم از بدی شوهرم نگفتم ظاهر زندگیم عالی همه میگن خوشبخت. ولی درونم داغون. نمیتونم این ویترین تو خالی یهو خراب کنم. ۱۴سال زندگی کم نیست. البته شوهرم بهم محبت میکنه حمایت مالی میکنه برای بچه هاش خوبه کم نمیزاره. شوهرم ۴سال رفیق باز شد روزگارمون سیاه شد.جنبه نداشت پولدار بشه من از خدا میخوام یا برگرده به زندگیمون یا جوری بمیره که بدون آبرو ریزی تموم شه از زندگیم

بخدا حوصله دادگاه پاسگاه ندارم ......

بچه‌ها اگه امرور خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تا ۹۹٪ تخفیف داره، هم یه کد تخفیف ۵۰۰ هزارتومنی داره.

کد: ATP5

ارسالشم انگار رایگانه

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

اون زمان پاک بودن ؟ یا الان شرایط خیانت فراهم شده همینی که گفتی آسون بودنش چت کردن ولی دلیل نمیشه هم ...

از ی لحاظ درس میگی ولی بهتر از الان بود. مامانم میگفت دختری ک میخاستن دوستی نبود حداقل مثل الان. دختره بدون هیچی همه چیشو میزاره وسط کسی ک شرایط. رو برای مردا فراهم میکنه بعضی دخترا هستن وگرن همون رسم قدیم هست تقریبا. همه دختر آفتاب مهتاب ندیده میخان ولی خب بعضی دخترام شانس دارن با دوست ازدواج میکنن

خخ جرات داری ب پدربزرگت بگو از او زماناتعریف کنه ب دوقسمت مساوی تقسیم میشی. هی میگن ما دختری میخ ...

رفیق شدن مگه چشه

خانمی که مخالف حضور من تو سایت هستی.هروقت توهینی کردم یا تو تاپیک زنونه بودم حق داری اینو بگی.مزاحم کسی هم نشدم.من اینجام تا تاپیک هامو پاک کنم و برم.

ای عزیزی ک دردوغصه توشانه هات ودلت سنگینه عین یه کوه پرازبغضی ونمیتونی دادبزنی وخودت روسرزنش میکنی وروح وروانت درب وداغوونه وهمه اش گریه وشیوون میکنی..ب تنهامهربان ودلسوزترعزیزانت ک هماناخدای رحیم ورحمانه پناه ببر..وقرآن صوتی روبامعنی گووش بده واستغفرالله بگو تاب آرامش برسی وسر۵وعده نمازهات روبخوون وتامیتونی برتنهابرگزیده ومعصوم دوعالم ک محمدرسول الله است(الهم صلی وسلم علی نبینامحمد..خودم وبچه هام ومادرم فدایش بشیم) صلوات بفرست...شک نکن ک حالت خوب وخوبترخواهدشد

بعدازسالهاخدمت ب بچه های عزیز میهنم .وسرنوشتی ک تنهایی رونصیب من کرد..خداروشاکرم ورضایم ب رضایش..توکارمشاوره ومشکلات زندگی مشترک تجربه های دارم ک اگرمنولایق بدونید حاضرم ب همه راهکاربدم

سلام عزیزم چطوری الان دقیقا سوال من اینه چطوری بلند بشم چطوری غصه نخورم چطوری شاد باشم

دوره سوگ تو طولانی نکن انگیزه ی عامل درونی

متوجه باش این آقا ارزش فداکاری نداره ارزش زمان گذاشتن نداره حتی اینو بدون زگیل تناسلی با کودکس هم منتقل میشه پس ارزش رابطه ج ن س ی هم نداره

دو راه هست اگه شرایط طلاق نداری بهتر بود چک نمیکردی اش به قول خارجی ها بی خبری خوش خبری

حالا که چک کردی دو حالت هست یک اینکه تلاش کنی برای زندگی ات برای تغییر این آدم که شعر داریم گرگ زاده عاقبت گرگی شود گرچه با آدمی بزرگ شود یا نه همین تایم برای خودت خرج کنی

کلاس یوگا برو شنا برو ی مهارت یا یادگیری ی زبان شروع کن

به خودت برس به بچهات برس...

با احترام به همه نظرات ، لطفاً موافق یا مخالف نظرات من  بودید ،ریپلای نکنید . مخاطب من  صرفاً استارتر 

قلبم شکسته نمیدونم شاید نیاز به زمان باشه

صدرصد زمان حل میکنه ولی باید یادبگیری کتاب بخون همینجوری نمیشه مقاله بخون

خانمی که مخالف حضور من تو سایت هستی.هروقت توهینی کردم یا تو تاپیک زنونه بودم حق داری اینو بگی.مزاحم کسی هم نشدم.من اینجام تا تاپیک هامو پاک کنم و برم.

ای عزیزی ک دردوغصه توشانه هات ودلت سنگینه عین یه کوه پرازبغضی ونمیتونی دادبزنی وخودت روسرزنش میکنی و ...

😭😭😭😭😭دردی دارم که نمیتونم دادبزنم جیغ بزنم درد به کسی بگم خدااااا

از ی لحاظ درس میگی ولی بهتر از الان بود. مامانم میگفت دختری ک میخاستن دوستی نبود حداقل مثل الان. دخ ...

چی میشه اخه دوست شدن چه ایرادی داره اگه خط قرمز ها حفظ شه دو نفر باید همو بشناسن بعد برن جلو همینجوری دربسته که نمیشه رفت زیر یه سقف

دیگه دنیا همیشه تغییر میکنه طبیعی عوض شه راه های ازدواج و ...

سخته نه راه پس داری نه راه پیش طبیعتا بچه داشته باشی سختتره مسئولیت داره ضربه میخوره

بنظرم بمون نه واسه اون واسه اونچیزی که ساختی تاالان خودتو دربه در نکن اون یارو بیاد عشق وحال

بمون هرچی داره هم ازش بگیر

یکی بود صبح تاشب رو جهنم کرده بود برای شوهر خیانتکارش مثلا یهو پشت سرهم زنگ میزدبهش میگفت زود حقوقتو ریختن فلان قدر بزن به حسابم میخوام فلان کنم مگرنه آبروتو میبرم و...دیگه دوستاشو میورد خونه مهمونی تدارک میدید براشون مثلا شوهرش که سرکار میومد خسته بود خانمه اخم میکرد اینجا نمون بروجای دیگه مثلا خلاصه جایی نبود برای شوهره حقی نداشت

پدرشو درمیورد همه چیزم ازش گرفت

اینکه بری طلاق بگیری همیشه خوب نیست بنظرم

سخته نه راه پس داری نه راه پیش طبیعتا بچه داشته باشی سختتره مسئولیت داره ضربه میخورهبنظرم بمون نه وا ...

نه اینجوری خونه میدون جنگ میشه بچه ها داغون میشن.

میخوام بمونم فعلا تا ۴سال میخوام مدرک داشته باشم برای حرف زدن

چی میشه اخه دوست شدن چه ایرادی داره اگه خط قرمز ها حفظ شه دو نفر باید همو بشناسن بعد برن جلو همینجور ...

اتفاقا قدیم پایدار تر بوده. تا الان تاابدم نمیشناسی چون زرنگن مردا مگ بروز میدن بشناسی. همش خیانت نمیدونم