2777
2789
عنوان

خیانت❤️‍🩹

| مشاهده متن کامل بحث + 1475 بازدید | 181 پست
میشه مردی خیانت نکنه داریم ؟ همه ی بار اینکار. کردن

من زن هایی که خیانت کردن هم دیدم = همه زن ها خیانت کار هستن

الان هم موافقی؟

خانمی که مخالف حضور من تو سایت هستی.هروقت توهینی کردم یا تو تاپیک زنونه بودم حق داری اینو بگی.مزاحم کسی هم نشدم.من اینجام تا تاپیک هامو پاک کنم و برم.

بچه‌ها اگه امرور خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تا ۹۹٪ تخفیف داره، هم یه کد تخفیف ۵۰۰ هزارتومنی داره.

کد: ATP5

ارسالشم انگار رایگانه

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

من مالی مشکلی ندارم فقط بخاطر پسرم منصرف شدمو اینکه تمام زندگیم محصور به همسر نیست اصلا دیگه اون بخش ...

میدونم ولی شما هم انسان هستی و تو این زندگی کوتاه نیاز به همراه داری. که پسرت هست اگه بعد ها شرایطش شد حتما جدا شو. درسته مهم خودتی و هیچ ارتباطی نمونده ولی همین که هر روز میبینیش هم بده

خانمی که مخالف حضور من تو سایت هستی.هروقت توهینی کردم یا تو تاپیک زنونه بودم حق داری اینو بگی.مزاحم کسی هم نشدم.من اینجام تا تاپیک هامو پاک کنم و برم.

نمیدونم فقط این میدونم فعلا شرایط ندارم

اگه بود حتما جداشو

من زن هایی که خیانت کردن هم دیدم = همه زن ها خیانت کار هستنالان هم موافقی؟

اصن شده چتی خیانت کنن کردن. اون زمان پدر مادرامون پاک بودن. ن همه زنا اینجور نیستن icon ولی مردا شل ولن

سلام نه نصیحتی دارم نه قضاوتی

میخوام بگم مظلوم که ظالم ساز این حرف من صحبت حضرت علی

پس بجای اینکه سردرگم باشی مدتی سوگواری کن اما پاشو قوی تر از قبل بجای اینکه از خدا توقع کنی اول از خودت توقع کن برای چاره سازی

از تو حرکت از خدا برکت تو فقط یکبار زندگی میکنی پس سعی کن بشکنی اما خودت بهتر از قبل بسازی .

بنا به شرایط زندگی ات با مشاور صحبت کن

با احترام به همه نظرات ، لطفاً موافق یا مخالف نظرات من  بودید ،ریپلای نکنید . مخاطب من  صرفاً استارتر 

عزیزم کاملا درکت میکنم نمیتونی کادی بکنی.

بلا تشبیه یاد حرف امام علی افتادم که گفتن استخوان در گلو.

به خودشون پناه ببر که بهت صبر بدن.این غمها با توسل قابل تحمله.با توسل.چه خوبه معتقدی عزیزم.

درجواب اینهایی هم که میگن اگر مساله مالیت حل بشه راحت میتونی بری اینجوریا نیست.

من خودم هم شاغلم هم خانواده حمایت میکنن هم از نطر مالی اوکی هستم اما مگه همه چی پوله.البته من این مورد رو که شما براتون پیش اومده ندارم اما منطورم اینه خودمو جای شما میذارم میدونم چی نیگید وقتی میگید بچه هام کوچیکن نمیتونم طلاق بگیرم بخاطرشون.

اگر پدر خوبی هست برای بچه ها فعلا عزیزم تحمل کن.میدونم چقدرر سخته.الهی خود امام زمان دست رو قلبت بذاره.سلام بده به اقا.برا امام حسین گریه کن هر وقت عم داری

سلام نه نصیحتی دارم نه قضاوتی میخوام بگم مظلوم که ظالم ساز این حرف من صحبت حضرت علی پس بجای اینکه سر ...

سلام عزیزم چطوری الان دقیقا سوال من اینه چطوری بلند بشم چطوری غصه نخورم چطوری شاد باشم

چند روز هیچی نمیخورم پوست استخون شدم صورتم داغون شده

وا ول کن بخاطر اون اشغال ولی تا تو ی خونه ای همینی هست. اینجور مردا همون اول بایدمیشناختی شایدم زرنگه خب متوجه نشدی

اصن شده چتی خیانت کنن کردن. اون زمان پدر مادرامون پاک بودن. ن همه زنا اینجور نیستن ولی مردا ش ...

اون زمان پاک بودن ؟ یا الان شرایط خیانت فراهم شده همینی که گفتی آسون بودنش چت کردن ولی دلیل نمیشه همه اینکارو کنن

قبلا هم بوده ولی چون علم اینهمه پیشرفت نکرده بود صداش زود درنمیومد الان یکی اشتباهی کنه کلا شهر خبر دار میشن

شما وقتی همه رو استفاده میکنی حتی یه نفری که ممکنه اینکارو نکرده باشه هم حساب میکنی. یه نفر نیست چند میلیون نفر هست

چند روز هیچی نمیخورم پوست استخون شدم صورتم داغون شده

خودت باید اولویت باشی همیشه