2777
2789
عنوان

خیانت❤️‍🩹

| مشاهده متن کامل بحث + 846 بازدید | 138 پست

دخترا من تو این چند سال کلی برای مربی و برنامه‌های مختلف هزینه کردم ولی هیچ‌وقت نتیجه‌ای که میخواستم نگرفتم.

یکی از دوستام فیتامین رو معرفی کرد و الان بعد از ۶ ماه واقعاً تغییر رو حس میکنم، حتی اطرافیانم هم متوجه شدن 😅

خوبیش اینه که هم تو خونه میشه تمرین کرد هم باشگاه. گفتم اینجا معرفی کنم شاید به دردتون بخوره ❤️

من اصلا دیگه پیگیرش نیستم ظاهرا که تکرار نمیکنه اما اینقدر که میدونه از چشمم افتاده داره میسوزه خودش

نمیدونم اگه تکرار نکنه اره میتونیم بگیم کم ریسک ترین کار همین بوده ولی خب اگه مستقل شدین و بچتون بزرگ شد زندگیتون رو جدا کنین هیچ ارزشی نداره همچین آدمی

خانمی که مخالف حضور من تو سایت هستی.هروقت توهینی کردم یا تو تاپیک زنونه بودم حق داری اینو بگی.مزاحم کسی هم نشدم.من اینجام تا تاپیک هامو پاک کنم و برم.

آبرو ....بچه ها اینا مهم ترین بخش موندن یک زن هست

آبرو؟ کی تعریف کرده اینو چه معنی داره؟ موندن با یه ... بهتره یا جدا شدن و زندگی سالم شروع کردن. تفکری که جامعه داره باعث همچین چیزایی میشه ترس از نگاه های مسموم بقیه

خانمی که مخالف حضور من تو سایت هستی.هروقت توهینی کردم یا تو تاپیک زنونه بودم حق داری اینو بگی.مزاحم کسی هم نشدم.من اینجام تا تاپیک هامو پاک کنم و برم.

نمیدونم اگه تکرار نکنه اره میتونیم بگیم کم ریسک ترین کار همین بوده ولی خب اگه مستقل شدین و بچتون بزر ...

من مالی مشکلی ندارم

فقط بخاطر پسرم منصرف شدم

و اینکه تمام زندگیم محصور به همسر نیست اصلا دیگه اون بخشی ک اون مهم بود وجود نداره بی ارزش و احترامشم اصلا نمیکنم اما در قلب من مُرده

لیلی عالم تویی با این همه مجنون....
ممنونم ازتون خدا برای خانواده تون حفظتون کنه معلومه باشخصیت هستین

مرسی شماهم امیدوارم زندگی خوبی داشته باشین و به چیزی که میخواین برسین.

ولی من هنوز خیلی کارا مونده بکنم هیچی نیستم هنوز . دلیل این نگاه من دور بودن از افکار قدیمی هست که میزاره واضح تر و درست تر ببینم مسائل رو .

همه زن ها باید مستقل باشن و درآمد خودشون رو داشته باشن اون موقع اتفاق های خوبی میوفته.