2777
2789
عنوان

خیانت❤️‍🩹

| مشاهده متن کامل بحث + 1475 بازدید | 181 پست
خدا به دلمون آرامش بده. من امیدم بخداس میدونم نمیزاره حقم ضایع بشه. منم شوهرم بی جنبه در اومد هیچی ...

ضمننا پشتت از نظر مالی پُر کن

خیلی روش زوم نکن و اتفاقا خوب بخورر خوب بپوش و بخودت برس البته من منظورم از رسیدن این نیست خدای نکرده بری با پوشش بد تو خیابون و این رقابت بدی ک افتاده متاسفانه بین ما خانمها و آسیبشم باز خودمون میبینیم.

به پوستت برس ب لباست به روانت ب دندونت به همچیت

اونم ببین چطوریه قلقش آیا محبت کنی سر راه میاد یا باید قاطع و جسور باشی

مثلا شوهر من از سکوت من سواستفاده میکرد اما دید سکوت نمیکنم اتفاقا براش خط نشون کشیدم و خیلی سخت گرفتم نشست سرجاش برا من در حد پیامک بود اما همونم بد بود

لیلی عالم تویی با این همه مجنون....

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

ان شاءالله درستتترین سر راهت بزاره من کامل درکت میکنم چون خیانت دیدم بخاطر پسرم موندم البته قلبم به ...

آبجی تورو خدا دلت گرفتنی منو یاد کن بگو همون امامزمان که بهش اعتقاد داری رهام نکنه خیییلی تنهام هفته قبل رفتم سر مزار شهدا کمی آروم شدم ولی باز گریه میکنم

اما اگر ۶_۷سال بود چی؟من خواستم جدا شم پسرم ی ماه تمام گریه کرد برا پدرش منصرف شدم برگشت گفت میشه بب ...

اگر دوباره تکرار کنه دیگه تحمل کردن به همه خانواده آسیب میزنه...همچنین

خانمی که مخالف حضور من تو سایت هستی.هروقت توهینی کردم یا تو تاپیک زنونه بودم حق داری اینو بگی.مزاحم کسی هم نشدم.من اینجام تا تاپیک هامو پاک کنم و برم.

دورت بگردممیفهممتمنم مپیکی ام مثل تو با خوندن تاپیکت اشک از چشام اومدمنم سوختم ساختم با نداری کتک کا ...

منم با عشق مثلا قدیمیش پیام داده بود و...

اما بخدا نزدیکتر شدم چرا از خدا دور شم تنها کسی که ما رو میفهمه خداست عزیزم

اون زن متاهلی ک ب شوهر منم بعد ۱۴سال پیام داد اگر خدا و حجاب قران سرش میشد با ی بچه و داشتن شوهر ب زندگی من لطمه نمیزد

آبجی تورو خدا دلت گرفتنی منو یاد کن بگو همون امامزمان که بهش اعتقاد داری رهام نکنه خیییلی تنهام هفته ...

عزیزم همین حالام به آقا سلام بدی جوابت رو میده اینو بدون تنها نیستی

حتما سایت منتظر برو و پادکست های مبارزه با غم گوش کن

میدونمولی نمیشه چون یه مادرم

چون یه مادری؟ اولویت خودتون هستین و بچتون زندگی با یه خیانتکار هیچ تاثیر خوبی رو آینده بچت نمیزاره...

قوانین هم مهمه باعثش همینه وقتی ممکنه بچه رو به اون بدن حق دارین

خانمی که مخالف حضور من تو سایت هستی.هروقت توهینی کردم یا تو تاپیک زنونه بودم حق داری اینو بگی.مزاحم کسی هم نشدم.من اینجام تا تاپیک هامو پاک کنم و برم.

مستقل بله نیستم باید کار و پسنداز خوب برای خودم کنار بزارم. بچه هام از آب گل در بیان

دقیقا چون اکثر خانم ها مستقل نیستن سکوت میکنن و قبول میکنن وگرنه کسی که پول دشته باشه یک ثانیه هم نمیمونه پیش همچین آدم هایی

اگر دوباره تکرار کنه دیگه تحمل کردن به همه خانواده آسیب میزنه...همچنین

من اصلا دیگه پیگیرش نیستم ظاهرا که تکرار نمیکنه اما اینقدر که میدونه از چشمم افتاده داره میسوزه خودش

منم همیشه مثل شما حرف میزدم......ولی حالا

شرایط رو میتونیم عوض کنیم. انسان به هرچیزی که میخواد میتونه برسه اینو مطمعن باش