2777
2789
عنوان

خیانت❤️‍🩹

| مشاهده متن کامل بحث + 846 بازدید | 138 پست
انشالله چون با خدا شرط بستم چون به قرآن بی اعتقاد بوده خدا باید نابودش کنه بفهمه به دورغ قسم خوردن چ ...

بالاخره یک روز رسوای عام و خاص میشه نگران نباش کار کثیف آخرش هم به کثافت ختم میشه

مرد،it,s good to be important ..but it,s  more important  to be good....

یه سوال کنم شما جای خواهر زاده و برادرزاده منی خدایی نکرده میگم اگر پدر شما بد اخلاق بود یا خیانت ی ...

ببین بچه 7 ساله یکم سخته اینجور اتفاقا واسش پس باید با احتیاط عمل کرد و آمادش کرد اگر اونم سن من بود از این کار شوهرت بدش میومد و حق رو به تو میداد

خانمی که مخالف حضور من تو سایت هستی.هروقت توهینی کردم یا تو تاپیک زنونه بودم حق داری اینو بگی.مزاحم کسی هم نشدم.من اینجام تا تاپیک هامو پاک کنم و برم.

دخترا من تو این چند سال کلی برای مربی و برنامه‌های مختلف هزینه کردم ولی هیچ‌وقت نتیجه‌ای که میخواستم نگرفتم.

یکی از دوستام فیتامین رو معرفی کرد و الان بعد از ۶ ماه واقعاً تغییر رو حس میکنم، حتی اطرافیانم هم متوجه شدن 😅

خوبیش اینه که هم تو خونه میشه تمرین کرد هم باشگاه. گفتم اینجا معرفی کنم شاید به دردتون بخوره ❤️

اگه بهاش بمونی به خودت خیانت کردی

منم خیانت دیدم

ولی تو این زمونه جدایی خیلیییی سخته

با عقل و منطق بخای فک کنی باید بسوزی و بسازی اما با احساس جلو بری زودی باید جداشی

خدا تحمل بده بهمون توام ادامه دادنو

خیانت دردیه ک فقط اونکه میبینه میفهمه چیه لعنتی

ممنونم از وقتی که گذاشتی زیاد نوشتم... انشالله از خدا خواستم یا پشیمون بشه برگرده یا از زندگیم جوری ...

ان شاءالله درستتترین سر راهت بزاره من کامل درکت میکنم چون خیانت دیدم بخاطر پسرم موندم

البته قلبم به خدا و ولی اش امام زمانم گره زدم برا همین نه افسرده شدم نه غمگین

دیدم خدایی درون قلب من هست همیشه هست در ردح من دمیده پس من تنها نیستم

چرا برا یه انسان بی ارزش گریه کنم !

من خدا دارم که امام زمان رو برای دستگیریمون فرستاده

صداش کن حوابتو میده

لیلی عالم تویی با این همه مجنون....
دورت بگردممیفهممتمنم مپیکی ام مثل تو با خوندن تاپیکت اشک از چشام اومدمنم سوختم ساختم با نداری کتک کا ...

خدا به دلمون آرامش بده. من امیدم بخداس میدونم نمیزاره حقم ضایع بشه. منم شوهرم بی جنبه در اومد هیچی نداشت من چندین سال با خوب نخوردن خوب نخریدن جمع کردم تا خونه ماشین دید هوا ورش داشت. میدونم تقاص پس میده ته دلم روشنه یا برمیگرده به زندگیم پیشمون. همش درست خداست اون بخواد میشه

منم خیانت دیدم ولی تو این زمونه جدایی خیلیییی سخته با عقل و منطق بخای فک کنی باید بسوزی و بسازی اما ...

کسی که یبار کرده و پشیمون هم نیست باز هم قراره بکنه زندگی با این آدما خیانت به خودمون هست و بچه هامون.

هرچقدر هم سخت بشه درست ترین تصمیم هست ولی خب بعضیا اونقدرا شرایط ندارن یا خودشون رو باور ندارن. اگه درآمدی باشه کار خیلی آسون میشه واسه همین هست خانم ها باید شغل داشته باشن خودشم تو این زمونه

خانمی که مخالف حضور من تو سایت هستی.هروقت توهینی کردم یا تو تاپیک زنونه بودم حق داری اینو بگی.مزاحم کسی هم نشدم.من اینجام تا تاپیک هامو پاک کنم و برم.

ببین بچه 7 ساله یکم سخته اینجور اتفاقا واسش پس باید با احتیاط عمل کرد و آمادش کرد اگر اونم سن من بود ...

اما اگر ۶_۷سال بود چی؟

من خواستم جدا شم پسرم ی ماه تمام گریه کرد برا پدرش منصرف شدم برگشت گفت میشه ببخشش مامان

خواستم بگم بهت بگم گاهی اینجور یه زن تحمل میکنه

ان شاءالله شما الان برای مادر و خواهرت پسر و برادر خوبی هستی و در آینده برا همسر و فرزندانت همسر و پدر خوبی باشید ان شاءالله موفق باشید

خدا به دلمون آرامش بده. من امیدم بخداس میدونم نمیزاره حقم ضایع بشه. منم شوهرم بی جنبه در اومد هیچی ...

اعتقاداتم از دست رفت.....

من خیلی پاک بودم هنوزمپاکم چشمم سمت کسی نمیره حقم ادم خیانت کار نبود خدا ک میدونس من چقد پاکم میدونس ک چقدرررررر خیانت بهمم میریزه چرا کاری نکرد

خدا به دلمون آرامش بده. من امیدم بخداس میدونم نمیزاره حقم ضایع بشه. منم شوهرم بی جنبه در اومد هیچی ...

ضمننا پشتت از نظر مالی پُر کن

خیلی روش زوم نکن و اتفاقا خوب بخورر خوب بپوش و بخودت برس البته من منظورم از رسیدن این نیست خدای نکرده بری با پوشش بد تو خیابون و این رقابت بدی ک افتاده متاسفانه بین ما خانمها و آسیبشم باز خودمون میبینیم.

به پوستت برس ب لباست به روانت ب دندونت به همچیت

اونم ببین چطوریه قلقش آیا محبت کنی سر راه میاد یا باید قاطع و جسور باشی

مثلا شوهر من از سکوت من سواستفاده میکرد اما دید سکوت نمیکنم اتفاقا براش خط نشون کشیدم و خیلی سخت گرفتم نشست سرجاش برا من در حد پیامک بود اما همونم بد بود