2777
2789
عنوان

بهم بر خورد

242 بازدید | 20 پست

من رفتم شهرستان ی کار دادگاهی داشتم

بعد دو سه روزی طول کشید روز اخری میخواستک برم دفتر خدمات قضایی ی شکایت ثبت کنم

بعد من بابام بچه بودم فوت کرده مامانم ازدواج کرده

مامانم گفت ولش کن تو بارداری بزار ب شوهرم بگم بره

بعد همون موقع ب مامانم گفته بود کارت از دخترت بگیر تا برم

مامانم گفت یا کارت بهش بده یا پول بزن براش ک کارت درست انجام بده( برای هزینه ای ک باید میدادیم ب خدمات قضایی) حالا خیلی هم نبود ۱ تومن بود

بعد من گفتم من میخوام برم با اتوبوس برم خونمون کارتمو لازم دارم تو برو انجام بده

بعد رسیده اونجا زنگ زنگ ک پول بزن

گفتم تو انجام بده خودت پولشو بده من باید برم عابربانک از طریق گوشی نمیتونم بزنم

بعد خلاصه پولشو خودش داد

بعد دیگ من میخواستم زود تر برم ترمینال مامانم گفت شوهرم الان کارش تموم شده میاد دنبالت ببریمت ترمینال

بعد تو راه اولین عابربانک شوهرش گفت کارتتو بده پول بکشم😐😐من ک براش میزدم حتماا ولی خب کارش زشت نیست مثل گداها رفتار میکنه ی قابل نداره ای چیزی

ن ک فکر کنین وضعشون بده ها خیلیم پول دارن پنج شیش تا خونه جز همین خونه ای ک توشن دارن هم مامانم حقوق بگیره هم شوهرش کلی هم اجاره خونه میگیرن😐

من نمیگم نباید پولرو از من میگرفتن میگم ک یکم ادب هم بد نیست

بدون هیچ تعارفی اولین عابربانک وایساده میگه کارتتو بده

الکی که پولدار نشدن همین طوری قشنگ حساب کتاب کردن از یه قرون نگذشتن اونوقت شوهر من واسه فامیلاش داروهای کمیاب گرون میگرفت پولشم نمیدادن اینم که ازون ادما نیست که بهشون بگه پچل بدید انگار ما شرکت داروسازی داریم از خودمون دارو میدیم😂😂😂

۱ـ من اینجا حقیقت رو میگم نه چیزی که دوست داری بشنوی ۲-درخواست دوستی به هیچ وجه پذیرفته نمیشود حتی شما دوست عزیز۳ـ لایک کردن همیشه به معنای تایید نیست گاهی لایک میکنم که بگم ریپلایتون رو خوندم ۴ـ وقتی برای کسی که درخواست راهنمایی داره وقت میذارم و کلی براش مینویسم توقع تشکر ندارم ولی حداقل یه لایک کنید بدونم ارزش قایل شدید و خوندید اینا جز آداب معاشرته و نشانه ادب و شخصیت

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

وقتی توقع داری کسی برات کاری انجام بده همون اول هزینه رو کارت به کارت کن ، از ناپدری چه توقعی داری

توقع ندارم کار برام انجام مامانم اصرار کرد من چند بارم گفتم خودم میرم گفت نه میره

بعد مرتیکه کارای اینو اونو میکنه پول میگیره مثل کارای بانکی کارای اداری علاوه بر کاری ک خودش داره

این کار من براش اصلا کاری نداشت

بعد شوهرم کلی بدردش خورده کلی ضامنش شده

توقع ندارم کار برام انجام مامانم اصرار کرد من چند بارم گفتم خودم میرم گفت نه میرهبعد مرتیکه کارای ای ...

من که کار ایشونو تایید نکردم ، میگم قبل از اینکه این اتفاقا پیش بیاد خودت واریز کن ، اول و آخرش باید هزینه رو که بدی ، حالا بماند خود من انقد جلو جلو هزینه کردم و طرف به روی مبارکش نیاورده که من بعد اصلا پیشقدم نمیشم برای کار دیگران ، شاید ایشونم زخم خورده اس

الکی که پولدار نشدن همین طوری قشنگ حساب کتاب کردن از یه قرون نگذشتن اونوقت شوهر من واسه فامیلاش دارو ...

بخدا ک ما هم اصلا با کسی اینطور نیستیم انقدر خدایی رفتار میکنیم اصلا ی قرون دو قرون نمیکنیم

ولی واقعا خوشم نمیاد از این رفتار ها

واقعا وقتی میریم خونه مامانم زجر میکشم اصلا از شوهرش خوشم نمیاد

بخدا ک ما هم اصلا با کسی اینطور نیستیم انقدر خدایی رفتار میکنیم اصلا ی قرون دو قرون نمیکنیمولی واقعا ...

اصلا با این آدما نمیشه راحت بود

۱ـ من اینجا حقیقت رو میگم نه چیزی که دوست داری بشنوی ۲-درخواست دوستی به هیچ وجه پذیرفته نمیشود حتی شما دوست عزیز۳ـ لایک کردن همیشه به معنای تایید نیست گاهی لایک میکنم که بگم ریپلایتون رو خوندم ۴ـ وقتی برای کسی که درخواست راهنمایی داره وقت میذارم و کلی براش مینویسم توقع تشکر ندارم ولی حداقل یه لایک کنید بدونم ارزش قایل شدید و خوندید اینا جز آداب معاشرته و نشانه ادب و شخصیت

من که کار ایشونو تایید نکردم ، میگم قبل از اینکه این اتفاقا پیش بیاد خودت واریز کن ، اول و آخرش باید ...

من اون لحظه شوهرم تو ی موقعیتی بود ک گوشیشو نمیتونست جواب بده

و منن دسترسی ب عابربانک نداشتم

وگرنه ک پولشو براش میزدم

همین شوهر مامانم

زنگ میزنه ب شوهر من پول قرض میگیره و میگ به زنت نگو به مامانمم نمیگه انقدر نمیده نمیده نمیده ک شوهرم مجبور میشه ب من بگه ک ب مامانم بگم

پول کمم نه ها ۱۰ تومن به بالا

پدر مادرا وقتی ازدواج میکنن یا میخوان بکنن

انگار بچه از زندگی قبلیشون غریبه و اخ و تف میشه

انگار پیوندشون قطع میشه

از نا پدریت ناراحت نشو از مادرت ناراحت شو که نتونسته شان و علاقه اش به چش رو تو زندگی جدیدش جا بندازه

دایی و زندایی من ۳ ساله جدا شدن

پسرشون مثل توپ فوتبال شده

هرچقدر گفتیم نبومد سر زندگیش

سر هرچیزی تهدید میکنه بیا پرونده بچه ات رو بگیر برو میخوام شوهر کنم

انقدر که بچه کامل متوجه مامانش دوستش نداره

@Fee_accessorryبه زودی افتتاحش میکنم با فالو کردنت به رشد پیج کوچولوم خیلی کمک میکنی دوسته من❤️۲۶/بهمن ماه/ ۱۴۰۳___بالاخره افتتاحش کردم۲۸/بهمن ماه/۱۴۰۳____امید به خدا تیکر بعدی ۵۰۰ تا فالوور گرفته باشم🥹

پدر مادرا وقتی ازدواج میکنن یا میخوان بکننانگار بچه از زندگی قبلیشون غریبه و اخ و تف میشهانگار پیوند ...

اره وقتی ازدواج کرده کلا مساعل مالی و اینامون جدا شده

حتی وقتی مجرد بودم حقوق بابام بین منو و مامانم تقسیم میشد

من همه مخارجمو از حقوق خودم میدادم و مامانم اصلا اصلا برای من خرج نمیکرد

الانم ک ازدواج کردم بد تر شده