2777
2789
عنوان

رابطه

| مشاهده متن کامل بحث + 565 بازدید | 33 پست
چقد هولی بزار یبار عقد کنی بعد به این چیزا فکر کن

ربطی به هول بودن نداره من کلا آینده نگرم و همیشه از قبل فکرم درگیر میشه و همیشه آدمی ام که جلوی مشکلات بزرگ و میگیرم که بعدا پشیمونی به بار نیاد

میشه بهم چی بگم بهش؟

میشه بگی دقیقا تو چه مرحله ای هستید ؟

خواستگاری اومدن؟

همه چیز صحبت شده ؟

مهریه و ..

تاریخ تقریبا عروسی صحبت شده

یا دقیقا چیه شرایطی هستید الان؟

برای شناخت پسرا تاپیکام رو بخونید تا ضربه نخورید ... سختی ها و بغض های هر آدمی ، دارایی و اعتبار اون آدمه ... Kindman2@

بچه‌ها اگه امرور خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تا ۹۹٪ تخفیف داره، هم یه کد تخفیف ۵۰۰ هزارتومنی داره.

کد: ATP5

ارسالشم انگار رایگانه

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

الان نامزدیم قرار شده چند ماه دیگه عقد کنیم

مشاوره قبل ازدواج رفتید ؟

اینایی که محضر و دفتر خونه میفرسته منظورم نیستا

خودتون پیش یه روانشناس یا مشاور قبل ازدواج رفتید ؟

برای شناخت پسرا تاپیکام رو بخونید تا ضربه نخورید ... سختی ها و بغض های هر آدمی ، دارایی و اعتبار اون آدمه ... Kindman2@

مشاوره قبل ازدواج رفتید ؟اینایی که محضر و دفتر خونه میفرسته منظورم نیستا خودتون پیش یه روانشناس یا م ...

نه والا نرفتیم پارتنرم مخالفه میگه اینا جوونارو از هم جدا میکنن ولی بازم بهم گفت هرموقع تو خواستی میریم

نه والا نرفتیم پارتنرم مخالفه میگه اینا جوونارو از هم جدا میکنن ولی بازم بهم گفت هرموقع تو خواستی می ...

مریض نیستن که جدا کنه

نکاتی رو میبینن که توی دختر

یا اون پسر بخاطر هیجانات الان نمیبینید

حتما یه مشاور خوب پیدا کنید برید !

این ذهنیت که مشاور ها جدا میکنن کاملا غلط هستش !

کسایی که مشخصه با هم سازش ندارن رو همون اول باید جدا کرد

اونم با دلیل و منطق و استدلال میفهمونه!

حتما برید

و با مشاور صحبت کن ازش کمک بگیر نسبت به شخصیت طرف مقابل بهت راهنمایی میکنه که چجوری بهش بگی که تو دوران عقد رابطه نمیخوای و ...

اگر کمکی نتونست بکنه بهم بگو تا نسبت به شرایط بهت بگم چی بگی

ولی مشاور نسبت به شرایط و شخصیت طرف بهترین رو بهت میکنه

سلام و روزت بخیر .بگو ما رسم داریم بعد از عروسی رابطه ی کامل باشه .چند نفری این کار رو انجام ندادن و خودشونو بدبخت کردن منم نمیخوام جزو اون لیست باشم

من برای آنها کسی بودم که برای خود آرزو داشتم💔💔. عادلانه نیست بی تو سر کنم ؛بی هوای تو

نه هنوز عقد نکردیم کلا بابت این موضوع استرس دارم میگم نکنه قبول نکنه

شایداصلا همیچن درخواستی نکنه

یاحضرت ابوالفضل علیه السلام عمویی کن واسم 😢حاجتم را بده بحق برادرت امام حسین علیه السلام خواهش میکنم آقاجان منتظرم🥺🥺.دکتر انوشه میگه:اعتمادالمثنی نداره✋️یاحضرت ابوالفضل عباس(ع)حاجت دارم شفاعتم کن

ربطی به هول بودن نداره من کلا آینده نگرم و همیشه از قبل فکرم درگیر میشه و همیشه آدمی ام که جلوی مشکل ...

شما که این مدلی هستی بهتره عقد و عروسی باهم یه جا باشع

خدا همیشه بهترینهاشو به کسایی میده که در انتخاب‌هاشون به خدا اعتماد و توکل دارن🎀 **همه چیز از فکر آغاز می‌شود ،فکر ما تبدیل به احساس می‌شود و احساس در ما باعث بروز یک رفتار می‌شود.و این رفتار ما پس از مدتها عادت و سپس تبدیل به شخصیت ما می‌شود☝🏻**