من با ی پسری آشنا شدم سنتی چند ماه رفت و آمد کردیم همه چیش اوکیه دوسش دارم مرد زندگیه فقط من دوست ندارم تو عقد رابطه کامل دااشته باشیم چون به اندازه کافی همو نمیشناسیم از احتمالات میترسم حالا بنظرتون چجوری بهش بگم میخوام رابطه کامل برا بعد عروسی باشه و کلا راهنماییم کنید بنظرتون میشه؟
حالا عقد کردین ؟! بزار عقد کنی تا اون موقع خدا بزرگه
خدا همیشه بهترینهاشو به کسایی میده که در انتخابهاشون به خدا اعتماد و توکل دارن🎀 **همه چیز از فکر آغاز میشود ،فکر ما تبدیل به احساس میشود و احساس در ما باعث بروز یک رفتار میشود.و این رفتار ما پس از مدتها عادت و سپس تبدیل به شخصیت ما میشود☝🏻**
وکیل نیستم ،ما با پروردگار معامله میکنیم نه بنده هاش با خدا فقط زد و بند کنین همش سوده بعدیادت نره تو زندگیت مجبور نیستی به هیچ کسی راجع به چیزی جواب پس بدی به غیر از خدات وجدانت اینو هیچ وقت یادت نره در عالم هرکسی ممکنه قلب داشته باشه ولی نه [وجدان]هیچ وقت کسی قضاوت نکن! اگرقضاوت کردی فقط برای اینکه گناهاتش باگناهات توفرق داره، انسانیت و معرفت وجدان آسوده و اراده ومهربونی داشتن سبک زندگی نجیب زاده هاست انگاری قرن ماروزگار مرگ انسانیت هست چشم بهم بزنید عمرتون میگذره پس حواستون به تلف شدن روزها تون در آشفتگی هاباشه
باورکن دیگه عقد بشه زن رسمیشی چه مانعی داره رابطه آخه فردا روزم خدایی نکرده جدا شدی خب با شوهرت رابطه داشتی نه پسر غریبه طرف مقابلتم درک میکنه
بعدشم شما مگه خودتون نیاز جنسی ندارید من خودم الان عقد کنم فرداش رو کارم🤣
دوتا کار تو یک اکانتینم به تاپیکا گیر ندید ❤️( سنمو الکی زدم ۶۰ سال )❤️میان آرزوی تو و معجزه خداوند، دیواری است به نام اعتماد. پس اگر دوست داری به آرزویت برسی با تمام وجود به او اعتماد کن. هیچ کودکی نگران وعده بعدی غذایش نیست زیرا به مهربانی مادرش ایمان دارد. ای کاش ایمانی از جنس کودکانه داشته باشیم به خدا…💚 دوست عزیزم نظر منو تو ( فرهنگمون ، اعتقاداتمون، خانواده ای که توش بزرگ شدیم و...) متفاوته پس انتظار نداشته باش حرف و کامنتم مطابق میل تو باشه☺️🥰پس لطفاً دلخوری پیش نیار و کامنتمو ریپلای نکن😘بوس بهت