2777
2789
عنوان

ابروریزی😭

| مشاهده متن کامل بحث + 1290 بازدید | 101 پست
اشتباه کردی واسش فرستادی چجوری اینقدر راحت به نر جماعت اعتماد کردیالانم برو فتا شکایتشو کن شماره و آ ...

اگه پخش شده باشه با شکایت چی میشه آبروم اوکی میشه؟اون فیلمو عکسای بد از گوشی ملت پاک میشه؟

اگه پخش شده باشه با شکایت چی میشه آبروم اوکی میشه؟اون فیلمو عکسای بد از گوشی ملت پاک میشه؟

نه اگر پخشش کرده باشه که حذف نمیشن

هرگز نخواب کوروش، ای مهر آریایی بی نام تو، وطن نیز نام و نشان ندارد✌

دخترا من تو این چند سال کلی برای مربی و برنامه‌های مختلف هزینه کردم ولی هیچ‌وقت نتیجه‌ای که میخواستم نگرفتم.

یکی از دوستام فیتامین رو معرفی کرد و الان بعد از ۶ ماه واقعاً تغییر رو حس میکنم، حتی اطرافیانم هم متوجه شدن 😅

خوبیش اینه که هم تو خونه میشه تمرین کرد هم باشگاه. گفتم اینجا معرفی کنم شاید به دردتون بخوره ❤️

😭

الان پخش کرده؟

فرزندم،از ملالتهای این روزهای مادری ام برایت میگویم... از این روزها که از صبح باید به دنبال پاهای کوچک و لرزان تو بدوم و دستت را بگیرم تا زمین نخوری. به کارهای روی زمین مانده ام نمیرسم این روزها که اتاقها را یکی یکی دنبال من می آیی، به پاهایم آویزان میشوی و آن قدر نق میزنی تا بغلت کنم، تا آرام شوی. این روزها فنجان چایم را که دیگر یخ کرده، از دسترست دور میکنم تا مبادا دستهای کنجکاوت آن را بشکند. با ناراحتی و ناامیدی سر برگرداندنت را میبینم که سوپت را نمیخوری و کلافه میشوم از اینکه غذایت را بیرون میریزی. هرروز صبح جارو میکشم، گردگیری میکنم، خانه را تمیز میکنم و شب با خانه ای منفجر شده و اعصابی خراب به خواب میروم. روزها میگذرد که یک فرصت برای خلوت و استراحت پیدا نمیکنم و باز هم به کارهای مانده ام نمیرسم...امشب یک دل سیر گریه کردم. امشب با همین فکر ها تو را در آعوش کشیدم و خدا را شکرکردم و به روزها وسالهای پیش رو فکر کردم و غصه مبهمی قلبم را فشرد...تو روزی آنقدر بزرگ خواهی شد که دیگر در آغوش من جا نمیشوی و آنقدر پاهایت قوت خواهد گرفت که قدم قدم از من دور میشوی و من مینشینم و نگاه میکنم و آه... روزگاری باید با خودم خلوت کنم و ساعتها را بشمارم تا تو از راه بیایی و من یک فنجان چای تازه دم برایت بیاورم و به حرفهایت با جان دل گوش بسپرم تا چای از دهن بیفتد.... روزی میرسد که از این اتاق به آن اتاق بروم و خانه ای را که تو در آن نیستی تمیز کنم. و خانه ای که برق میزند و روزها تمیز میماند، بزرگ شدن تو را بیرحمانه به چشمم بیآورد. روزی خواهد رسید که تو بزرگ میشوی، شاید آن روز دیگر جیغ نزنی، بلند نخندی، همه چیز را به هم نریزی... شاید آن روز من دلم لک بزند برای امروز... روزی خواهد رسید که من حسرت امشبهایی را بخورم که چای نخورده و با سردرد و گردن درد و با فکر خانه به هم ریخته و سوپ و بازی و... به خواب میروم...شاید روزی آغوشم درد بگیرد،این روزها دارد از من یک مادر به شدت بغلی میسازد...!❤️❤️

دختر چیکار کردی با خودت و ایندت و خانوادت

همینو دارم دق میکنم...

پسر قفقابل اعتمادی بود برام نمیدونم چرا اینجوری شد هیچ کاریشم نداشتم کوچکترین بدی ای نکردم اون عقلش سالم نیست

اگه نکرده برو ارومش کن بهش بگو نکنه

فرزندم،از ملالتهای این روزهای مادری ام برایت میگویم... از این روزها که از صبح باید به دنبال پاهای کوچک و لرزان تو بدوم و دستت را بگیرم تا زمین نخوری. به کارهای روی زمین مانده ام نمیرسم این روزها که اتاقها را یکی یکی دنبال من می آیی، به پاهایم آویزان میشوی و آن قدر نق میزنی تا بغلت کنم، تا آرام شوی. این روزها فنجان چایم را که دیگر یخ کرده، از دسترست دور میکنم تا مبادا دستهای کنجکاوت آن را بشکند. با ناراحتی و ناامیدی سر برگرداندنت را میبینم که سوپت را نمیخوری و کلافه میشوم از اینکه غذایت را بیرون میریزی. هرروز صبح جارو میکشم، گردگیری میکنم، خانه را تمیز میکنم و شب با خانه ای منفجر شده و اعصابی خراب به خواب میروم. روزها میگذرد که یک فرصت برای خلوت و استراحت پیدا نمیکنم و باز هم به کارهای مانده ام نمیرسم...امشب یک دل سیر گریه کردم. امشب با همین فکر ها تو را در آعوش کشیدم و خدا را شکرکردم و به روزها وسالهای پیش رو فکر کردم و غصه مبهمی قلبم را فشرد...تو روزی آنقدر بزرگ خواهی شد که دیگر در آغوش من جا نمیشوی و آنقدر پاهایت قوت خواهد گرفت که قدم قدم از من دور میشوی و من مینشینم و نگاه میکنم و آه... روزگاری باید با خودم خلوت کنم و ساعتها را بشمارم تا تو از راه بیایی و من یک فنجان چای تازه دم برایت بیاورم و به حرفهایت با جان دل گوش بسپرم تا چای از دهن بیفتد.... روزی میرسد که از این اتاق به آن اتاق بروم و خانه ای را که تو در آن نیستی تمیز کنم. و خانه ای که برق میزند و روزها تمیز میماند، بزرگ شدن تو را بیرحمانه به چشمم بیآورد. روزی خواهد رسید که تو بزرگ میشوی، شاید آن روز دیگر جیغ نزنی، بلند نخندی، همه چیز را به هم نریزی... شاید آن روز من دلم لک بزند برای امروز... روزی خواهد رسید که من حسرت امشبهایی را بخورم که چای نخورده و با سردرد و گردن درد و با فکر خانه به هم ریخته و سوپ و بازی و... به خواب میروم...شاید روزی آغوشم درد بگیرد،این روزها دارد از من یک مادر به شدت بغلی میسازد...!❤️❤️

الان پخش کرده؟

احتمالش خیلی زیاده 🥲🥲

پیج فیک هم هست توی اینستا...

روبیکای دختره رو دارم میتونم بپرسم ولی غرورم اجازه نمیده از طرفی پسره بفهمه به دوس دخترش پیام دادم هنوز عکسو فیلمارو داره بدتر میکنه

همینو دارم دق میکنم...پسر قفقابل اعتمادی بود برام نمیدونم چرا اینجوری شد هیچ کاریشم نداشتم کوچکترین ...

واایییی بهش خیانت نکردی؟؟مگ میشه یهو یدون دلیل

واایییی بهش خیانت نکردی؟؟مگ میشه یهو یدون دلیل

نه بابا خیانت نکردم خیانت کجا بود!

خونه بابام اسیر بودم از سرکار اخراج شدم توی همون حال بدیم یهو رفت با یه دختر پولدار که هنوزم عاشقشه دختره محلش نمیکنه...

نظرم اینه که برای اینکه خودشو پیش دختره شیرین کنه گفته دوس دختر قبلیم واسم عکسو فیلم لختی میفرسته تا دختره تحریک بشه باهاش اوکی بشه که از دستش در نره...

چون وقتی با دختره بود با تهدید ازم عکس و فیلم لختی با چهره ام میگرفت

نمیدونم چی بگم

ولی ما هر وقت خلاف دستورات خدا کاری میکنیم ضرر میکنیم

توام زنا کردی رابطه نامشروع داشتی خدا گفته نکن

کردی حالا داری تاوان میده

از خدا کمک بخواه فقط اونه که میتونه کمکت کنه