2777
2789
عنوان

دارم میمیرم

106 بازدید | 13 پست

پریود شدم . هر وقت میشم عزا میگیرم . انقدر درد دارم انگار روز مرگمه . بخصوص روز اول . من مجبوری شیاف استفاده میکنم بااینکه بدم میاد . شما چیکار میکنید ... راهی هست پیشگیری کنیم اصلا درد نداشته باشیم؟

هرگز نمیرد آنکه دلش زنده شد به عشق ...🪴

وايي دقيقا منم روز اولم. الانم خيلي درد دارم

يه هفته قبل از پريوديت گرمي و دمنوش بخور تا رحمت گرم بمونه

سلامتي و تعجيل فرج امام زمان صلوات. اگر سوال شرعي داري حتما بزن اين شماره. حرم امام رضا(ع). ٠٥١٣٢٠٢٠

برو دکتر زنان درد شدید طبیعی نیست و مشکلی وجود داره

من مامان نامی هستم . پسر هنرمندم که با انگشتهای کوچکش پیانو مینوازد و دنیای من را زیبا تر میکند. عاشق موسیقی، لبخندهای بیدلیل و رویاهای بزرگ نامی

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

منم میمیرم و زنده میشم از درد قشنگ دو روز زندگی تعطیل میشه، از اولم همین بودم، شیافم بهم نمیسازه مجبوری ژلوفن مصرف میکنم،

به هر که مینگرم در شکایت است، در حیرتم که گردش گردون به کام کیست....
درمانش چیه عزیز جان

والانمیدونم😂

از بس مامجردارو دتخل آدم حساب نمیکنن این دکترای زنان گفتم اینجور

والامن خودم الان۳۱سالمه ازوقتی یادم میاد کیست داشتم و بهم گفتن برو ازدواج کردی بیا

گویامجردی درمان نداره😂

والانمیدونم😂از بس مامجردارو دتخل آدم حساب نمیکنن این دکترای زنان گفتم اینجوروالامن خودم الان۳۱سالمه ...

من پونزده ساله متاهلم دوتا زایمان داشتم دوتا سقط ، اینو گفتم که بدونی زایمان هیچ تاثیری روی بهتر شدن نداره، دکتر هم رفتم ، هیچ کاریش نمیشه کرد،

به هر که مینگرم در شکایت است، در حیرتم که گردش گردون به کام کیست....
من پونزده ساله متاهلم دوتا زایمان داشتم دوتا سقط ، اینو گفتم که بدونی زایمان هیچ تاثیری روی بهتر شدن ...

یه دکترم نرفتم که چندتادکتررفتم همشون همین حرف رو زدن

من دیگه کلا ولش کردم