meowdoleh مدیر استارتر عضویت: 1403/07/04 تعداد پست: 8769 عنوان مگه میشه😐😂😂😂😂😂 66 بازدید | 5 پست من با این ادم مکالمه درست نداریم یک روز درمیون باهاش قهرم یا بحث داریم اون اینجوریه اوکی فلان رها میکنه و این یعنی ناز هم نمیکشهمنم نمیتونم رها کنم الان همش جمع شده رو هم نمیخوام چت کنم باهاش چرا نمیتونیم حرف بزنیم؟اون خیلی منطقیه ها ولی نمیشه با تو تا ابد میخوام حرف بزنم🍓💘 امروز | 01:44 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
65yeganeh عضویت: 1401/06/01 تعداد پست: 6849 منطقی بود یحث رو با یه اوکی تمام نمیکرد. هنوز بلد نیست حرف بزنه و مشکل رو حل کنهخودت میگی باید نازش رو بکشیول کن پرنسس رو زندگی نیست بجز عشق/بجزحرف محبت به کسی ورنه هر خار و خسی/ زندگی کرده بسی
meowdoleh مدیر استارتر عضویت: 1403/07/04 تعداد پست: 8769 منطقی بود یحث رو با یه اوکی تمام نمیکرد. هنوز بلد نیست حرف بزنه و مشکل رو حل کنهخودت میگی باید نازش ... من نگفتم ناز بکشم کمیگم ناز نمیکشه اونجوری مغروره ب زور میگ این مدل چیزارو پیشرفت داشته خیلی ولی باز همینم کمه با تو تا ابد میخوام حرف بزنم🍓💘
65yeganeh عضویت: 1401/06/01 تعداد پست: 6849 من نگفتم ناز بکشم کمیگم ناز نمیکشه اونجوری مغروره ب زور میگ این مدل چیزارو پیشرفت داشته خیلی ولی باز ... وقتی قهر میکنه و بلد نیست حرف بزنه یعنی هنوز به بلوغ فکری نرسیدهوقتی نازتو نمیکشه پس پرنسس خانم منتظره تو نازشو بکشیپسش بده به مامانش بزار اول بزرگش کنه، بعد رابطه یاد بگیرهوگرنه تو نمیتونی بهش یاد بدی ، پیرت میکنه زندگی نیست بجز عشق/بجزحرف محبت به کسی ورنه هر خار و خسی/ زندگی کرده بسی
meowdoleh مدیر استارتر عضویت: 1403/07/04 تعداد پست: 8769 وقتی قهر میکنه و بلد نیست حرف بزنه یعنی هنوز به بلوغ فکری نرسیدهوقتی نازتو نمیکشه پس پرنسس خانم منتظ ... پیامم نیومد انگار میگم ک خودش پیام میده و حرف میزنه مدلش ولی ناز کشیدنی نیست ک ببخشید قوربونت برم مثلا فلانبیشتر اینجوریه ک شرمنده اگ ناراحت شدی با تو تا ابد میخوام حرف بزنم🍓💘