2777
2789
بخدا نمیدونم چیکار کنم از کورتاژ میترسم میگم برم بیمارستان کورتاژ میکنن یموقع من نمیدونستم باردارم ن ...

۲ ماه چیزی نیس ک بخای کورتاژ کنی

قرص استفاده کن

خیلی راحت دفع میشه

خواهرمن همون چن ساعت اول دردش زیاد بود مسکن خورد

دوستان لطفا درصورتی تاپیک بزنید که : نظرات مخالف رو بتونین پذیرش کنین. و اون کاربر رو به چشم دشمن نبینید.اینجا هزاران کاربر با هزاران نوع تفکر متفاوت وجود داره.

مرحله خاصی ندارهقرص هارو میذاریپریود میشی و باقی داستانباید تحرک بالا داشته باشی دمنوش و اینام بخور ...

من و ترسوندن از قرص میگن خون ریزی شدید میکنی میری بیمارستان و فلان موندم چیکار کنم

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

بخدا نمیدونم چیکار کنم از کورتاژ میترسم میگم برم بیمارستان کورتاژ میکنن یموقع من نمیدونستم باردارم ن ...

یه دکتر دلسوز پیدا کن باهاش مشورت کن

بگو نمیخوام کورتاژ بشم و میخوام تو بیمارستان با قرص سقط کنم ،البته بیمارستان معمولا میگن دوتا سونو به فاصله ده روز باید بیاری که تایید کنه قلب نداره

اگه قرص هم داد تو خونه سقط کنی حتما با دکترت راه ارتباطی در نظر بگیر که مشکلی پیش اومد باهاش مشورت کنی

بیمارستان اول قرص میدن اگه بقایا بمونه ممکنه کورتاژ کنن من حتی بقایا هم موند برام ولی بازم گفتن بهتر ...

توروخدا از تجربت بهم بگو من خیلی ترسیدم نمیدونم کدوم بیمارستان برم دولتی یا خصوصی اصلا آیا بهم قرص میدن یا اولش میگن کورتاژ

۲ ماه چیزی نیس ک بخای کورتاژ کنیقرص استفاده کنخیلی راحت دفع میشهخواهرمن همون چن ساعت اول دردش زیاد ب ...

بخدا موندم بین حرفها یکی میگه نکن یکی میگه بکن

خیلی هم ترسیدم موندم وسط راه

۲ ماه چیزی نیس ک بخای کورتاژ کنیقرص استفاده کنخیلی راحت دفع میشهخواهرمن همون چن ساعت اول دردش زیاد ب ...

الان تو که تجربه سقط تو بیمارستان داشتی میگی قرص بخورم تو خونه؟

من و ترسوندن از قرص میگن خون ریزی شدید میکنی میری بیمارستان و فلان موندم چیکار کنم

واااا نه بابا

من چندین مورد دیدم

خواهرم و ۲ تا از دوستام

بیمارستان و کورتاژ ک خییییلی بدتره

من برای خواهرم از دکتر طب سنتی خیلی مشاوره گرفتم

گف قرصارو گذاشتی تحرک داشته باش جنین باید از دیواره رحم کنده بشه

شما میگی زنده نیس، پس بنظرم کارت آسون تره

درد داری بلخره ولی ترس نداشته باش

تخم شوید و زعفرون دم کن بخور

پریود شروع بشه، دیگه خلاصی

دوستان لطفا درصورتی تاپیک بزنید که : نظرات مخالف رو بتونین پذیرش کنین. و اون کاربر رو به چشم دشمن نبینید.اینجا هزاران کاربر با هزاران نوع تفکر متفاوت وجود داره.

الان تو که تجربه سقط تو بیمارستان داشتی میگی قرص بخورم تو خونه؟

عزیزم منو اشتباه گرفتی🤣

خواهرم توی خونه انجام داد

قرص هارو واژینال استفاده کرد

قرص اصل داشته باشی دیگه حله

هر قرص رو ۴ قسمت کرد ب فاصله ۲۰ دیقه هی میذاشت

چن تا هم زیر زبانی

بعد این قرص ها که میگن شما اطلاعی داری ازش اسمش چیه و...؟

میزوپروستول یا سایتوتک

توروخدا از تجربت بهم بگو من خیلی ترسیدم نمیدونم کدوم بیمارستان برم دولتی یا خصوصی اصلا آیا بهم قرص م ...

حق میدم بهت که استرس داشته باشی ولی اونقدرها هم که فکر میکنی ترسناک نیست

من اول رفتم دکتر گفت حتی قرص هم نداد گفت کم کم خودت میوفتی به خونریزی و سقط میشه اگه نشد بیا پیشم ولی خب چون شب عید بود ترسیدم که به مشکل بخورم تو عید دکتر نباشه دیگه

با اصرار خودم گفتم میخوام برم بیمارستان چون دکتر آشنا بود قبول کرد رفتم بیمارستان اونجا گفتن دوتا سونو به فاصله ده روز باید داشته باشی که بستری کنیم ولی بازم اصرار و پارتی بازی کردیم با همون یه سونو بستری کردن و چند تا قرص زیر زبونی و واژینال گذاشتن بعد سه چهار ساعت اثر کرد و سقط کردم ، دکتر هم بعدش رحم رو کاملا تخلیه کرد که بقایا هم دفع بشه ، یه تیکه بقایا ولی موند که گفتن چون بچه نداری فعلا نمیبریم برای کورتاژ و فرصت میدیم خودش دفع بشه اگه نشد اون وقت کورتاژ میکنیم ،که خداروشکر بعد یکی دو هفته اونم دفع شد

نگران نباش تو خونه هم خواستی سقط کنی نهایت دیدی لازم شد میری بیمارستان ولی حتما تو خونه کسی همراهیت کنه موقع سقط و تنها نباش

حق میدم بهت که استرس داشته باشی ولی اونقدرها هم که فکر میکنی ترسناک نیست من اول رفتم دکتر گفت حتی قر ...

مرسی عزیزم از توضیحاتت برای منم دعا کن آدم وقتی تجربه کاری و نداشتهباشه میترسه مثل من من یه زایمان داشتم اندازه این بار نترسیدم

مرسی عزیزم از توضیحاتت برای منم دعا کن آدم وقتی تجربه کاری و نداشتهباشه میترسه مثل من من یه زایمان د ...

حق داری ولی نترس،با حرف دکترت پیش برو و فکر کن میخوای پریود بشی