2777
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

من تو بیمارستان سقط کردم یعنی قشنگ مرگ رو به چشمام دیدم

هیچ وقت تو خونه انجام نده بدون تجویز دکتر

زنداداش منم تو خونه سقط کرد خونریزی وحشتناک کرد بردنش بیمارستان

من تو بیمارستان سقط کردم یعنی قشنگ مرگ رو به چشمام دیدم هیچ وقت تو خونه انجام نده بدون تجویز دکتر زن ...

بخدا نمیدونم چیکار کنم از کورتاژ میترسم

میگم برم بیمارستان کورتاژ میکنن یموقع من نمیدونستم باردارم نزدیک دوماه تو شکمم الان سقط شده و قلب نداره امروز سونو کردم همه میگن کورتاژ نکن بیمارستان نرو

من تو بیمارستان سقط کردم یعنی قشنگ مرگ رو به چشمام دیدم هیچ وقت تو خونه انجام نده بدون تجویز دکتر زن ...

بخدا نمیدونم چیکار کنم از کورتاژ میترسم

میگم برم بیمارستان کورتاژ میکنن یموقع من نمیدونستم باردارم نزدیک دوماه تو شکمم الان سقط شده و قلب نداره امروز سونو کردم همه میگن کورتاژ نکن بیمارستان نرو

بخدا نمیدونم چیکار کنم از کورتاژ میترسم میگم برم بیمارستان کورتاژ میکنن یموقع من نمیدونستم باردارم ن ...

بیمارستان اول قرص میدن اگه بقایا بمونه ممکنه کورتاژ کنن

من حتی بقایا هم موند برام ولی بازم گفتن بهتره فعلا کورتاژ نکنیم و قرص دادن تا بقایا دفع بشه ،اگه دفع نمیشد اونوقت کورتاژ میکردن

اتفاقا چند روز پیش یکی تاپیک زده بود مشکل شما رو داشت و دکتر قرص داده بود تو خونه سقط کنه ، آخر با خونریزی زیاد و حال خراب رفت بیمارستان و مجبور شدن کورتاژن کنن

چطوری بود مراحلش خوب بود؟

مرحله خاصی نداره

قرص هارو میذاری

پریود میشی و باقی داستان

باید تحرک بالا داشته باشی دمنوش و اینام بخوری شدت خونریزی رو بالا ببری ک کامل دفع بشه

آسیب شناس گفتار و زبانم. یا همون گفتاردرمانگر. اگر سوالی داشتین بپرسین.

چون تو شکمم قلب نداره سقط شده مونده اون تو و من نمیدونستم باردارم امروز سونو کردم فهمیدم نزدیک دوماه ...

آخی عزیزم.انشالله این روزای سختتون تموم میشه.

پیامبر فرمودند: اولاد خود را زیاد کنید ،من فردای قیامت به کثرت شما بر سایر امت ها افتخار میکنم.