2777
2789
عنوان

جن ترسناک😱😱

| مشاهده متن کامل بحث + 876 بازدید | 73 پست
فک کردی دروغ میگم ؟؟؟؟!!!!😠😠😠😠😠

نه بخدا

بازم معرفت داشت بهونه نیاوردوروراست گفت اونومیخام...ازم معذرت خاست وگفت خیلی مردی و شرمندتم اونومیخام...ب پهنای صورت واسش گریه کردم غموهدیه کردم به قلبم واسش نذرکردم واسش قرض کردم بمونه تاتسکین شه دردم😔😔😔

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

دعا كن هيچ وقت نبيني😱😱

ببینم ک سکته میکنم درجا

بازم معرفت داشت بهونه نیاوردوروراست گفت اونومیخام...ازم معذرت خاست وگفت خیلی مردی و شرمندتم اونومیخام...ب پهنای صورت واسش گریه کردم غموهدیه کردم به قلبم واسش نذرکردم واسش قرض کردم بمونه تاتسکین شه دردم😔😔😔
یه سرچ بزن کلی تاپیک نخونده ی جن هست تو نی نی سایت 

چی بنویسم

مسلموناش یه بار مدارکم و پیدا کردن

کامل تعریف کن توضیح بده لطفا

دروغ نگو

دروغ نميگم خونمون خيلي قديمي و ترسناك بود تازه يه بار چاه كندن داداشم و پسر خالم توش استخون انگشت پيدا كردن ديگه نكندن چاه رو پر كردن😂😂😂😂😂

از ان روزي كه با شلاق خون ديوار چين را ساختند ادميت مرده بود گرچه ادم زنده بود
دروغ نميگم خونمون خيلي قديمي و ترسناك بود تازه يه بار چاه كندن داداشم و پسر خالم توش استخون انگشت پي ...

کجابودخونتون؟

کدوم شهر؟

کامل تعریف کن توضیح بده لطفا

یه روز مدارکم گم شد حسابی پریشون شدم بعد زنگ زدم به سید (دعا میده )جن مسلمون فرستاد 

خونمون ۷تا بعد خبر دادن بهش که مدارک افتاده تو حیاط خلوت درست و دقیق بود

[QUOTE=62352524]کجابودخونتون؟ کدوم شهر؟[/QUOTE]

تهران سمت شهرري نميدونم بلدين يا نه يه امام زاده هم نزديكش بود بي بي زبيده

از ان روزي كه با شلاق خون ديوار چين را ساختند ادميت مرده بود گرچه ادم زنده بود
یه روز مدارکم گم شد حسابی پریشون شدم بعد زنگ زدم به سید (دعا میده )جن مسلمون فرستاد  خونمون ۷ت ...

وااااااااا

پزشکان معتقدند خوردن الوچه سبز و البالو بدون من اصن مزه نداره🍒🍒صبر کنین منم بیام با هم بخوریم نامردااااا🔫😶
یه روز مدارکم گم شد حسابی پریشون شدم بعد زنگ زدم به سید (دعا میده )جن مسلمون فرستاد  خونمون ۷ت ...

وااااااای ینی واقعا وجودداره

ازجنگای زیرزمینی چیزی میدونی؟