monaaakhanoom مدیر عضویت: 1397/03/17 تعداد پست: 1001 عنوان جن ترسناک😱😱 | مشاهده متن کامل بحث + 876 بازدید | 73 پست سلام بچه ها کسی تاحالا جن دیده؟من خیلی میترسم ازشواقعا وجودداره ینی؟؟؟😱😱😱 بازم معرفت داشت بهونه نیاوردوروراست گفت اونومیخام...ازم معذرت خاست وگفت خیلی مردی و شرمندتم اونومیخام...ب پهنای صورت واسش گریه کردم غموهدیه کردم به قلبم واسش نذرکردم واسش قرض کردم بمونه تاتسکین شه دردم😔😔😔 1397/03/31 | 00:57 2 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
monaaakhanoom مدیر استارتر عضویت: 1397/03/17 تعداد پست: 1001 فک کردی دروغ میگم ؟؟؟؟!!!!😠😠😠😠😠 نه بخدا بازم معرفت داشت بهونه نیاوردوروراست گفت اونومیخام...ازم معذرت خاست وگفت خیلی مردی و شرمندتم اونومیخام...ب پهنای صورت واسش گریه کردم غموهدیه کردم به قلبم واسش نذرکردم واسش قرض کردم بمونه تاتسکین شه دردم😔😔😔
rapanzel عضویت: 1394/08/03 تعداد پست: 1438 یه سرچ بزن کلی تاپیک نخونده ی جن هست تو نی نی سایت به بعضیام باید گفت: ببخشید فهم ما در حد نفهمی شما نیست !😏aramesh74 هستم😊
yasbano عضویت: 1397/03/28 تعداد پست: 1888 😱😱😱😱😱😱😱😱😱😱😱 دعا كن هيچ وقت نبيني😱😱 از ان روزي كه با شلاق خون ديوار چين را ساختند ادميت مرده بود گرچه ادم زنده بود
monaaakhanoom مدیر استارتر عضویت: 1397/03/17 تعداد پست: 1001 دعا كن هيچ وقت نبيني😱😱 ببینم ک سکته میکنم درجا بازم معرفت داشت بهونه نیاوردوروراست گفت اونومیخام...ازم معذرت خاست وگفت خیلی مردی و شرمندتم اونومیخام...ب پهنای صورت واسش گریه کردم غموهدیه کردم به قلبم واسش نذرکردم واسش قرض کردم بمونه تاتسکین شه دردم😔😔😔
monaaakhanoom مدیر استارتر عضویت: 1397/03/17 تعداد پست: 1001 یه سرچ بزن کلی تاپیک نخونده ی جن هست تو نی نی سایت چی بنویسم بازم معرفت داشت بهونه نیاوردوروراست گفت اونومیخام...ازم معذرت خاست وگفت خیلی مردی و شرمندتم اونومیخام...ب پهنای صورت واسش گریه کردم غموهدیه کردم به قلبم واسش نذرکردم واسش قرض کردم بمونه تاتسکین شه دردم😔😔😔
monaaakhanoom مدیر استارتر عضویت: 1397/03/17 تعداد پست: 1001 مسلموناش یه بار مدارکم و پیدا کردن کامل تعریف کن توضیح بده لطفا بازم معرفت داشت بهونه نیاوردوروراست گفت اونومیخام...ازم معذرت خاست وگفت خیلی مردی و شرمندتم اونومیخام...ب پهنای صورت واسش گریه کردم غموهدیه کردم به قلبم واسش نذرکردم واسش قرض کردم بمونه تاتسکین شه دردم😔😔😔
yasbano عضویت: 1397/03/28 تعداد پست: 1888 دروغ نگو دروغ نميگم خونمون خيلي قديمي و ترسناك بود تازه يه بار چاه كندن داداشم و پسر خالم توش استخون انگشت پيدا كردن ديگه نكندن چاه رو پر كردن😂😂😂😂😂 از ان روزي كه با شلاق خون ديوار چين را ساختند ادميت مرده بود گرچه ادم زنده بود
monaaakhanoom مدیر استارتر عضویت: 1397/03/17 تعداد پست: 1001 دروغ نميگم خونمون خيلي قديمي و ترسناك بود تازه يه بار چاه كندن داداشم و پسر خالم توش استخون انگشت پي ... کجابودخونتون؟کدوم شهر؟ بازم معرفت داشت بهونه نیاوردوروراست گفت اونومیخام...ازم معذرت خاست وگفت خیلی مردی و شرمندتم اونومیخام...ب پهنای صورت واسش گریه کردم غموهدیه کردم به قلبم واسش نذرکردم واسش قرض کردم بمونه تاتسکین شه دردم😔😔😔
elighoo عضویت: 1397/01/24 تعداد پست: 2712 کامل تعریف کن توضیح بده لطفا یه روز مدارکم گم شد حسابی پریشون شدم بعد زنگ زدم به سید (دعا میده )جن مسلمون فرستاد خونمون ۷تا بعد خبر دادن بهش که مدارک افتاده تو حیاط خلوت درست و دقیق بود
yasbano عضویت: 1397/03/28 تعداد پست: 1888 [QUOTE=62352524]کجابودخونتون؟ کدوم شهر؟[/QUOTE]تهران سمت شهرري نميدونم بلدين يا نه يه امام زاده هم نزديكش بود بي بي زبيده از ان روزي كه با شلاق خون ديوار چين را ساختند ادميت مرده بود گرچه ادم زنده بود
rutureteacher عضویت: 1397/02/03 تعداد پست: 307 یه روز مدارکم گم شد حسابی پریشون شدم بعد زنگ زدم به سید (دعا میده )جن مسلمون فرستاد خونمون ۷ت ... وااااااااا پزشکان معتقدند خوردن الوچه سبز و البالو بدون من اصن مزه نداره🍒🍒صبر کنین منم بیام با هم بخوریم نامردااااا🔫😶
monaaakhanoom مدیر استارتر عضویت: 1397/03/17 تعداد پست: 1001 یه روز مدارکم گم شد حسابی پریشون شدم بعد زنگ زدم به سید (دعا میده )جن مسلمون فرستاد خونمون ۷ت ... وااااااای ینی واقعا وجوددارهازجنگای زیرزمینی چیزی میدونی؟ بازم معرفت داشت بهونه نیاوردوروراست گفت اونومیخام...ازم معذرت خاست وگفت خیلی مردی و شرمندتم اونومیخام...ب پهنای صورت واسش گریه کردم غموهدیه کردم به قلبم واسش نذرکردم واسش قرض کردم بمونه تاتسکین شه دردم😔😔😔
elighoo عضویت: 1397/01/24 تعداد پست: 2712 وااااااای ینی واقعا وجودداره ازجنگای زیرزمینی چیزی میدونی؟ نه واللا