monaaakhanoom مدیر عضویت: 1397/03/17 تعداد پست: 1001 عنوان جن ترسناک😱😱 | مشاهده متن کامل بحث + 876 بازدید | 73 پست سلام بچه ها کسی تاحالا جن دیده؟من خیلی میترسم ازشواقعا وجودداره ینی؟؟؟😱😱😱 بازم معرفت داشت بهونه نیاوردوروراست گفت اونومیخام...ازم معذرت خاست وگفت خیلی مردی و شرمندتم اونومیخام...ب پهنای صورت واسش گریه کردم غموهدیه کردم به قلبم واسش نذرکردم واسش قرض کردم بمونه تاتسکین شه دردم😔😔😔 1397/03/31 | 00:57 2 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
rutureteacher عضویت: 1397/02/03 تعداد پست: 307 [QUOTE=62351156]من دیدم ۱۰۰بار[/QUOTEخاطره هاشو بگووووو تولوخدا پزشکان معتقدند خوردن الوچه سبز و البالو بدون من اصن مزه نداره🍒🍒صبر کنین منم بیام با هم بخوریم نامردااااا🔫😶
papkiyade عضویت: 1396/11/18 تعداد پست: 15874 اونا باید از ما بترسن.از بشر دو پا هر چی بگی برمیاد... انه...تکرار غریبانه روزهایت چگونه گذشت...😍
zahra6359 عضویت: 1396/08/07 تعداد پست: 1710 واااااا ی نه خیلی ترسناکه آخه بیچاره ها دارن یگوشه از دنیا زندگی میککنن کاری به انسانها هم ندارند تا حالا هم هیچ جا گزارشی نشده جن بتونه انسان رو بکشه انسان خیلی خطرناگه از انسانها باید ترسید7 اونا بی آزارند
rutureteacher عضویت: 1397/02/03 تعداد پست: 307 هر کی دیده خاطره شو بگههههه پزشکان معتقدند خوردن الوچه سبز و البالو بدون من اصن مزه نداره🍒🍒صبر کنین منم بیام با هم بخوریم نامردااااا🔫😶
rutureteacher عضویت: 1397/02/03 تعداد پست: 307 آخه بیچاره ها دارن یگوشه از دنیا زندگی میککنن کاری به انسانها هم ندارند تا حالا هم هیچ جا گزارشی نشد ... بر یه گشتی تو اینترنت بزن بعد بگو پزشکان معتقدند خوردن الوچه سبز و البالو بدون من اصن مزه نداره🍒🍒صبر کنین منم بیام با هم بخوریم نامردااااا🔫😶
monaaakhanoom مدیر استارتر عضویت: 1397/03/17 تعداد پست: 1001 فیلم ترسناکارو ندیدید؟ادم وحشت میکنهشنیدم وجود دارهحتی اسم جنگهای زیرزمینی حضرت علیرم شنیدم که باجنا جنگ میکرده بازم معرفت داشت بهونه نیاوردوروراست گفت اونومیخام...ازم معذرت خاست وگفت خیلی مردی و شرمندتم اونومیخام...ب پهنای صورت واسش گریه کردم غموهدیه کردم به قلبم واسش نذرکردم واسش قرض کردم بمونه تاتسکین شه دردم😔😔😔
yasbano عضویت: 1397/03/28 تعداد پست: 1888 جدی؟؟ تعریف کن خونمون خيلي قديمي بود يه اتاق داشت كه درش از بيرون قفل بود يكي از بهم أشاره كرد بيا صورتش اصلا معلوم نبود انگار دست تو هوا بود😱😱😱 از ان روزي كه با شلاق خون ديوار چين را ساختند ادميت مرده بود گرچه ادم زنده بود
elighoo عضویت: 1397/01/24 تعداد پست: 2712 [QUOTE=62351156]من دیدم ۱۰۰بار[/QUOTE خاطره هاشو بگووووو تولوخدا وای ببین مسلموناش سفیدن یهودیا آبی کافر سیاه و خاکستری مسیحیا سبزن
monaaakhanoom مدیر استارتر عضویت: 1397/03/17 تعداد پست: 1001 خونمون خيلي قديمي بود يه اتاق داشت كه درش از بيرون قفل بود يكي از بهم أشاره كرد بيا صورتش اصلا معلوم ... 😱😱😱😱😱😱😱😱😱😱😱 بازم معرفت داشت بهونه نیاوردوروراست گفت اونومیخام...ازم معذرت خاست وگفت خیلی مردی و شرمندتم اونومیخام...ب پهنای صورت واسش گریه کردم غموهدیه کردم به قلبم واسش نذرکردم واسش قرض کردم بمونه تاتسکین شه دردم😔😔😔
monaaakhanoom مدیر استارتر عضویت: 1397/03/17 تعداد پست: 1001 وای ببین مسلموناش سفیدن یهودیا آبی کافر سیاه و خاکستری مسیحیا سبزن 😱😱😱😱😱😱😱😱😱 بازم معرفت داشت بهونه نیاوردوروراست گفت اونومیخام...ازم معذرت خاست وگفت خیلی مردی و شرمندتم اونومیخام...ب پهنای صورت واسش گریه کردم غموهدیه کردم به قلبم واسش نذرکردم واسش قرض کردم بمونه تاتسکین شه دردم😔😔😔
monaaakhanoom مدیر استارتر عضویت: 1397/03/17 تعداد پست: 1001 رنگبندیم دارن😨😨😨😨 بازم معرفت داشت بهونه نیاوردوروراست گفت اونومیخام...ازم معذرت خاست وگفت خیلی مردی و شرمندتم اونومیخام...ب پهنای صورت واسش گریه کردم غموهدیه کردم به قلبم واسش نذرکردم واسش قرض کردم بمونه تاتسکین شه دردم😔😔😔
yasbano عضویت: 1397/03/28 تعداد پست: 1888 دفعه دوم هم پريز برق همش ميرفت بالا لامپ روشن ميشد ميومد پايين خاموش ميشد از ان روزي كه با شلاق خون ديوار چين را ساختند ادميت مرده بود گرچه ادم زنده بود
monaaakhanoom مدیر استارتر عضویت: 1397/03/17 تعداد پست: 1001 دفعه دوم هم پريز برق همش ميرفت بالا لامپ روشن ميشد ميومد پايين خاموش ميشد دروغ نگو بازم معرفت داشت بهونه نیاوردوروراست گفت اونومیخام...ازم معذرت خاست وگفت خیلی مردی و شرمندتم اونومیخام...ب پهنای صورت واسش گریه کردم غموهدیه کردم به قلبم واسش نذرکردم واسش قرض کردم بمونه تاتسکین شه دردم😔😔😔
rutureteacher عضویت: 1397/02/03 تعداد پست: 307 وای ببین مسلموناش سفیدن یهودیا آبی کافر سیاه و خاکستری مسیحیا سبزن خب پزشکان معتقدند خوردن الوچه سبز و البالو بدون من اصن مزه نداره🍒🍒صبر کنین منم بیام با هم بخوریم نامردااااا🔫😶