2777
2789
عنوان

جن ترسناک😱😱

| مشاهده متن کامل بحث + 876 بازدید | 73 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

واااااا ی نه خیلی ترسناکه

آخه بیچاره ها دارن یگوشه از دنیا زندگی میککنن کاری به انسانها هم ندارند تا حالا هم هیچ جا گزارشی نشده جن بتونه انسان رو بکشه انسان خیلی خطرناگه از انسانها باید ترسید7 اونا بی آزارند

آخه بیچاره ها دارن یگوشه از دنیا زندگی میککنن کاری به انسانها هم ندارند تا حالا هم هیچ جا گزارشی نشد ...

بر  یه گشتی تو اینترنت بزن بعد بگو

پزشکان معتقدند خوردن الوچه سبز و البالو بدون من اصن مزه نداره🍒🍒صبر کنین منم بیام با هم بخوریم نامردااااا🔫😶

فیلم ترسناکارو ندیدید؟

ادم وحشت میکنه

شنیدم وجود داره

حتی اسم جنگهای زیرزمینی حضرت علیرم شنیدم که باجنا جنگ میکرده

بازم معرفت داشت بهونه نیاوردوروراست گفت اونومیخام...ازم معذرت خاست وگفت خیلی مردی و شرمندتم اونومیخام...ب پهنای صورت واسش گریه کردم غموهدیه کردم به قلبم واسش نذرکردم واسش قرض کردم بمونه تاتسکین شه دردم😔😔😔
جدی؟؟ تعریف کن

خونمون خيلي قديمي بود يه اتاق داشت كه درش از بيرون قفل بود يكي از بهم أشاره كرد بيا صورتش اصلا معلوم نبود انگار دست تو هوا بود😱😱😱

از ان روزي كه با شلاق خون ديوار چين را ساختند ادميت مرده بود گرچه ادم زنده بود
خونمون خيلي قديمي بود يه اتاق داشت كه درش از بيرون قفل بود يكي از بهم أشاره كرد بيا صورتش اصلا معلوم ...

😱😱😱😱😱😱😱😱😱😱😱

بازم معرفت داشت بهونه نیاوردوروراست گفت اونومیخام...ازم معذرت خاست وگفت خیلی مردی و شرمندتم اونومیخام...ب پهنای صورت واسش گریه کردم غموهدیه کردم به قلبم واسش نذرکردم واسش قرض کردم بمونه تاتسکین شه دردم😔😔😔
وای ببین مسلموناش سفیدن یهودیا آبی  کافر سیاه و خاکستری مسیحیا سبزن

😱😱😱😱😱😱😱😱😱

رنگبندیم دارن😨😨😨😨

دفعه دوم هم پريز برق همش ميرفت بالا لامپ روشن ميشد ميومد پايين خاموش ميشد

دروغ نگو

وای ببین مسلموناش سفیدن یهودیا آبی  کافر سیاه و خاکستری مسیحیا سبزن

خب

پزشکان معتقدند خوردن الوچه سبز و البالو بدون من اصن مزه نداره🍒🍒صبر کنین منم بیام با هم بخوریم نامردااااا🔫😶