2777
2789
عنوان

جن ترسناک😱😱

| مشاهده متن کامل بحث + 876 بازدید | 73 پست

[QUOTE=62352524]کجابودخونتون؟ کدوم شهر؟[/QUOTE]

اونجا كلا چندتا خونه قديمي بود خيلي جالب بود يكي از خونه هاي كوچه مون رو گود برداري كردن شمشير پيدا كردن 😎😎😎

از ان روزي كه با شلاق خون ديوار چين را ساختند ادميت مرده بود گرچه ادم زنده بود

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یباردوستم تعریف میکرد

داییش بارمیبرده شمال

تویه تونل نصفه شب داشته ردمیشده خلوتم بوده

توی تونل یه نفرومیبینه لخت خونی خونی

یاروبراش دست بلندکرده که سوارماشین شه

دایی سوارش نکرده

یکم جلوتربرمیگرده عقبونگاه میکنه میبینه نیست😨😨😨

بازم معرفت داشت بهونه نیاوردوروراست گفت اونومیخام...ازم معذرت خاست وگفت خیلی مردی و شرمندتم اونومیخام...ب پهنای صورت واسش گریه کردم غموهدیه کردم به قلبم واسش نذرکردم واسش قرض کردم بمونه تاتسکین شه دردم😔😔😔
https://www.ninisite.com/discussion/topic/1833201/لطفا-کسانی-که-میترسند-به-هیچ-وجه-نیان?page=5

مرسی😍

بازم معرفت داشت بهونه نیاوردوروراست گفت اونومیخام...ازم معذرت خاست وگفت خیلی مردی و شرمندتم اونومیخام...ب پهنای صورت واسش گریه کردم غموهدیه کردم به قلبم واسش نذرکردم واسش قرض کردم بمونه تاتسکین شه دردم😔😔😔

ادم هنگ میکنه

[QUOTE= 62352524 ]کجابودخونتون؟ کدوم شهر؟[/QUOTE] اونجا كلا چندتا خونه قديمي بود خيلي جالب بود يكي ...

شما نمیترسیدید؟؟

چرا شبا اینجور تاپیکارو میزنین اخه

شبا حال میده دیگه

ادم بعداینکه کلی بحث ترسناک میکنه تنهاکه میشه میفهمه چه غلطی کرده

شبا حال میده دیگه ادم بعداینکه کلی بحث ترسناک میکنه تنهاکه میشه میفهمه چه غلطی کرده

من پس جاریم خوابیدم بیاد اونو میدم میبره 😂😉

داری میای قدمت رو چشمامون کاکل زری مامانو بابا😘😘
بر  یه گشتی تو اینترنت بزن بعد بگو

اتفاقا مطالعه دارم هم کتاب خوندم هم تو اینترنت البته علمی نه تجربه شخصی چند نفر که معلوم نیس راست مینویسن یا دروغ شماهم به اطلاعت اینترنتی بسنده نکنید فقط