2777
2789
عنوان

سقط زیر دوماه

135 بازدید | 16 پست

خانوما کمکم کنید

من یه بچه چهار سال دارم

امروز رفتم سونو گفت بارداری ولی قلب نداره مثل اینکه سقط شده تو شکم مونده

من علائم بارداری نداشتم فقط پریود نشدم و بعد دوماه لکه بینی قهوه ای شدم که رفتم دکتر امروز گفت نزدیک دوماه بوده باردار بودی

چون من تنبلی تخمدان دارم همیشه پریودام نامنظم بود اصلا متوجه بارداری نشدم حتی دوبار بی بی چک زدم منفی بوده بهم گفت سریع با سونو برو بیمارستان

به نظرتون برای زیر دوماه بارداری چیکار میکنم؟کورتاژ؟کسی تجربه ای دارع

دوست من براش شیاف وقرص داده بودن بستری شده بود

من عاشق همسرمم ❤️ با نداریش ساختم ، با دارایی ش ساختم ، با نبودش ساختم ، با کم و کاستیش ساختم ، با تموم اخلاقای خوب و بدش ساختم ، با خندش خندیدم با گریه اش گریه کردم ، به عشقش دو بار بچه دار شدم و درد کشیدم پس قطعا با این شرایط نمیام درخواست دوستی توی نرخر رو قبول کنم خب؟ پس درخواست نده

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

تو بیمارستان با شیاف و قرص انجام دادن ؟کورتاژ نکردن؟

اره

نه دیگه کامل دفع شد بقایا نداشت کورتاژ نکردن

من عاشق همسرمم ❤️ با نداریش ساختم ، با دارایی ش ساختم ، با نبودش ساختم ، با کم و کاستیش ساختم ، با تموم اخلاقای خوب و بدش ساختم ، با خندش خندیدم با گریه اش گریه کردم ، به عشقش دو بار بچه دار شدم و درد کشیدم پس قطعا با این شرایط نمیام درخواست دوستی توی نرخر رو قبول کنم خب؟ پس درخواست نده

من خیلی میترسم از کورتاژ

ان شاءالله نیاز نشه برات

تو سونو مشخص میشه .مال من سقط شده بود خونریزی داشتم .بقایا مونده بود تو بیمارستان تو اتاق عمل از نخا ...

خب یعنی اگر خونریزی باشه کورتاژ میکنم؟

من خونریزی ندارم لکه بینی دارم

خب یعنی اگر خونریزی باشه کورتاژ میکنم؟من خونریزی ندارم لکه بینی دارم

به نظر من چون جنین تو .داخل شکم مونده همین کارو میکنن ..

اینجوری بهتره زود مرخص میشی و تموم میشه تا بیاد دارو و شیاف بده .سقط شه .بعد دوباره بری سونو ببینه بقایا داره نداره ..

نترس .من دوبار این پروسه رو رفتم ..بار دوم بدون بی حسی بود ..باز تو بیمارستان خوبه

اتل متل توتوله
به نظر من چون جنین تو .داخل شکم مونده همین کارو میکنن ..اینجوری بهتره زود مرخص میشی و تموم میشه تا ب ...

آخه میگن خوب نیست کورتاژ کردن منم سنم کم۲۷سالمه

همه اطرافیان میگن تا میتونی کورتاژ نکن