2777
2789
میگن پشت کسی حرف زدن غیبته دیگه

نه بد کسی رو بگی میشه غیبت خوبی کسی رو بگی میشه تعریف خوبی

به خاطر میخی نعلی افتادبه خاطر نعلی اسبی افتادبه خاطر اسبی سواری افتادبه خاطر سواری جنگی شکست خورد                                      به خاطر شکستی مملکتی نابود شدو همه این ها به خاطر کسی بود که میخ را خوب نکوبیده بود 
یه بار چند سال پیش موفق شدم چله ترک غیبت رو رعایت کنم باورت میشه انقدر خوشحال بودم 🥺برگشتیم حیاط پد ...

انشالله برید از اونجا آرین بهت تونستی بگیری برای منم دعا کن چله کانل رعایت کنم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

انشالله برید از اونجا آرین بهت تونستی بگیری برای منم دعا کن چله کانل رعایت کنم

انشالله🙏

به خاطر میخی نعلی افتادبه خاطر نعلی اسبی افتادبه خاطر اسبی سواری افتادبه خاطر سواری جنگی شکست خورد                                      به خاطر شکستی مملکتی نابود شدو همه این ها به خاطر کسی بود که میخ را خوب نکوبیده بود 
والا شنیدم یا ۷ نسل اگه گناهی کنی سر شون میاد نیمدونم راسته یا ن ولی باید این چیزا برای خود ادم اتفا ...

به خدا مامان من روز به روز خوشحال تر و سرزنده تر من بدبخت تر و بیچاره تر تلافی همه حرفاش داره سر من در میاد

حقیمتا من خوشم نمیاد خوبیم کسی بگه در مورد خود ش حرف بزنه ب دیگران چیکار داره

باشه ولی باور کن خوبی کسی رو گفتن غیبت نمیشه گلم 😂

همين ترك محيطخودت هم خدايي نكرده اهل غيبت هستي،تا خواستي حرف بزني به خودت بگو دهنتو ببند😂جدي ميگما. ...

مرسی تازه دیدم این پیامو چقدر قشنگ گفت یمیگم از این ب بد

اگه طرف رازی نباشه بنظر من میشه

شاید