2777
2789
عه وا خو شد گفتید از کجا بفهمم غیبت یا ن

خب وقتي درياره كسي ديگه حرف زده ميشه، مخصوصا اگه بدش رو بگن اين يعني غيبت ديگه.

حالا ميخواد مسخره باشه. مزمت كردن باشه. مثلا بگن وايي فلاني رفتارش ال و بل و ديدي چيكار كرده و امثال اينا. همش غيبته

سلامتي و تعجيل فرج امام زمان صلوات. اگر سوال شرعي داري حتما بزن اين شماره. حرم امام رضا(ع). ٠٥١٣٢٠٢٠

منم از غیبت کردن متنفرم اما متاسفانه مردم همه رو مورد قضاوت قرار میدن نمونش مادر خودم انقدر اونایی که میرفتن سمت خودکشی راجع بهشون حرف زد میگفت چرا باید این کارو کنن تا دختر خودش که من باشم اقدام به خودکشی کردم هر چی راجع به مردم حرف زد الان داره سر من بدبخت میاد

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خب وقتي درياره كسي ديگه حرف زده ميشه، مخصوصا اگه بدش رو بگن اين يعني غيبت ديگه. حالا ميخواد مسخره با ...

خوبشو بگی چی اخه من مثلا دارم یک داستانی تعر یف میکنم طرفم توش هست میمونم بگم نگم

من هی میگم غیبت نکنم نمیشه چله می گیرم می شکنم خسته شدم غیبت می کنم عذاب وجدان دارم نمی دونم چه کنم

به خاطر میخی نعلی افتادبه خاطر نعلی اسبی افتادبه خاطر اسبی سواری افتادبه خاطر سواری جنگی شکست خورد                                      به خاطر شکستی مملکتی نابود شدو همه این ها به خاطر کسی بود که میخ را خوب نکوبیده بود 
منم از غیبت کردن متنفرم اما متاسفانه مردم همه رو مورد قضاوت قرار میدن نمونش مادر خودم انقدر اونایی ک ...

موافقم هر چی بگی خودت جذبش میکنی وای خوانواده منم اینجورین میخوام گریه کنم دیگه هر چی میگم انگار نمیشنوند

خوبشو بگی چی اخه من مثلا دارم یک داستانی تعر یف میکنم طرفم توش هست میمونم بگم نگم

من قبلا شنيدم حتي خوبيو كسي رو بگي هم غيبته. شايد چون طرف دوست نداره كسي خوبيش رو بگه.

ولي خب صحتش رو نميدونم.

اينو از مرجعت بپرس عزيزم

سلامتي و تعجيل فرج امام زمان صلوات. اگر سوال شرعي داري حتما بزن اين شماره. حرم امام رضا(ع). ٠٥١٣٢٠٢٠

من قبلا شنيدم حتي خوبيو كسي رو بگي هم غيبته. شايد چون طرف دوست نداره كسي خوبيش رو بگه. ولي خب صحتش ر ...

نه دیگه خوب کسی رو گفتن غیبت نمیشه

به خاطر میخی نعلی افتادبه خاطر نعلی اسبی افتادبه خاطر اسبی سواری افتادبه خاطر سواری جنگی شکست خورد                                      به خاطر شکستی مملکتی نابود شدو همه این ها به خاطر کسی بود که میخ را خوب نکوبیده بود 
من هی میگم غیبت نکنم نمیشه چله می گیرم می شکنم خسته شدم غیبت می کنم عذاب وجدان دارم نمی دونم چه کنم

بیا تو ام شروع کن ببین توی برگه مثل تقویم درست کن هر روز گ میگذره یک خونه رو رنگا میزی کن اینجوری مغزت میفهمه و لذت میبره بد اگه غیبت کنی باید از اول دوباره شروع کنی

نه دیگه خوب کسی رو گفتن غیبت نمیشه

ميگم كه، شنيدم و صحتش رو مطمعن نيستم. واسه همين گفتم از مرحعش بپرسه يا يه عالم ديني

موافقم هر چی بگی خودت جذبش میکنی وای خوانواده منم اینجورین میخوام گریه کنم دیگه هر چی میگم انگار نمی ...

من به مامانم هرچی میگم بس کن دیگه دست بردار چقدر باید نابود شم که دیگه دست برداری؟انقدر راجع به یکی از فامیلاشون که مشکل روحی و روانی داشت حرف میزد تا الان دیگه من از شدت فشار روحی و روانی خودزنی میکنم ولی نمیدونم خدا خودش میبینه که من کسی قضاوت نمیکنم به هیچکس هیچ کاری ندارم نمیدونم چرا حرفای مامانمو تلافیشو سر من در میاره؟

بیا تو ام شروع کن ببین توی برگه مثل تقویم درست کن هر روز گ میگذره یک خونه رو رنگا میزی کن اینجوری ...

یه بار چند سال پیش موفق شدم چله ترک غیبت رو رعایت کنم باورت میشه انقدر خوشحال بودم 🥺برگشتیم حیاط پدرشوهرم نزدیک اینها اصلا نمیشه باعث میشن آدم عصبی بشه بترکه ازشون پیش همسرم گلایه می کنم میشه غیبت فقط با دل پاکت دعا کن خدا کاری کنه همسرم راضی بشه از این خونه بریم

من قبلا شنيدم حتي خوبيو كسي رو بگي هم غيبته. شايد چون طرف دوست نداره كسي خوبيش رو بگه. ولي خب صحتش ر ...

والا منم دوست ندارم در موردم حرف بزنن بدیو نگن خوبی یپیشکش همش میخوان خوشبخت بوون یا بدبخت بودن طرفو بسنجند جیگر منو آتیش میدن سر همین خودمم میخوام ترک کنم

من به مامانم هرچی میگم بس کن دیگه دست بردار چقدر باید نابود شم که دیگه دست برداری؟انقدر راجع به یکی ...

والا شنیدم یا ۷ نسل اگه گناهی کنی سر شون میاد نیمدونم راسته یا ن ولی باید این چیزا برای خود ادم اتفاق بیوفته بچه چ گناهی داره اخه