2777
2789
عنوان

کاشکی بمیرم

39 بازدید | 11 پست

خدایا

اومدم ریاضی دهم رو پیشخوانی کنم نه که خیلی کم گرفتارم تو زندگیم

فکر می کردم همیشه ریاضیم خیلی اوکیه چون واقعا بود و برا دهم رشته ریاضی برداشتم

بعد با تدریس کرمی دارم پیش می رم خیلی تند درس می ده

نامساوی های توام رو اصلا متوجه نمی شم، پدرم در اومد

حالا فهمیدم که بقیه حق دارن از خدا گله مند باشن

خدایا مگه تو نمی بینی؟

نمی بینی تلاش هامو؟

بسه دیگه

همه جوره منو له کردی!

و مثل همیشه یادت باشه،درد یا لذت کاری که انجام می دی نمی مونه اما افتخار یا شرمندگی اش چرا💪😎،آقایون درخواست ندید لطفا

چه چیزایی میگید هنوز دهم هم نیستی یعنی؟ تو اصلا بگو دوازدهم...اصلا نمیتونی درمورد مرگ و فلان حرف بزنی...همسن های تو و بچه های بالاترو اصلا درک نمیکنم ما هم این دوران رو داشتیم چه ربطی داره

دخترا من تو این چند سال کلی برای مربی و برنامه‌های مختلف هزینه کردم ولی هیچ‌وقت نتیجه‌ای که میخواستم نگرفتم.

یکی از دوستام فیتامین رو معرفی کرد و الان بعد از ۶ ماه واقعاً تغییر رو حس میکنم، حتی اطرافیانم هم متوجه شدن 😅

خوبیش اینه که هم تو خونه میشه تمرین کرد هم باشگاه. گفتم اینجا معرفی کنم شاید به دردتون بخوره ❤️

خدا داره تو رو امتحان میکنه

بابا چقدر امتحان می کنه آخه!

بسه دیگه

آسیب روحی خوردم صدتا مشکل دیدم😭

و مثل همیشه یادت باشه،درد یا لذت کاری که انجام می دی نمی مونه اما افتخار یا شرمندگی اش چرا💪😎،آقایون درخواست ندید لطفا

چه چیزایی میگید هنوز دهم هم نیستی یعنی؟ تو اصلا بگو دوازدهم...اصلا نمیتونی درمورد مرگ و فلان حرف بزن ...

باشه عزیز

ممنون

با اینکه میدونم متوجه نشدی اما دختر خوب کنکور یه بخش از میلیون ها بخش زندگی توعه بری دانشگاه اصلا یا ...

حق می دم درک نکنی عزیزم

اشکال نداره،بازم ممنون

با اینکه میدونم متوجه نشدی اما دختر خوب کنکور یه بخش از میلیون ها بخش زندگی توعه بری دانشگاه اصلا یا ...

من با این وضع گندم دانشگاه قبول نمی شم

من با این وضع گندم دانشگاه قبول نمی شم

تلاش کنی میشی نشدم نشد فدای سرت مگه همه با دانشگاه یه چیزی شدن؟ آزاد برو نشد برو فنی کار کن این همه کار...زندگی خیلی سختی داره عزیزم اینایی که میبینی سختی به حساب نمیاد در آینده

تلاش کنی میشی نشدم نشد فدای سرت مگه همه با دانشگاه یه چیزی شدن؟ آزاد برو نشد برو فنی کار کن این همه ...

هیچ مهارتی هم ندارم

کاشکی خدا جونم رو بگیره ولی برم بهشت

هیچ مهارتی هم ندارمکاشکی خدا جونم رو بگیره ولی برم بهشت

خیلی زندگیو سخت گرفتی...اینو الکی ازم نشنو...واقعی بشنو تویی که هنوز دهم هم نرفتی واقعا هنوز خیلی برات زوده اونم برای جا زدن