2777
2789
عنوان

پسره ایکبیری

16 بازدید | 5 پست

پسر عموی بابامه اومده خونمون هی می پرسن خانوادگی فلانی خواستگار نداری؟ نمی خوای ازدواج کنی با تحصیلت مخالف نیستیمی هااا بعد پدر مادر ساده من هیچی نمی گفتن فقط می گفتن ادامه تحصیل می ده اونقدر رو مخم که داشتن قرار خواستگار ی می زاشتن که یهو منفجر شدم 🤣 هر چی از دهنم در اومد گفتم بعدشم گفت پاشید برید بیرون از خونمون ولی نرفتن خودم مکان ترک کردم پسره سمج اومد دنبالم یه بارم شستم پهنش کردم این اسمش خواستگاری یا ناز کردن و.. نیست مزاحمته وقتی کسی نمی خوادت برو دیگهه

اسی جنگی باشه

کاربرpkazemi86 هستم ۲۱ روز تعلیق شدم تا زمان آزاد شدنم با این کاربریم میام. آنکه از شرم گنه باید کند غیبت منم تو چرا جور گنهکاران عالم می کشی؟!💚برای سلامتی و تعجیل در ظهور امام زمان صلوات 💚الهم عجل لولیک الفرج💚 درخواست دوستی آقایون پذیرفته نخواهد شد

دخترا من تو این چند سال کلی برای مربی و برنامه‌های مختلف هزینه کردم ولی هیچ‌وقت نتیجه‌ای که میخواستم نگرفتم.

یکی از دوستام فیتامین رو معرفی کرد و الان بعد از ۶ ماه واقعاً تغییر رو حس میکنم، حتی اطرافیانم هم متوجه شدن 😅

خوبیش اینه که هم تو خونه میشه تمرین کرد هم باشگاه. گفتم اینجا معرفی کنم شاید به دردتون بخوره ❤️

خیلی رو اعصاب بودن اخرشم همش خانواده جرم دادن که تو خونمون بودن و مهمون اونقدر حرص خوردم نرفتن هنوز ...

چقدر سمج و پر رو بودن

کاربرpkazemi86 هستم ۲۱ روز تعلیق شدم تا زمان آزاد شدنم با این کاربریم میام. آنکه از شرم گنه باید کند غیبت منم تو چرا جور گنهکاران عالم می کشی؟!💚برای سلامتی و تعجیل در ظهور امام زمان صلوات 💚الهم عجل لولیک الفرج💚 درخواست دوستی آقایون پذیرفته نخواهد شد