2777
2789
عنوان

زن بابام

86 بازدید | 15 پست

بچه ها زن بابام از روز اولی که اومد چشم دیدنمو نداشت تک فرزندم هستم یه محبت یا توجه کوچیک از طرف بابام خیلی اعصابشو خرد میکنه و بعدش یه جوری روم خالی میکنه 🥲 بابامم اصلا دخالت نمیکنه نمیدونم چجوری با این رفتارش مقابله کنم خیلی فشار میاد بهم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

وقتی میخواد اذیتت کنه حتما از اون لحظه یا صدا یا فیلم بگیر به بابات نشون بده

مهربونم ولی جدی تشریف دارم✨ پس حرفی نزن که جدی بشم🙂ولی خیلی دلسوز و مهربونم پس بازی نکن با روحیم

عزیزم بابام همه چیو میدونه ولی کاری نمیکنه 💔

چرا گلم بابات هیچی نمیگه؟🥲الهی😭 چی میکشی از دست نا مادریت😥 مادربزرگی نداری باهاش زندگی کنی؟

مهربونم ولی جدی تشریف دارم✨ پس حرفی نزن که جدی بشم🙂ولی خیلی دلسوز و مهربونم پس بازی نکن با روحیم

به نظرت زیر پست درد و دل کسی نمک ریختن کار قشنگیه!؟

چ نمکی مسخره

گفتم توام باهاش مث خودش رفتار کن

با هرکی عین خودش تا بفهمه

حالت خوش نیستا

سخت می خواهم ک در آغوش تنگ آرم تورا،هر قدر افشرده ای دل را بیفشارم تورا....🫀

چرا گلم بابات هیچی نمیگه؟🥲الهی😭 چی میکشی از دست نا مادریت😥 مادربزرگی نداری باهاش زندگی کنی؟

چون کولی بازی در میاره 😖 امتحان کردم تا یه کلمه حرف بخوام بزنم اعتراض کنم انقدر جیغ و داد میکنه که نتونم حرف بزنم 😅 نه ندارم متاسفانه ولی بابام گفته که پول بیاد دستش برام خونه جدا میگیره نزدیک خودشون

چون کولی بازی در میاره 😖 امتحان کردم تا یه کلمه حرف بخوام بزنم اعتراض کنم انقدر جیغ و داد میکنه که ...

خداروشکر از اون زن دور بشی بهتره 😵💫