2777
2789
عنوان

عربی 😭😭😭فارسی 😭😭😭

38 بازدید | 13 پست

من دخترم ششم به هفتم تیزهوشان قبول شده و نمیخونه ولی نگرانی اصلیم بابت عربی و فارسی هست که میگن به شدت هم تو تیزهوشان هفتم سخت میگیرن و..زبان کلاس میره. ...چجوری عربی یادش بدم؟؟😭😭خودم از عربی متنفر بودم!!!آخه چرا ما باید عربی یاد بگیریم؟؟!! با همه ی کشورهای عربی دشمن شدیم که!!

خودش یاد میگیره نگران نباش

ربطی نداره که با کی قهریم یا آشتی زبان به درد بخور و پر استفاده ایه

💍❤️اللهم بارک لمولانا صاحب الزمان💕#برای_ماکان🖤 عزیزانم برای کسب اطلاعات بیشتر راجب ائمه و حضرت قائم(عج) حتما به سایت منتظر و کانال یوتیوب آقای امیرحسین ملاحسنی مراجعه کنید💕به کدامین گناه قلب حمیدرضا را از سینه اش در آوردید بی وجدان ها؟💔آهای مرد زنمایی که درخواست دوستی میدی من شوهر دارم و خیلیم عاشقشم و با هزار تا مثل تو عوضش نمیکنم ولی بازم اگه بعد خوندن امضام درخواست دوستی دادی به حلال زاده بودنت شک کن با تشکر

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

چطور ربطی نداره؟!! زبان اصلی دنیا انگلیسی هست دیگه عربی چیه دیگه؟!!

اومدی تو نی نی سایت میگی از دست ما ج کاری برمیاد تو ک دخترت هفتمه تو دانشگاه هم میخونن این چرت و پرتارو

:|
چطور ربطی نداره؟!! زبان اصلی دنیا انگلیسی هست دیگه عربی چیه دیگه؟!!

وا

اینهمه کشور عرب زبان داریم

عربی جزو تاپ های دنیا هست خصوصا بخاطر صادرات و واردات

💍❤️اللهم بارک لمولانا صاحب الزمان💕#برای_ماکان🖤 عزیزانم برای کسب اطلاعات بیشتر راجب ائمه و حضرت قائم(عج) حتما به سایت منتظر و کانال یوتیوب آقای امیرحسین ملاحسنی مراجعه کنید💕به کدامین گناه قلب حمیدرضا را از سینه اش در آوردید بی وجدان ها؟💔آهای مرد زنمایی که درخواست دوستی میدی من شوهر دارم و خیلیم عاشقشم و با هزار تا مثل تو عوضش نمیکنم ولی بازم اگه بعد خوندن امضام درخواست دوستی دادی به حلال زاده بودنت شک کن با تشکر

یک کتاب دست دوم هوش کمپلکس از تو دیوار خریدم...خودش یکماه قبل آزمون روزی دو سه ساعت همون خوند

چه عالی من دخترم قبول نشد خیلی کلاس میزاشتم

من دخترم درساش عالین نمراتش همه کاملن نفر اول تو کلاسه ولی تستای هوش رو خوب نمیزد

نمیدونم چرا ؟

خودش یاد میگیره نگران نباش ربطی نداره که با کی قهریم یا آشتی زبان به درد بخور و پر استفاده ایه

واقعاً به هیچ دردی نمیخوره

مخصوصاً اونی که تو مدرسه یاد میدن

آه ای یقینِ یافته! بازت نمی‌نهم. :) تاریکم. ولی تویی که روشنم می‌کنی. بمون برام.

ببین اینو یادت باشه فقط من خودم هفتم که بودم اصلا عربیم خوب نبود چون نمیدونستم چی باید بخونم کلا نمیدونستم الان اینا چی ازم میخوان من چی باید بلد باشم بعد هشتم خود کتابو خوندم ۹۰ درصد امتحان از خود کتابه هشتم عربیم ۲۰ بود همیشه ، کلا دنبال چیزای عجیب نگردهمون کتابوبخونه تمریناشو همه چیشو

!! fourth of july

واقعاً به هیچ دردی نمیخورهمخصوصاً اونی که تو مدرسه یاد میدن

برای من که خوب بود پایم قوی شد

الان بیرون یاد میگیرم