2777
2789
عنوان

چقدر بی رحمه

32 بازدید | 7 پست

خواهرم ۳۲ سالشه متاهله شوهرش معتاده سرکار نمیره

خواهرم به زور شکم خودش و دو تا بچه هاشو سیر میکنه

هر بار که از بدبختی هاش پیش ما میگه یا قهر میکنه میاد مامانم همه چی رو تقصیر خواهرم میندازه میگه تو زندگی کردن بلد نیستی که کتک ات میزنه زبون درازی تو که با خانوادت راه نمیای معلومه با پسر مردمم راه نمیای

بخدا خواهرم عالیه مامانم نمی خواد خواهرم کمک مالی کنه یا خواهرم طلاق بگیره همه رو میندازه تقصیر خواهرم

مغز بابامم شست و شو میده که اون زندگیش هیچی کم نداره

شوهر خواهرمم می بینه هیچ کس پشت خواهرم نیست وحشی تر میشه

بنظرتون چه جور مامانمو بشونیم سر جاش؟

من امروز از خواهرم طرفداری کردم و ۵۰۰ تو حسابم داشتم زدم به کارتش

مامانم داد میزد تو دشمن منی تو این خونه

خدا منو زده که تو بدنیا اومدی

دوتا خواهر خیلی صبورید من بودم اون مادرو قطعا قطعه میکردم

🚩🦖 اگر زنی و فمنیست نیستی روم ریپ نزن ، مرسی اه. اگر بذار رو بزار می نویسی روم ریپ نزن ، مرسی اه2. خانومی که سن زیادت رو برای اثبات حرفات می کوبی تو سرمون بدون و اگاه باش شترم سنش زیاده ، والاااااااااااااااههههههعععععحح. دشمن خونی و ابدی علیرضا کاظمی و عبدالحسین خسروپناه و خاندان گرامیشون😘 نظر مخالف نمیپذیرم ریپ نزن🦢

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دوتا خواهر خیلی صبورید من بودم اون مادرو قطعا قطعه میکردم

چیکار کنیم دیگه؟

من دانشجو ام هیچ پولی ندارم کمکش کنم

فقط میتونم به حرفاش گوش کنم

مامانم حتی حاضر نیست به حرفاشم گوش کنه چون سر درد میشه

همه پولاشم قرعه خونگی شرکت میکنه حسابشو صفر میکنه که بگه ندارم و به خواهرم نده

خیلی وقیحه دو هفته پیش مثل ملکه ها رفت خونه خواهرم شام خورد و اومد

اصلا خجالت نمی کشه که اون نداره و بدبخته

تعجب نداره .اگر مجردی مراقب انتخابت باش که راه بازگشت وجود نداره

اره اینا رو می بینم مثل سگ میترسم

بخاطر همینه خواستگارامو رد میکنم

از صبح تا شب مثل کوزت کار میکنم بهم میگه خدا منو زده که دختری مثل تو داده دشمن منی

چرا مامانا ما انقدر فتنه شدن بچه ها باید پشت هم باشم

از هیچی تو این دنیا شانس نیاوردیم

خجالت نمی کشه میگه تو دشمن منی تو این خونه

بجای اینکه من بگم تو بجای مادر بودن دشمن مایی

چیکار کنیم دیگه؟من دانشجو ام هیچ پولی ندارم کمکش کنمفقط میتونم به حرفاش گوش کنممامانم حتی حاضر نیست ...

یعنی چی هرچی هستی به مامانت به توپ میتونی حداثل جلوی بابات طرف خواهرتو بگیری یا هرچی سکوتت خیلس بی معنیه واقعا

🚩🦖 اگر زنی و فمنیست نیستی روم ریپ نزن ، مرسی اه. اگر بذار رو بزار می نویسی روم ریپ نزن ، مرسی اه2. خانومی که سن زیادت رو برای اثبات حرفات می کوبی تو سرمون بدون و اگاه باش شترم سنش زیاده ، والاااااااااااااااههههههعععععحح. دشمن خونی و ابدی علیرضا کاظمی و عبدالحسین خسروپناه و خاندان گرامیشون😘 نظر مخالف نمیپذیرم ریپ نزن🦢