عمویییییییی مدیر استارتر عضویت: 1402/11/24 تعداد پست: 290 عنوان تلگرام❓🙏🏽 6 بازدید | 4 پست توی تنظیمات تلگرام و پروفایل چطوری موزیک اضافه کنمقبلا اوکی بود ولی توی این آپدیت جدیدش هرچی گشتم پیدا نکردم امروز | 17:12 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
rasta_sa عضویت: 1402/10/24 تعداد پست: 501 رو اهنگ میزنی از همونجا باید پیدا کنی از اونجایی که گذاشته شده هرجایی باشه روش میزنی من هنو اپدیت نکردم ولی چرا نیاره؟
عمویییییییی مدیر استارتر عضویت: 1402/11/24 تعداد پست: 290 رو اهنگ میزنی از همونجا باید پیدا کنی از اونجایی که گذاشته شده هرجایی باشه روش میزنی من هنو اپدیت نک ... روش میزنم ولی گزینه ای نداره که اضافه کنم
rasta_sa عضویت: 1402/10/24 تعداد پست: 501 مثلا منم اهنگ هارو که از تنظیمات قسمت حافظه میزنم هیچی نمیاره بعد میزنم مشاهده در گفتگو بعد که دوباره رو اهنگ میزنم برام میاره این و امتحانش کن!چه اهنگایی پروفت میذاری؟😁
ملودی۹ عضویت: 1398/03/04 تعداد پست: 390 فکر نمیکنم اپدیتش تغییر کرده باشه تو یادت رفته چجوریه آهنگ پلی میکنی بالا گوشی یه خط باریک هست اهنگه داره میخونه رو اون کلیک میکنی صفحه اهنگ باز میشه پایین زده Add to profile