2777
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

بعد چند سال این کارو کردین؟

فقط پارتی داشته باشی حله

من چندین سال حق التدریس بودم برای این که نگن نیاز نداریم ابتدایی موندم بعد که استخدام شدم حکم دبیری اومد همون اولین سال رفتم متوسطه

و خدایی که به شدت کافی است.....

فقط پارتی داشته باشی حله من چندین سال حق التدریس بودم برای این که نگن نیاز نداریم ابتدایی موندم بعد ...

خب الان یکی از دوستانم دنبال دبیری است ولی خب به تدریس علاقه داره ، ولی شهر شون ۹۰ درصد ظرفیت فرهنگیان آموزش ابتدایی است بنظرتون چکار کنه ؟

خب الان یکی از دوستانم دنبال دبیری است ولی خب به تدریس علاقه داره ، ولی شهر شون ۹۰ درصد ظرفیت فرهنگی ...

مهم اون اول استخدام شدنه شما میبینی طرف دکترا هم داره کار رسمی نداره اگه واقعا حقوق پایین براش مهم نیست استخدام بشه بره ابتدایی بعد چند سال تونست جابجا بشه ولی بگم جابجایی واقعا سخته

مهم اون اول استخدام شدنه شما میبینی طرف دکترا هم داره کار رسمی نداره اگه واقعا حقوق پایین براش مهم ن ...

بعد اینکه معلم ابتدایی شد دبیر چه دروسی میتونه بشه ؟

مثلا اگر بخواد دبیر زیست بشه باید بره از اول از لیسانس بخونه یا مقطع کارشناسی ارشد بگیره ؟ چطوریه؟

یا بدون مدرک هم قبول میکنن؟

بعد اینکه معلم ابتدایی شد دبیر چه دروسی میتونه بشه ؟مثلا اگر بخواد دبیر زیست بشه باید بره از اول از ...

معلم ابتدایی بشه باید ببینه مقطع متوسطه چی نیاز دارن اونو بخونه برای ارشد

اینم بگم خیلی کم پیش میاد مدرک غیر مرتبط لحاظ کنن و بزارن بره متوسطه فقط و فقط با پارتی من هزار جارفتم نشد و قبول نکردن با وجودی که حکمم دبیری بود و نه آموزگاری آخر فقط یک آشنا با یک تماس منو جابجا کرد متاسفانه اینجوری هست پارتی داشته باشی میتونی رئیس مقطع متوسطه بشی نداشته باشی تا آخرش همون آموزگار