2777
2789
عنوان

حرف سرد

| مشاهده متن کامل بحث + 298 بازدید | 32 پست
چرا پيش ي مشاور و روان پزشك نميبريش معذرت اينجور ميگم دلت نشكنه ها خب شايد مريض😢☹

یه بار رفتیم.از خونه تا مطل فحش بارونم کرد که من مشکلی ندارم .دکتر گفت وسواس و افسردگیه.کلا دل مرده و بدبینه.تا دارو میخورد خوب بود اما داروها بهش نمیساخت و مجبور شد قطعش کنه.دیگه نمیدونم چکار کنم😢 دارم گریه میکنم چون دلم براش میسوزه.خدا از پدر ومادرش نگذره که ایتطور ناآروم بارش آوردن

حجاب یعنی: بی نیاز از هر نگاهی جز نگاه خدا 😍 یعنی: یک پیله تا پروانه شدن 🌹 یعنی: هرکسی لایق دیدن زیبایی های من نیست 😊 یعنی: محتاج جلب توجه تو نیستم 😛 یعنی: زن والاست نه کالا 😍 یعنی: من انتخاب میکنم که تو چه ببینی 👊 چادر سه نقطه دارد، همان سه نقطه ای که فرق است بین پوشیدگی و پوسیدگی..... حیا را که نفهمی،چادر سیاه هم تورا محجبه نخواهد کرد.اگر حجاب مارا به ۱۴۰۰ سال پیش میبرد بی حجابی به عصر حجر خواهد برد☺
😑هِع.از بی اعصابیشه.  حتی وقتی زنگش میزنم تحویل نمیگیره.سرده.نمیدونم چرا بخدا.اما برا بقیه ای ...

ی مدت کلا رفتارتو باهاش عوض کن تا ب خودش بیاد کمتر برو سمتش و بهش بها بده

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یه بار رفتیم.از خونه تا مطل فحش بارونم کرد که من مشکلی ندارم .دکتر گفت وسواس و افسردگیه.کلا دل مرده ...

حتما مثل ما تفریحم ندارین .دلم میخواد برم شمال ی مدت با هم آرامش بگیریم اصلا نمیاد کارشو ول نمیکنه 😑

🧘‍♀️دردی ک تورو نکشه قویترت میکنه🧘‍♀️