2777
2789
عنوان

حرف سرد

298 بازدید | 32 پست

فکر کنم حرفی که بهش زدم واقعا سرد بود.ناراحت کننده.😢 بحثمون شد.چند روزه ازش ناراحتم بخاطر رفتارهای تند و توهینهاش.

گفتم خستم کردی.اونقدر تو خونه عُنُقی که قبلنا دو ساعت خونه نبودی دلتنگت میشدم اما الان دو روزم نباشی برام مهم نیس😢

بدون اینکه حرفی بزنه رفت خوابید.حتی قید فوتبالشم زد.

گفتم حق نداری اسم شام  بیاری. 😢

دلم گرفته.ار خودم از شوهرم.از صبح تا شب غر غر غر غر😢

حجاب یعنی: بی نیاز از هر نگاهی جز نگاه خدا 😍 یعنی: یک پیله تا پروانه شدن 🌹 یعنی: هرکسی لایق دیدن زیبایی های من نیست 😊 یعنی: محتاج جلب توجه تو نیستم 😛 یعنی: زن والاست نه کالا 😍 یعنی: من انتخاب میکنم که تو چه ببینی 👊 چادر سه نقطه دارد، همان سه نقطه ای که فرق است بین پوشیدگی و پوسیدگی..... حیا را که نفهمی،چادر سیاه هم تورا محجبه نخواهد کرد.اگر حجاب مارا به ۱۴۰۰ سال پیش میبرد بی حجابی به عصر حجر خواهد برد☺

کافیه یه اشتباه کنم مدام صدای غرغرش در گوشمه

حجاب یعنی: بی نیاز از هر نگاهی جز نگاه خدا 😍 یعنی: یک پیله تا پروانه شدن 🌹 یعنی: هرکسی لایق دیدن زیبایی های من نیست 😊 یعنی: محتاج جلب توجه تو نیستم 😛 یعنی: زن والاست نه کالا 😍 یعنی: من انتخاب میکنم که تو چه ببینی 👊 چادر سه نقطه دارد، همان سه نقطه ای که فرق است بین پوشیدگی و پوسیدگی..... حیا را که نفهمی،چادر سیاه هم تورا محجبه نخواهد کرد.اگر حجاب مارا به ۱۴۰۰ سال پیش میبرد بی حجابی به عصر حجر خواهد برد☺

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خب چرا هی غرغر و غر‌؟ چرا الکی زندگی رو ب کام خودتون تلخ مزکنین

خستم کرده.همه چیز باید بروفق مرادش باشه.جرات ندارم اشتباه کنم .جرات ندارم توجمع باهاش شوخی کنم

شاید حساسی اینجور فکر میکنی ببین چ کارایت اشتباهه درستش کن خب.

نه نیستم.اون حساسه.روی هرچیزی که کوچکترین خللی داشته باشه.بی حوصله و عصبی

خستم کرده.همه چیز باید بروفق مرادش باشه.جرات ندارم اشتباه کنم .جرات ندارم توجمع باهاش شوخی کنم

باهاش تو جمع شوخی نکن چه اصراریه وقتی میدونی اینجوریه .تو هم وقتی اشتباه میکنه یکم غر بزن بعد بهش بگو ببین چه مزه ایه

🧘‍♀️دردی ک تورو نکشه قویترت میکنه🧘‍♀️
عزیزم هردوتون مقصرین. باهم دیگه آروم حرف بزنید مشکلتونو حل کنید.

ای کاش حرف آرروم بلد بود.از صبح توهین تا شب.برای همه مادره و برای من نامادری.رفتارهاش سرده.

از خونواده اش دلگیرم.یه خونواده عصبی

نه نیستم.اون حساسه.روی هرچیزی که کوچکترین خللی داشته باشه.بی حوصله و عصبی

منم شوهرم بدتر از شما بود خیلی سخت بود ولی بهتر شده یه ذره.چند وقته ازدواج کردین

🧘‍♀️دردی ک تورو نکشه قویترت میکنه🧘‍♀️

مرسيييي فوتبال و كوفتش كردي 

خيالت راحت شد غر غر غر 

أه 

دير اومدي نخاه زود برو اصن شايد واسه همين ك نزاشتي فوتبال ببين اخلاقش باهات بده😂😂😂😂

ولييي دوستم جدا از شوخيي تو خوب باش و. مهربون اينقدرم نكوبش زشته 

همسرم مردي عاشق و فهميده است،او مرا خط ب خط بلد است و ميداند با احساسات زنانه ام چگونه رفتار كند،،در حالت ارام مرا گنجشك خيلييي كوچولو ميداند و هر وقت عصبي باشم مرا فايتر ماهي صدا ميكند ،،تمام دغدغه ذهنيش،،ارامش روح من است،گاهي بانو بزرگوار خطابم ميكند و خودرا مردي مديون به من،،،گاهي از ارزوهايي ك برايم دارد سخن ميگويد،انقدر با هيجان مانند پسرك ده ساله ك همه او را مرد خانه صدا ميكنند ،،مرد من خيلي صميميت را بلد است ،مهرباني را بلد است،سخاوت را بلد است،مرد من با هوس بيگانه است و عشق را كاملاً بلد است،او با خشونت عليه زنان چه كلام و چه رفتار ب طور جدي و محكم بيگانه است،،مرد من يك مرد است اما نه يك مرد معمولي نه يك مرد متعصب و نه يك مرد تظاهر گر و نه يك مرد ريا كار،،،تمام فعل و انفعالات مرد من با روح و جسمش عجين است،،،دوستت دارم مرد واقعي من ،،قهرمان زندگيم ،تمام زنان سرزمينم ارزوي چنين مردي با چنين باور فكري و  عملي را دارند❤️خداراشكر چنين مردي،معشوق هميشگي زندگي من است❤️
باهاش تو جمع شوخی نکن چه اصراریه وقتی میدونی اینجوریه .تو هم وقتی اشتباه میکنه یکم غر بزن بعد بهش بگ ...

فکر میکنی چه شوخی ای؟کافیه بزنم رو شونه اش.همه شاهد چشم غره هاشن.وسواسه روی همه چیز.

غصمه.دلم میسوزه براش.همه اش تقصیر خونواده عصبی و بی منطقشه.فقط افتخار میکنن پس انداختن