2777
2789
عنوان

حرف سرد

| مشاهده متن کامل بحث + 298 بازدید | 32 پست
چقد اختلاف سنی دارین؟

همسن

حجاب یعنی: بی نیاز از هر نگاهی جز نگاه خدا 😍 یعنی: یک پیله تا پروانه شدن 🌹 یعنی: هرکسی لایق دیدن زیبایی های من نیست 😊 یعنی: محتاج جلب توجه تو نیستم 😛 یعنی: زن والاست نه کالا 😍 یعنی: من انتخاب میکنم که تو چه ببینی 👊 چادر سه نقطه دارد، همان سه نقطه ای که فرق است بین پوشیدگی و پوسیدگی..... حیا را که نفهمی،چادر سیاه هم تورا محجبه نخواهد کرد.اگر حجاب مارا به ۱۴۰۰ سال پیش میبرد بی حجابی به عصر حجر خواهد برد☺
عزیزم ی مدت بهش بی تفاوت باش تا ارزش بودنت رو درک کنه خلا وجودتو حس کنه

کوتاه مدته تاثیرش.انگار تو وجودش نهادینه شده

حجاب یعنی: بی نیاز از هر نگاهی جز نگاه خدا 😍 یعنی: یک پیله تا پروانه شدن 🌹 یعنی: هرکسی لایق دیدن زیبایی های من نیست 😊 یعنی: محتاج جلب توجه تو نیستم 😛 یعنی: زن والاست نه کالا 😍 یعنی: من انتخاب میکنم که تو چه ببینی 👊 چادر سه نقطه دارد، همان سه نقطه ای که فرق است بین پوشیدگی و پوسیدگی..... حیا را که نفهمی،چادر سیاه هم تورا محجبه نخواهد کرد.اگر حجاب مارا به ۱۴۰۰ سال پیش میبرد بی حجابی به عصر حجر خواهد برد☺

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ای کاش حرف آرروم بلد بود.از صبح توهین تا شب.برای همه مادره و برای من نامادری.رفتارهاش سرده. از خونو ...

بخدا میفهممت. ولی عزیزم منم مث شما وقتی بحثمون میشد حرف زیاد میزدم بعدا فهمیدم حتی اگه حرف بدیم بهم زد سکوت کنم وقتی سکوت میکنم خودش به غلط کردن میفته شمام سعی کن نسبت به حرفاش بی اهمیت باشی  بعد اگه اومد آشتی اون موقع آروم از مشکلاتتون بگو.

بعضیا انقد تو زندگی آدم دخالت میکنن که باید بهشون گفت ببخشید که داریم تو دخالتتون زندگی میکنیم😏
تازه ازدواج کردین عزیزم؟

نه.خیلی ساله.

همسن

چندسالته؟

همسرم مردي عاشق و فهميده است،او مرا خط ب خط بلد است و ميداند با احساسات زنانه ام چگونه رفتار كند،،در حالت ارام مرا گنجشك خيلييي كوچولو ميداند و هر وقت عصبي باشم مرا فايتر ماهي صدا ميكند ،،تمام دغدغه ذهنيش،،ارامش روح من است،گاهي بانو بزرگوار خطابم ميكند و خودرا مردي مديون به من،،،گاهي از ارزوهايي ك برايم دارد سخن ميگويد،انقدر با هيجان مانند پسرك ده ساله ك همه او را مرد خانه صدا ميكنند ،،مرد من خيلي صميميت را بلد است ،مهرباني را بلد است،سخاوت را بلد است،مرد من با هوس بيگانه است و عشق را كاملاً بلد است،او با خشونت عليه زنان چه كلام و چه رفتار ب طور جدي و محكم بيگانه است،،مرد من يك مرد است اما نه يك مرد معمولي نه يك مرد متعصب و نه يك مرد تظاهر گر و نه يك مرد ريا كار،،،تمام فعل و انفعالات مرد من با روح و جسمش عجين است،،،دوستت دارم مرد واقعي من ،،قهرمان زندگيم ،تمام زنان سرزمينم ارزوي چنين مردي با چنين باور فكري و  عملي را دارند❤️خداراشكر چنين مردي،معشوق هميشگي زندگي من است❤️
بخدا میفهممت. ولی عزیزم منم مث شما وقتی بحثمون میشد حرف زیاد میزدم بعدا فهمیدم حتی اگه حرف بدیم بهم ...

سکوت میکنم.باور کن سکوت میکنم اما تمومش نمیکنه.منم صبری دارم.آخرش داد میزنم تا تمومش کنه.دیگه امشب اینارو بش گفتم

فکر میکنی چه شوخی ای؟کافیه بزنم رو شونه اش.همه شاهد چشم غره هاشن.وسواسه روی همه چیز. غصمه.دلم می ...

ععه تو منی یا من توام 😁منم خانوادش همه عصبی و آدمای اعثاب خورد کنین.اینم رو پای خودش وایساده بدون ی قرون کمک از پدرش اینا.پدرش ک خرجی زنشم نمیده از بس خسیسه از زنش متنفره.منم خیلی دلم براش میسوخت.اوایل خیلی وحشتناک بودیم الان دوساله ازدواح کرین یکسالش همش جنگ اعصاب بود تو عقدم همینطور

🧘‍♀️دردی ک تورو نکشه قویترت میکنه🧘‍♀️
مرسيييي فوتبال و كوفتش كردي  خيالت راحت شد غر غر غر  أه  دير اومدي نخاه زود برو اص ...

نمیکوبمش.دلم گرفته.تو زندگیم همه جوره پشتوانه اشم اما انگار واسش شده وظیفه.کمک میکنم تا آرامش داشته باشه اما تا کمکم تموم شه خودم دیوونه شدم

ععه تو منی یا من توام 😁منم خانوادش همه عصبی و آدمای اعثاب خورد کنین.اینم رو پای خودش وایساده بدون ی ...

شوهرم از لحاظ رسیدگی و دوست داشتن خونواده زن خییییییییلی خوبه خداروشکر اما بد دهنه.خیلی😢

منم اختلاف سنیمون یکساله.تازه من ی بارم ازدواج کردم.سعی کن با روغن زیتون ماساژش بدی عضلات و اعصابش آروم سه.دم کرده سنب الطیب و گل گاو زبون بهش بده برا آرامشش هردوتون بخورین.از عطرای خوب استفاده کن فضای خونه آروم باشه

نمیکوبمش.دلم گرفته.تو زندگیم همه جوره پشتوانه اشم اما انگار واسش شده وظیفه.کمک میکنم تا آرامش داشته ...

چرا پيش ي مشاور و روان پزشك نميبريش

معذرت اينجور ميگم دلت نشكنه ها

خب شايد مريض😢☹

همسرم مردي عاشق و فهميده است،او مرا خط ب خط بلد است و ميداند با احساسات زنانه ام چگونه رفتار كند،،در حالت ارام مرا گنجشك خيلييي كوچولو ميداند و هر وقت عصبي باشم مرا فايتر ماهي صدا ميكند ،،تمام دغدغه ذهنيش،،ارامش روح من است،گاهي بانو بزرگوار خطابم ميكند و خودرا مردي مديون به من،،،گاهي از ارزوهايي ك برايم دارد سخن ميگويد،انقدر با هيجان مانند پسرك ده ساله ك همه او را مرد خانه صدا ميكنند ،،مرد من خيلي صميميت را بلد است ،مهرباني را بلد است،سخاوت را بلد است،مرد من با هوس بيگانه است و عشق را كاملاً بلد است،او با خشونت عليه زنان چه كلام و چه رفتار ب طور جدي و محكم بيگانه است،،مرد من يك مرد است اما نه يك مرد معمولي نه يك مرد متعصب و نه يك مرد تظاهر گر و نه يك مرد ريا كار،،،تمام فعل و انفعالات مرد من با روح و جسمش عجين است،،،دوستت دارم مرد واقعي من ،،قهرمان زندگيم ،تمام زنان سرزمينم ارزوي چنين مردي با چنين باور فكري و  عملي را دارند❤️خداراشكر چنين مردي،معشوق هميشگي زندگي من است❤️
شاید چون میخواد حرمتا حفظ شن نمیذاره جلوی جمع باهاش شوخی کنی

😑هِع.از بی اعصابیشه. 

حتی وقتی زنگش میزنم تحویل نمیگیره.سرده.نمیدونم چرا بخدا.اما برا بقیه اینطور نیست.چندبارم بهش گفتم.خیلی دوستم داره اما اینارو نمیفهمم

شوهرم از لحاظ رسیدگی و دوست داشتن خونواده زن خییییییییلی خوبه خداروشکر اما بد دهنه.خیلی😢

میدونم دقزق چی میگی گلم.برادر شوهر بزرگم جلوی همه سر زنش داد میزد غیض میکرد.ب شوهرم همون اول گفتم وای ب حالت تو هم اینکارو کنی ولت میکنم .ولی جلو خانواده ی خودم هر کاری دلس بخواد میکنه ک اونم متنفرم 😑