2777
2789
عنوان

بخشیدن مهریه

99 بازدید | 16 پست

سلام دوستان من از ازدواج اولم یه دختر دارم وقتی دوباره خواستم ازدواج کنم شوهرم و خانوادش گفتن نباید دخترتو ببینی منم چون بابای دخترم نمیزاشت ببینمش قبول کردم اما پارسال ی موضوعی پیش اومد مجبور شدم رفتم دنبال دخترم بردمش خونه بابام که ای کاش نمیرفتم دخترم دو ماه قبل فرار کرد رفت دوباره پیش باباش... زن داداشم با شوهرش ب مشکل خوردن اونم برای تلافی ب شوهرم زنگ زد و جریان دخترمو گفت شوهرم تا یک ماه قهر بود الان دو سه شبه آشتی کرده ولی میگه یه شرط دارم ک بهم دلگرمی بدی ک بدونم دیگه همچین خیانتی نمیکنی اونم اینه ک مهریه و نفقتو ببخشی وگرنه طلاق میگیرم خانوادم قبول نمیکنن.میگن مهریتو ببخشی طلاقت میده فقط میخاد از مهریه و نفقه خودشو نجات بده موندم سردوراهی من زندگیو شوهرمو دوس دارم نمیدونم واقعا چیکار کنم حرفشو باور کنم ببخشم یا خودم برم خونه بابام

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

آخیییی باور که نکردی

عـرب مـلک غـزه کجـا ؟! من کجـا !! فلسطیـن کجـا ؟! عشق به میـهن کجـا !! هـزاران چو لبنان و آن و ایـن ، فـدای یکی خشت ایـران زمـین🪷 نــور بر تاریـکی پیــروز است✌🏻🌞 اصلا برام مهم نیست راجبم چی فکر میکنی تو کاملا مختاری که از من خوشت نیاد چون من جوری رفتار نمیکنم که همه ازم خوششون بیاد اگه دیدی وسط بحث جوابتو ندادم حوصله بحث کردن ندارم . مذهبیون افراطی ، طرفداران کودک همسری ریپ نزنید . کسی با کاربری مرد به قصد آشنایی یا دوستی درخواست بده ، کاری میکنم اسم کاربری من اومد نماز وحشت بخونید🎀 آقایون برای حفظ کاربری خود و جلوگیری از تعلیق شدن از درخواست دادن به این کاربر خودداری فرمائید باتشکر👍🏻✨

این خواسته فقط بخاطردیدن دخترت بوده؟؟

بعدازسالهاخدمت ب بچه های عزیز میهنم .وسرنوشتی ک تنهایی رونصیب من کرد..خداروشاکرم ورضایم ب رضایش..توکارمشاوره ومشکلات زندگی مشترک تجربه های دارم ک اگرمنولایق بدونید حاضرم ب همه راهکاربدم

اصلا این کارو نکنیا لطفاً نکن

این بهونشه خودتو بدبخت نکن همون خونه پدرت بری بهتره

آخه این خیانت محسوب میشه ؟ داره بهونه در میاره مهریه تو ببخشی از فردای زندگیت با کلی تهدید روبه رو میشی اونم تهدید طلا هزار تا حرف

کار خلاف شرع و عرفی نکردی دلت برای بچه ات تنگ بوده. شرط اولیه ی این اقا درست نبوده و هرچند اشتباه از شما بوده که قبول کردی. الانم مسئله اونقد مهم نیست که شوهرت همچین درخواستی کرده. بنظرم حرف خونواده ات درست میاد. خیانت اون شکلی نکردی که

ببین نفقه که قابل بخشیدن نیست

مهریه رو اگه نبخشی طلاقت میده؟ درصد خیلی بالایی هست که اگه ببخشید هم طلاقت بده

بهش بگو اگه تمام احساسات و ارزشی که برای من داشتی رو داری این جوری معامله میکنی همین فردا بربم و طلاق بگیریم