2777
2789
عنوان

تجربه لاغری

35 بازدید | 12 پست

من دو سال پیش رژیم آب گرفتم و تونستم توی دوماه بیست کیلو کم کنم توی اون رژیم درسته ک ی مقدار گرسنگی عصبیم میکرد ولی خب من اراده داشتم و تونستم از وزن ۸۹ کیلو برسم ۶۹ کیلو و از سایر ۴۶ شدم سایز ۳۸

از تجربه بدنی بگم بله ریزش مو گرفتم و معدم خیلی جمع شده بود در حد ی بچه میتونستم چیزی بخورم من مقاومت ب انسولین داشتم و روی پریودم اثر گذاشته بود ولی رژیمی ک گرفتم باعث شد قند خونم بالانس بشه و پریود منظمی داشته باشم پوستم شفاف شد پرم معده نداشتم نفخ نداشتم جوش نمیزدم و از همه مهم تر فعالیت برام راحت شد و چون نمیتونستم بخاطر مشکلات هورمونی بچه دار بشم این رژیم کمک کرد بهم و خدا بهم یه دختر ناز و زیبا داد و خب متاسفانه بعد از زایمان من دوباره چاق شدم و الان نزدیک یکساله ک من زایمان کردم میخام اگه بخواد و اراده اجازه بده دوباره رژیم و شروع کنم هرکس سوالی داره بپرسه در ضمن من تجربه شخصی خودم و گفتم و این دلیل نمیشه گارد بگیرید نسبت بهم یا هرچیز دیگ ب کسی ام توصیه نمیکنم و کسی ام منع نمیکنم صرفا تجربه ای بود ک گفتم ب اشتراک بذارم اگه کسی دوست داشت یا هدف مشترک و مشابه ای داشت از تجربه من استفاده کنه

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

سلام میشه در مورد رژیم اب توضیح بدهید چطوری هست؟؟؟

عزیزم من فقط آب و دمنوش و چای میخوردم و وقتی که خیلی ضعف میکردم دوتا خرما یا پنجتا بادام میخوردم یا خیار بانمک یه وقتایی ام وقتی میخواستم برم جایی برای اینکه ضعف نکنم صبحا دوتا سفیده تخم مرغ میخوردم من یه وقتا تقلب هم میکردم حالا چیزی خیلی هوس میکردم در حد یه قاشق یا یه گاز میخوردم

چه جالب یعنی چجوری رژیم آب گرفته بودی؟

من سه چهار روز اول اصلا چیزی جز اب و مایعات نخوردم تا بدنم عادت کنه بعدش که بدنم عادت کرد همین رژیم و نگه میداشتم و در صورت افت قند خرما یا بادام و یا سفید تخم مرغ با خیار با نمک هر از گاهی ام سینه مرغ کبابی یا ابپز یا گریل سالاد ام در حد یه پیاله شیرازی هر چند وقت یبار میخوردم