2777
2789
عنوان

یه پسره هستش که 😢

121 بازدید | 13 پست

راستش یکی هست اصن از ذهنم نمیره بیرون . چند سال پیش خیلی باهام شوخی میکرد استوری میزاشتم پیام میداد ولی از بعد از دانشگاهش دیگه کلا خیلی باهام صحبت نمیکنه. یا مثلا تو جمعی که هستیم سلام خدافظی بعضی اوقات نمیکنه. چند وقت پیش تو بیوم یه قلب قوه ای گذاشتم و بعد از مدتی اونم گذاشت. قلب سفید هم گذاشتم همینطور شد. حالا چند روز پیش دیدم تو بیوش قلب سفید و حلقه گذاشته. آخه ازدواج نکرده که میدونم . نمیدونم چیکار کنم. توروخدااا مسخره ام نکنید. یبار تو بیوش یه جمله عاشقانه نوشت با عدد ۱۰۱. چیه آخه اینا. یه بار تو جمع شنیدم داشت به یکی میگفت که اون طرفی وه دوسش داره ، داره درس میخونه. یهو به خودم گرفتم. بعد من تو اینستا با پیج یکی دیگه ، هی پیشو نگاه میکردم . به محض اینکه اون حلقه رو گذاشت ، دیگه اون پیجش تو سرچ برام نمیاد. اینم بگم از رو کامنتای بقیه پیجش میاد برام. چیکار کنم به نظرتون خیلی حااالم بده. تو این چند سال خیلی خواسته بهم نزدیک بشه ولی نشد

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یا متعهده یا متاهل ..نشونه حلقه همین دوتاست ...ابراز علاقه که بهتون نکرده ؟

ای کاش آدمی وطنش را مثل بنفشه هایک روز میتوانست همراه خویشتن ببرد هرکجا که خواست ❣️🇮🇷❣️گاهی گمان نمیکنی ولی خوب میشود💓گاهی نمیشودکه نمیشود که نمیشود💓گاهی هزاردوره دعا بی اجابت است💓گاهی نگفته قرعه به نام تومیشود💓گاهی گدای گدایی وبخت باتویارنیست💓گاهی تمام شهرگدای تومیشود💓کاری ندارم کجایی وچه میکنی💓بی عشق سرمکن که دلت پیر میشود💓برای خوشبختی دخترم دعاکنید 💓دخترم بهترین اتفاق زندگیم💓🇮🇷ایرانم🇮🇷"نمیدانم جایی که هستم تقصیرمن است یاتقدیرمن،؛اما مطمئنم هرکدام که باشد یقینا عشق بازی خداست بامن "

متاهل نیست کهفامیلمونهمثلا چجوری؟

پس متهعده یعنی به یه کسی قول ازدواج داده ...عزیزم رُک بهت گفته میخوامت ..دوستت دارم ...؟؟؟؟

ای کاش آدمی وطنش را مثل بنفشه هایک روز میتوانست همراه خویشتن ببرد هرکجا که خواست ❣️🇮🇷❣️گاهی گمان نمیکنی ولی خوب میشود💓گاهی نمیشودکه نمیشود که نمیشود💓گاهی هزاردوره دعا بی اجابت است💓گاهی نگفته قرعه به نام تومیشود💓گاهی گدای گدایی وبخت باتویارنیست💓گاهی تمام شهرگدای تومیشود💓کاری ندارم کجایی وچه میکنی💓بی عشق سرمکن که دلت پیر میشود💓برای خوشبختی دخترم دعاکنید 💓دخترم بهترین اتفاق زندگیم💓🇮🇷ایرانم🇮🇷"نمیدانم جایی که هستم تقصیرمن است یاتقدیرمن،؛اما مطمئنم هرکدام که باشد یقینا عشق بازی خداست بامن "

پس متهعده یعنی به یه کسی قول ازدواج داده ...عزیزم رُک بهت گفته میخوامت ..دوستت دارم ...؟؟؟؟

نه اصلا

ولی همش حس میکنم منو نگاه میکنه تو این چند سال اصلا بهم نگفته

به خدا یه نشونه پیدا میکنم همش در عرض چند دقیقه یه ضدحال میخورم

نه اصلاولی همش حس میکنم منو نگاه میکنه تو این چند سال اصلا بهم نگفتهبه خدا یه نشونه پیدا میکنم همش د ...

پس نمیخوادت ..بعد از چند سال اگر میخواستت یه حرکت جدی زده بود ...خوش خیال بازی در نیار ...من تو این سایت ده بار گفتم هروقت یه آقا پسررو دسته گل به دست دم خونتون دیدید اونوقت بهش فقط فکر کنید ..چون پسرا تکلیفشون با خودشونم مشخص نیست