2777
2789
عنوان

پاگشا

| مشاهده متن کامل بحث + 180 بازدید | 20 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خیلی استرس دارم مادرشوهرم میگه خودم همه کار میکنم من دوس دارم خودم انجام بدم بالاخره از یه جایی باید ...

سعی کن خودتو همسرت انجتم بدید

خیلی از کارای غذا ام میتونی روز قبل مهمونی انجام بدی.

مثلا سالاد و درست کنی روش سلفون بکشی داخل یخچال تا فردا شب هیچیش نمیشه.فقط کاهوت کاملا ابش خشک شده باشه...

مرغو و میتونی شب قبل با پیاز خام چهار قاچ و فلفل دلمه ای و عصاره مرغ الیت و فلفل و کمی زردجوبه طعم دار کنی. تو ماهی تابه بچینی

یه پیازم رنده ریر کن کمی تفت بده بریز داخلش. کره و برگ بو ام بریز

بزار داخل بیخچال

فردا عصر یه مقدار رب و اب جوش و مخلوط کن بریز رو مرغا بزار رو گاز ...

یه ساعت بعدش اون پیاز درسته رو دربیار...

هویجم میتونی چندتا تیکه بریزی.

زعفرونم اخر سر بریز.

خورشتتم روز قبل بپز

مادر ای زیبا ترین شعر خدا..... روحت شاد😔

ژله دسر سالاد فصل یه نوع خورشت گوشتی مثل قرمه سبزی از شب قبل درست کن، روز مهمونی هم برنج بشور شوهرت مرغ بریون مثلا برای بیست نفر چهار تا بگیره کافیه زیاد میاد بعد دوباره خودت داخلش پرکن الو زرشک و کشمش گردو با ابخورشت مرغ بزار یه ساعت جا بیفته بعد میمونه میوه شیرینی هم بعدالظهر بچین تو ظرف سلفن بزن بزار کنار اگر مالی مشکل نداری میتونی کباب یا کوبیده هم درست کنی دیگه بعدالظهر ااستراحت کن غروب برنج بده مادرشوهرت درست کنه اونم میتونی موقع دم گذاشتن دو تا دیگ برنج بزاری یکی ساده که بعدا بشه زرشک پلو یه دیگ باقالی پلو شوید پلو مثلا

ژله اگر قالبی از شب قبل درست کن ولی ازقالب جدا نکن، اگر نفری که هیچ اونم راحت میتونی چند رنگ درست کنی ، سالادم رنگ عوض نمیشه اگر اب دار نباشه ابکش کرده باشی بعد تزیین کنی سلفن پیچ کنی، من خودم همینکارکردم روز مهمونی شوهرت میوهارو بشوره خشک کنه شما بچین همون روز خرید نرید روز قبل برید که خیلی خسته نشید میتونی اندازه چند تاسبد سبزی بزاری وسط، زیتون پرورده ترشی ماست هم نوشابه دوغ دلستر یادت نره