2777
2789
عنوان

صبح عروسیمه

541 بازدید | 38 پست

حنا بندان گرفتیم 100 میلیون خرج کردیم 10 میلیون جمع کردیم کلا حالم بده پس قسطا چی الان برای عروسی قسطا بتونیم بدیم باید حدود 700 میلیون جمع بشه کادو که میدونم نمیشع منظورم از قسط همین خرج عروسی میوه شیرینی فیلم بردار همه آوردیم قرار بعد مراسم پول بدیم مطمئنم پول کم میاد حالا چیکار کنیم مادر شوهرم اول میگفت شریک حالا زده زیرش

اول جلو پاتونونگاه میکردید بعد قدم برمیداشتی

اخه جشن با چه کنم چه کنم ک خیلی بده

میگن خدا روز قیامت ازتک تک کارات میپرسه واااای ب اون لحظه که ازم بپرسه کی دلتاااااااشکست ؟قیااااامت میکنم  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خوب چرا بگیری عزیزم؟؟؟ الان وضع مملکت ببین هیچکس نداره خیلی به نظرم چرت و مسخره اس رسم تون عروسی پولی ببخشید ناراحت نشیااا بخدا اما خیلی مسخره اس فیلم بردار و کلی بریز و بپاش بقیه بیان و پول بدن! خوب نمیگرفتین بخدا

نمیخوام شعاری حرف بزنم

ولی اساسا چون در اکثریت مواقع میهمان ها قابل پیشبینی نیستند و وضع مالی همه یکسان نیست نباید روی کادوی مهمان ها حساب ویژه ای بازکرد چون نتیجه عکس میده معمولا

به هر حال حنابندون که گذشت توی بقیه مراسمات مدیریت هزینه داشته باشید

اینجا ک رسم نیست کسی ب کسی پول بده باید داماد خودش پول بده! اصلا رسم کادو نداریم! شما تصمیم گرفتید عروسی بگیرید خودتون هم باید پولش رو بدید عزیزم پول فیلمبرداری ک برای شما داره فیلم میگیره رو ک نباید بقیه بدن! درمورد پول غذا هم شما مختار بودید اصلا کسیو دعوت نکنید و برید آتلیه فقط! نمیدونم چرا عروسی یکی دیگ بابد پولشو بقبه حساب کنن! هرچند من خودم عروسی میرم پول پاکت میزارم حداقل پول غذام بشه اما اصلا رسم نیست و من داوطلبانه اینکارو میکنم هیشکی نمیزنه این حرکت رو اینجا