2777
2789

بهتر از یه روانشناس که تو این زمینه مشاوره میدن کمک بگیری خانم نرگس ... روانشناس بالینی هستند و در حوزههای مختلف سلامت روان فعالیت میکنند.
حوزههایی که بیشتر روی آنها کار میکنند شامل اضطراب و نگرانیهای مزمن، نشخوار فکری و درگیریهای ذهنی، افسردگی و افت خلق، تنظیم هیجان، مدیریت خشم، افزایش اعتمادبهنفس و مسائل فردی است.
همچنین در زمینه مشکلات عاطفی و روابط، وابستگی عاطفی، چالشهای پس از جدایی، تعارضهای زوجین، مشکلات ارتباطی و الگوهای تکرارشونده در روابط فعالیت دارند.

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

رویکرد کاری ایشان بر این است که مشکل فقط در سطح علائم دیده نشود، بلکه فرد بتواند الگوهای فکری، هیجانی و رفتاری خود را بهتر بشناسد و متوجه شود چه عواملی باعث تکرار بعضی مشکلات در زندگی و روابطش میشوند.

هدف جلسات هم صرفاً شنیدن درد دل یا ارائه توصیههای آماده نیست، بلکه کمک به فرد برای شناخت دقیقتر مسئله و پیدا کردن راهکارهای متناسب با شرایط خودش است.

شماره تماس 02188993453 - 09199579139

آدرسشون میدان جهاد نبش خیابان بیستون ساختمان لیون ط3 واحد 12