2777
2789
سلام گلم شبتون بخیرجسارتا میتونم اسم جراحتون و هزینه رو بدونمو اینکه درصد رضاییتون چقدرهمعذرت میخوام ...

سلام عزیزم شب شماهم بخیر

من تهران پیش دکتر شیرانی عمل کردم هزینشم هشتاد میلیون بود.

بینیم خیلی خوشگل شده دوسش دارم ولی درکل دکترم به خواسته های من توجهی نکردن.. و اینکه بعد از عمل زیاد به سوالات و.. داشتم و نیاز بود حتما با دکتر صحبت بشه پاسخگو نبودن متاسفانه و فقط ادمین جواب میداد

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

واا عزیزم اوکیه کهه بنظرم نه کوتاهه نه کوچیک نرماله نرماله

مبارکتون باشه

تازه صبر کن جا بیفته خیلیی بهتر میشه میتونی باهاش ارتباط بگیری الان تو گچه

درضمن اگر با کوتاهیش مشکل دارین فکر میکنم اوایل خیلی اینجوری و روبه بالا باشه به مرور که جا بیفته و ورم کم بشه سربالاییش خودشو نشون نمیده

مبارکت باشه عزیزم

بهتر میشه قشنگ شده بینیت سربالا هم نیست

یکم کوتاهه ولی الان خیلیا عاشق این سبکی هستن

سال دیگه مطمعنن عاشقش میشی چون صورتت گرده

صورت من کشیده بود تازه الان جا افتاده بهتر شده

واا عزیزم اوکیه کهه بنظرم نه کوتاهه نه کوچیک نرماله نرمالهمبارکتون باشهتازه صبر کن جا بیفته خیلیی به ...

پس خیلی کوچک نیست اخه من رفتم تامپون بکشم تو مطب دکتره همه آنقدر دماغا گنده بود که کفتم برا من گچ باز کنم محو میشه کلا

مبارکت باشه عزیزم بهتر میشه قشنگ شده بینیت سربالا هم نیست یکم کوتاهه ولی الان خیلیا عاشق این سبکی هس ...

مرسی یعنی واقعا کوتاهه ؟ من اصلا دماغ کوتاه دوست ندارم الان همه دارم دراز عمل میکنن من واقعا ناراحتم

ببین سربالا نباشه کوچیکیش بعدا درست میشهحتی ترمیم هم برای بلند شدن هست نگران نباش

مگه پایین نمیاد؟

یه عدد عاشق فیلم کره ای چینی و آسیای شرقی اگر کیدراما یا سیدراما میبینی ناشناخته دوست خوب منی🩷😚 توی دنیایی که همه چی شیباله تو کنچانا باش 🌕 بدنسازی نمیرم. سپردمش به خودت اوس کریم، تو بساز، تو بسازی قشنگتره😂