بین رتبه دانشگاه های تو تهران و دانشگاه گیلان خیلی فرقه؟...اگه شما بتونید هردوشو بیارید ولی تهران رو دوست نداشته باشید حاضرید برید اون یکی ؟ فکر میکنی خیلی تو موقعیت های شغلی یا مهاجرت تاثیر کنه؟
INFP🪷.....در کل آدم آرومی هستم و از تبادل نظر خوشم میاد ولی اگر درباره موضوعی مخالفم بودید و یک طومار بلند بالا برام نوشتبد که مخالفت کنید مخصوصا درباره ی باور ها و عقاید، انتظار نداشته باشبد پاسخ بدم چون این بحث ها از حوصلم خارجه :)
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
باورم نمیشه کسی بتونه رتبه تهران رو بیاره ولی گیلان رو بزنه! با اینکه خودم اصالتا گیلانیم ولی اگه تو کنکور تهران رو میاوردم قطعا میرفتم. دانشگاه درجه یک رو با درجه سه مقایسه میکنی؟
بستگی به رشتت دارهبله خیلی فرق داره تهران بتونی شاغل شی یا گیلان قطعا شرایط تهران بهتره
این که میگن تهران خیلی اشباع شده درست نیست؟ رقابت بیشتر میشه تو کار
INFP🪷.....در کل آدم آرومی هستم و از تبادل نظر خوشم میاد ولی اگر درباره موضوعی مخالفم بودید و یک طومار بلند بالا برام نوشتبد که مخالفت کنید مخصوصا درباره ی باور ها و عقاید، انتظار نداشته باشبد پاسخ بدم چون این بحث ها از حوصلم خارجه :)