2777
2789
مامانم گوجه هارو قاچ میزنه و میریزه توی ی قابلمه و چند روز میزاره اونجا بعد ی لایه سفید روش میبنده ...

چند روز ؟؟؟؟؟

ترش نمیشه ؟

کپک نمیزنه ؟

از بعضی کاربرا يه اسكرين شاتايی تو گوشیمه که فقط دوس دارم باهاتون به مشکل بخورم! 😂🤌🏻

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

داروسازی

به چه عالی

موفق باشی عزیز دل

من کوچک تر از شمام امسال کنکور دارم

اکانت دست دو نفره خب دوست عزیز حرفی زدم به تاپیکا نگاه نکن دو نفریم با دو سبک جدا روی دو تا گوشی ولی اکانت ها یکیه

خب وقتی اسباب بازی دوس نداره چرا براش بخریدبنظرم کار خوبی کردی

منم همینو میگم.. الان بیشتر داره اجتماعی میشه دلش میخواد تو جمع باشه..رفته تو فاز تیپ و قیافش..واقعا خنده داره تجربه پسرداری..هرکدومشون یه دنیایی دارن واسه خودشون

چه نکو طریق باشد که خدا رفیق باشد..
چند روز ؟؟؟؟؟ترش نمیشه ؟کپک نمیزنه ؟

ترش که نه

کپک هم ی لایه روش اینجوری میشه که جدا میکنه و میریزه

هر سال درست میکنه و اینجا همه اینجوری درست میکنن

اکانت دست دو نفره خب دوست عزیز حرفی زدم به تاپیکا نگاه نکن دو نفریم با دو سبک جدا روی دو تا گوشی ولی اکانت ها یکیه

قربونت سلامت باشی ایشالا موفق باشی کمکی خواستی در خدمتیم امسال میری دوازدهم پس

قربونت

تشکر لطف داری

بله ریاضی میخونم

زمانی که کرونا اومده بود ماسک میزدیم تا این روزا ببینیم ارزش داشت؟

اره داشت

میدونی چرا ؟

دیشب حقوقمو ریختن از دیشب حس قدرت میکنمicon

منم همینو میگم.. الان بیشتر داره اجتماعی میشه دلش میخواد تو جمع باشه..رفته تو فاز تیپ و قیافش..واقعا ...

عزیزم

من معلمم

دو شاگرد پنجمی دارم و پسرن

اونا هم همینن icon