2777
2789
حوصله منم سر رفته 😂😂

ما مهمون داشتیم تازه رفتن

شما در چه حالی

اکانت دست دو نفره خب دوست عزیز حرفی زدم به تاپیکا نگاه نکن دو نفریم با دو سبک جدا روی دو تا گوشی ولی اکانت ها یکیه

دخترا من تو این چند سال کلی برای مربی و برنامه‌های مختلف هزینه کردم ولی هیچ‌وقت نتیجه‌ای که میخواستم نگرفتم.

یکی از دوستام فیتامین رو معرفی کرد و الان بعد از ۶ ماه واقعاً تغییر رو حس میکنم، حتی اطرافیانم هم متوجه شدن 😅

خوبیش اینه که هم تو خونه میشه تمرین کرد هم باشگاه. گفتم اینجا معرفی کنم شاید به دردتون بخوره ❤️

هر چی میخوای

دیشب تولد پسرم بود ولی خونه نبودیم..هیچی بهش نگفتم

امروز بردمش یه جفت دمپایی به سلیقه خودش براش خریدم اینقدر ذوق کرد😍😍

باباش نارحت شد،میگه باید براش اسباب بازی میخریدی

کار بدی کردم بنظرت؟

چه نکو طریق باشد که خدا رفیق باشد..
چجوری رب میپزین که قرمز خوشرنگ میشه😂😂😂مال ما تیره میشه خودت گفتی حرف بزنیم 🤗

رب که ما رب هامون خونگی و قبل از استفاده سرخ میکنیم

اکانت دست دو نفره خب دوست عزیز حرفی زدم به تاپیکا نگاه نکن دو نفریم با دو سبک جدا روی دو تا گوشی ولی اکانت ها یکیه

دیشب تولد پسرم بود ولی خونه نبودیم..هیچی بهش نگفتمامروز بردمش یه جفت دمپایی به سلیقه خودش براش خریدم ...

مبارک باشه

چند سالشه پسرت

در حال حاضر کار خاصی نمیکنم اگه حسی باشه برم یکم درس بخونم

دانشجویی؟

مبارک باشه چند سالشه پسرت

الان پنجش تموم شد رفت تو شش سال..الان بااسباب بازیهای که داره کمتر بازی میکنه،بیشتر دلش میخواد پیش بچه های دیگه باشه از خواب بیدار میشه میره تو محوطه پیش بچه ها تا ناهار..

چه نکو طریق باشد که خدا رفیق باشد..
اره همون خونگی منظورمه دیگه

مامانم گوجه هارو قاچ میزنه و میریزه توی ی قابلمه و چند روز میزاره اونجا

بعد ی لایه سفید روش میبنده اونو جمع میکنه اب گوجه رو میگیره و بعد چند روز دیگه میمونه

بعد از صفی رد میکنه که تخم هاش جدا بشه و بعد میپزه

الان پنجش تموم شد رفت تو شش سال..الان بااسباب بازیهای که داره کمتر بازی میکنه،بیشتر دلش میخواد پیش ب ...

خب وقتی اسباب بازی دوس نداره چرا براش بخرید

بنظرم کار خوبی کردی