2777
2789
مبارکا باشه 😄

سلامت باشی

اصلا ی دنیایی دارم که نگو همون روز رفتم ی بطری اب بگیرم پولشو نداشتم برگشتم

دلم میخواد فردا برم درب مغازه اش کل حقوقمو خرید کنم ببینه پول دارم icon

ولی حیف برا پولم برنامه دارم

اکانت دست دو نفره خب دوست عزیز حرفی زدم به تاپیکا نگاه نکن دو نفریم با دو سبک جدا روی دو تا گوشی ولی اکانت ها یکیه

عزیزم من معلمم دو شاگرد پنجمی دارم و پسرناونا هم همینن

پسر من خیلی خنده داره..بی نهایت وابسته به خودمه هرکس هرچی بگه تا من تأییدش نکنم هیچکاری انجام نمیده.. امروزم وقتی بهش پیشنهاد دمپایی دادم،بردمش دمپایی فروشی لینقدر ذوق کرد فکر کنم ۵۰تا ماچ آبدار کرد منو

چه نکو طریق باشد که خدا رفیق باشد..

بچه‌ها اگه امرور خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تا ۹۹٪ تخفیف داره، هم یه کد تخفیف ۵۰۰ هزارتومنی داره.

کد: ATP5

ارسالشم انگار رایگانه

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

سلامت باشی اصلا ی دنیایی دارم که نگو همون روز رفتم ی بطری اب بگیرم پولشو نداشتم برگشتم دلم میخواد فر ...

آره حس خوبیه من کارم سخته وقتی حقوق میربزن هیچ حسی بهش ندارم فقط سریع باهاش ارز دیجیتال میگیرم

پسر من خیلی خنده داره..بی نهایت وابسته به خودمه هرکس هرچی بگه تا من تأییدش نکنم هیچکاری انجام نمیده. ...

اخییی

الهی

اکانت دست دو نفره خب دوست عزیز حرفی زدم به تاپیکا نگاه نکن دو نفریم با دو سبک جدا روی دو تا گوشی ولی اکانت ها یکیه

آره حس خوبیه من کارم سخته وقتی حقوق میربزن هیچ حسی بهش ندارم فقط سریع باهاش ارز دیجیتال میگیرم

من تازه شروع به کار کردم برا همین ذوق دارم

اولین پولایی که خودم به دست اوردم

چراااا ؟

همیشه لذت زندگی رو ببر

من تازه شروع به کار کردم برا همین ذوق دارماولین پولایی که خودم به دست اوردمچراااا ؟همیشه لذت زندگی ر ...

با این م تورم شوق و زندگی خاصی نداره نمیشه پیشرفتی با این حقوقا کرد

چی بگم از احساسم ازاین دل حساسم 😁😁

عالی

زیبا بود

بگو از این دلت حساست برا ماicon

با این م تورم شوق و زندگی خاصی نداره نمیشه پیشرفتی با این حقوقا کرد

اینو راست میگی

قبول دارم

ولی برا کوچک ترین چیز هم ذوق کن

اینجوری همه افسردگی میگیریم

والا جونم برات بگه یه راه حل بگو که شوهرم دست از سر کچلم برداره و دور دختر خط بکشه

یعنی چی دور دختر خط بکشه ؟

من افسردگی گرفتم

خب خوب نیسسسسسسسس