2777
2789
عنوان

اقلیما اسمه🤣🤣🤣🤣🤣🤣

| مشاهده متن کامل بحث + 174 بازدید | 27 پست

دخترا من تو این چند سال کلی برای مربی و برنامه‌های مختلف هزینه کردم ولی هیچ‌وقت نتیجه‌ای که میخواستم نگرفتم.

یکی از دوستام فیتامین رو معرفی کرد و الان بعد از ۶ ماه واقعاً تغییر رو حس میکنم، حتی اطرافیانم هم متوجه شدن 😅

خوبیش اینه که هم تو خونه میشه تمرین کرد هم باشگاه. گفتم اینجا معرفی کنم شاید به دردتون بخوره ❤️

اره اسمه ولی خب جایی خوندم دوتا جن بودن که با هابیل و قابیل ازدواج کردن یکیشون اسمش اقلیما بود حتی ف ...

جن نبودن 😂 خواهرشون بودن

خب اون موقع حرام نبود باهاشون ازدواج کردن

من همون کاکتوسیم که تو شهر بادکنکا دلش بغل میخواد🌵

بیچاره هابیل و قابیل به هر چی راضی بودن بینواها

😂😂😂

۱ـ من اینجا حقیقت رو میگم نه چیزی که دوست داری بشنوی ۲-درخواست دوستی به هیچ وجه پذیرفته نمیشود حتی شما دوست عزیز۳ـ لایک کردن همیشه به معنای تایید نیست گاهی لایک میکنم که بگم ریپلایتون رو خوندم ۴ـ وقتی برای کسی که درخواست راهنمایی داره وقت میذارم و کلی براش مینویسم توقع تشکر ندارم ولی حداقل یه لایک کنید بدونم ارزش قایل شدید و خوندید اینا جز آداب معاشرته و نشانه ادب و شخصیت

جن نبودن 😂 خواهرشون بودن خب اون موقع حرام نبود باهاشون ازدواج کردن

چندتا روایت هست یکیش اینه خواهرای دوقلوشون بودن یه روایتم اینه چون ازدواج بین محارم بین پیامبران نبوده با اجنه ازدواج کردن

۱ـ من اینجا حقیقت رو میگم نه چیزی که دوست داری بشنوی ۲-درخواست دوستی به هیچ وجه پذیرفته نمیشود حتی شما دوست عزیز۳ـ لایک کردن همیشه به معنای تایید نیست گاهی لایک میکنم که بگم ریپلایتون رو خوندم ۴ـ وقتی برای کسی که درخواست راهنمایی داره وقت میذارم و کلی براش مینویسم توقع تشکر ندارم ولی حداقل یه لایک کنید بدونم ارزش قایل شدید و خوندید اینا جز آداب معاشرته و نشانه ادب و شخصیت

چندتا روایت هست یکیش اینه خواهرای دوقلوشون بودن یه روایتم اینه چون ازدواج بین محارم بین پیامبران نبو ...

نمیدونم کلا تا تو نت بزنی همه جا میاره بچه ادم و حوا که با قابیل یا هابیل ازدواج میکنه و شیث هم پسر اقلیماست و اولین دختری که به طور طبیعی متولد شد

نمیدونم کلا تا تو نت بزنی همه جا میاره بچه ادم و حوا که با قابیل یا هابیل ازدواج میکنه و شیث هم پسر ...

من یه کتاب دارم اسمش تاریخ انبیاست کتاب قدیمیه از آفرینش آدم شروع میکنه تا حضرت عیسی همه رو طبق تفاسیر داستاناشو گذاشته برای فرزندان آدم جز این دوتا چندتا روایت دیگه هم هست مثلا یکیشم اینه از باقی مانده گل آدم دختری رو خلق کردن برای ازدواج هابیل و جنی رو هم برای قابیل به عنوان همسر اوردن یکی از دلایل حسادت و قتل همین بوده میگم که چندین روایت برای ازدواج این دوتا بوده یکیش اینه یکیشون از جنیان بوده یکیشون از ملایکه اخرشم نوشته الله اعلم 😂

من یه کتاب دارم اسمش تاریخ انبیاست کتاب قدیمیه از آفرینش آدم شروع میکنه تا حضرت عیسی همه رو طبق تفا ...

😂 و میگن برای این ازدواج و جلب رضایت خدا میخواستم قربانی کنن که خدا قبول نکرد و فلان

میگن برای ازدواج بوده

😂 و میگن برای این ازدواج و جلب رضایت خدا میخواستم قربانی کنن که خدا قبول نکرد و فلان میگن برای ازدو ...

یه سری میگن قتل برای جانشینی بوده یه روایت هست کلا قابیل بخیل بوده حسادت داشته خلاصه اینکه نه خودشون فهمیدن چی بود نه درست به ما توضیح دادن😂