جذاب_اما_لجباز مدیر استارتر عضویت: 1402/11/13 تعداد پست: 849 عنوان شوگرددی😂 120 بازدید | 15 پست برام سواله چطور بعضیا شوگر ددی میزنن؟بعد تو همون قرار اول به طرف میگن خونه و ماشین برام بخر؟اون مرد چطور قبول میکنه دیروز | 20:19 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
پیشی_پشمالوو عضویت: 1402/01/13 تعداد پست: 3870 شوگر چند سال به بالا میشه؟ تنها کسی که حق داره باهام سرد باشه کولره,تو برو درتم بذار☺️💅
mylaminor عضویت: 1402/05/12 تعداد پست: 1548 چه سوالیخوذ اون مرتیکه پیر پولدار واسه این سمت دختره رفته کاش از شاخه سرسبز حیات؛ گل اندوه مرا میچیدی..🤍
جذاب_اما_لجباز مدیر استارتر عضویت: 1402/11/13 تعداد پست: 849 شوگر چند سال به بالا میشه؟ فکرکنم ۲۰یکی از دوستام با یه مرد ۵۷ ساله که طرف کارخونه داره دوست شدهحالا میگه چطور بهش بگم باید خونه بنامم بزنی ک تیغ زدن نباشه😐😐
sisi_23r عضویت: 1399/08/14 تعداد پست: 11025 قبول میکنه چون بهره جنسی میکشه کجاش واضح نیس برات خام بودم که مرا سوختی، از بس پختم
mylaminor عضویت: 1402/05/12 تعداد پست: 1548 چرا سمت همسن و سال خودشون نمیرن دخترای جوون با طراوت ترن حس جوونی بهشون میدن مثلا خیر سرشون کاش از شاخه سرسبز حیات؛ گل اندوه مرا میچیدی..🤍
جذاب_اما_لجباز مدیر استارتر عضویت: 1402/11/13 تعداد پست: 849 چه سوالیخوذ اون مرتیکه پیر پولدار واسه این سمت دختره رفته چرا سمت همسن و سال خودشون نمیرن
khamoooooosh عضویت: 1404/08/28 تعداد پست: 4769 فکرکنم ۲۰یکی از دوستام با یه مرد ۵۷ ساله که طرف کارخونه داره دوست شدهحالا میگه چطور بهش بگم باید خون ... الان دیگه گرگشدنقبلا راحت تر بود شوگر زدن.ی دختره تو محلمون حدودا ۲۷ سالش ایناس با پیر مرده اومد ارایشگاهی ک براش زده بود افتتاح کرد متاسفانه در دورانی زندگی می کنیم که آدم ها به چیزهایی که باید از اون ها خجالت بکشن دارن افتخار میکنن
جذاب_اما_لجباز مدیر استارتر عضویت: 1402/11/13 تعداد پست: 849 الان دیگه گرگشدنقبلا راحت تر بود شوگر زدن.ی دختره تو محلمون حدودا ۲۷ سالش ایناس با پیر مرده اومد ارا ... چطور میشه ازشون خونه و ماشین گرفت؟دختره رک بگه ازهمون اول؟
جذاب_اما_لجباز مدیر استارتر عضویت: 1402/11/13 تعداد پست: 849 الان دیگه گرگشدنقبلا راحت تر بود شوگر زدن.ی دختره تو محلمون حدودا ۲۷ سالش ایناس با پیر مرده اومد ارا ... چطور میشه ازشون خونه و ماشین گرفت؟دختره رک بگه ازهمون اول؟
khamoooooosh عضویت: 1404/08/28 تعداد پست: 4769 چطور میشه ازشون خونه و ماشین گرفت؟دختره رک بگه ازهمون اول؟ والا نمیدومم نداشتم متاسفانه در دورانی زندگی می کنیم که آدم ها به چیزهایی که باید از اون ها خجالت بکشن دارن افتخار میکنن
13dm عضویت: 1404/09/14 تعداد پست: 364 فکرکنم ۲۰یکی از دوستام با یه مرد ۵۷ ساله که طرف کارخونه داره دوست شدهحالا میگه چطور بهش بگم باید خون ... بیا خصوصی قضیه ی دوستمو بهت بگم
hadi1383 عضویت: 1403/01/21 تعداد پست: 2421 فکرکنم ۲۰یکی از دوستام با یه مرد ۵۷ ساله که طرف کارخونه داره دوست شدهحالا میگه چطور بهش بگم باید خون ... دو تا کاربری دارید؟ 🖤 «گاهی بعضی چیزها رو بهتره فقط توی دل نگه داشت… نه از روی ترس، نه از روی ضعف؛ فقط چون همه ظرفیت شنیدنش رو ندارن.»
jupiter_ عضویت: 1405/04/14 تعداد پست: 2091 چون اگه اون خونه و ماشین رو نده معذرت میخوام هیچ کس حاضر نمیشه بره با یه دول چروکیده با پشمای سفید من فقط یک بار زندگی می کنم ؛ و فکر می کنی که آن را هدر می دهم تا به تو ثابت کنم آدم خوبی هستم ؟ خیر ! من شیطانم، دور بمان.